A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    ez lehetőség korábban adott volt a CODE-on is (dánke Májti ) csak sokan nem éltek a lehetőséggel amit ez a szerver is biztosított nekik... (pedig Májti is azért is csinálta meg az xSU meccsei mellett/kívül hogy a magyar gémerek vhova fel tudjanak menni normális pingértékkel gémelni)

ezért mondtam neked is annó hogy gyere fel te is és nézd meg mennyire kiütközik sajna a pingkülönbség...
    sokáig ezért volt Hospital-ra állítva szerver hogy akinek kedve van az kipróbálhassa hogy milyen teszem azt 50-80-as pinggel lealázni a sok külföldit akik 150-250-es pinggel jönnek fel nagy átlagban...
    és azt TI is láthattátok hogy az a most is jelentkező pingkülönbség NAGYON NAGY mértékben ki is használható (már akkor lövöd az ellent amikor annak még lövése sincs hogy te hol lehetsz...)
    pedig ha visszaemlékeztek akkor az 1.0-t is úgy reklámozták anno-anno hogy ebben a gémben a pingérték nem fog számítani... (amit már akkor is hülyeségnek tartottam)

az igazsághoz még az is hozzátartozik hogy nézzétek meg a magyar gémerek ÍGY IS mit érnek L a külföldi szervereken, hogy gyakolják az ellent annak ellenére is hogy sajnos elég soxor 200-250 ping körüli értékkel kell harcolniuk...
    amennyiben a német EU szerveken ez az érték 100-150 körüli lenne (amit csak remélni tudok) akkor még hatékonyabb lesz/lehet mindenki
    a német EU-s szervereknél az amcsik is szívhatnak majd kicsit a pingjük miatt...
    mindig is kaliberesebb gémereknek tartottam az eu-s, ezen belül is MAGYAR gémereket pontosan azért mert most is mind a mai napig rosszabb helyzetből is jobb eredményeket tudnak felmutatni a pályákon...
    egyenlő esélyek mellett TI lealáznátok a sok külföldit...