America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
nincs az bezárva az a maci, csak piheg... futott eleget=)

kutyika bazz=))) jól vagy? ;)))

[Rush]
KUTYIKA ;)

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
Teccik a "szabadítsuk ki macit"indítványod!
gyerünk emberek! SzABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUk.............

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
És ez a gonosz Slow bezárta oda szegény macit... Szabadítsuk ki Macit!!! :)))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De ez is csak részbe nigaz :) Nem teljesen vakon gránátozom, de amikor tom, hogy a fal túloldalán nagy valószínûséggel Opfor van, akkor azért megadom az ívet a tojásnak. Le is szedtem így vagy 8 embert (két 7-es kör alatt), bár össze is szedtem kb 700 roe-t, és a sitten kötöttem ki, és ugrott egy honorom. Ez azért volt, mert késõn értem oda... Egyébként ha mindig kempelnék (amihez egyébként türelmem sincs), nem lenne lehetséges az a tény, hogy én 7 menetbõl is a legjobb esetben élek túl egyet ;) LOL!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
ROGER!

nem kell a duma:Slow gonosz ember!LOL:))))

Slow
tudom, gonoszkodtam ;)

Slow
hehe
papa akart lenni =))))

Slow
egyébként pls lovagolj át az xsu fórumra pap;)

[HUN]Crassus
Nem is akarok!Slowi:)Nem az én stílusom.

Slow
ezt azé' mondja, mert imád(na) kempelni, de nem tud ;)
:P:P:P

[HUN]Crassus
LOL G! LOL

[HUN]Crassus
sA C@mperekrõl csak annyit,hogy az egy hülye(nem pontos "j" vel hanem igazi Hülye!)aki képes 5-6-7-8-9 percet egy szobában(épületben,sarkon,átjáróban sztb.stb.) egy pontra fókuszálva gubbasztani majd mikor bepirosodik a célkeresztje meghúzni a ravszt.Hát gratulálok neki qrvára élvezheti a játékot......Amúgy meg 1-2 köra alatt a kempereket ki lehet ismerni és egy kicsit képzetteb játékos(pl.ÉN LOL)símán kiszedi õket.egy két halkan elhajított jól beélesített gránát csodákat tud mûvelni:)Na meg a füst is ha OKOSAN! használják.

Gfreiter
Rám csak a "vakon végiggránátozza" rész igaz... ;)

Tikal
szerintem itt sem tudhatod mit tartogat a következõ szoba/sarok... persze elég szar hogy vannak helyek ahova nem ajánlatos kezdéskor rohanni mert tuti el kap egy gránát, dehát nem kell futkosni :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Semmi sem lehetetlen, és csak a végcélnak kell a szemünk elõtt lebegnie, na meg végre néhány jármûnek?

My Life for Freedom!

Slow
(semmi, csak van szegedi nyers ismerõs)

black hawk down kira, de nemtom ez átadható-e a hangulat egy multijátékban... offline ok, de multiban?

Nyers
Én csak a meglepetésre asszociáltam az "ominózus hozzászólásomban", hogy a való életben a katona /láttad a Sólyom végveszélyben címû filmet? / nem tudhatja, hogy mit tartogat a következõ utca és ez az Armyból hiányzik! Na üdv, én megyek gammázni! (Mi ez a brada dolog?)

My Life for Freedom!

Slow
hehe, nem méricskéllek nyers, nem kell mondogatnod, hogy nem vagy noob =)
szegedi vagy brada? ;)

Slow
akkor erre egy nagyobb (bonyolultabb) pálya megoldás, random kezdõpontokkal... de sztem az még vontatottabbá tenné és a cs-sek nem jönnének játszani.. de szörnyû lenne...;)

Nyers
Köszi, azért én is tudom mi a dörgés, nem kell engemet félteni!
Egyébként meg pont errõl szól a #21858-s hozzászólásom! Hogy a való életben nem tudod, honnan jön pontosan az ellen, és nem dobálgatod a kijelölt összesen csak két megközelytési útra! Sztem ez a fõ probléma! Persze kivétel a Bridge, mert ott jó esetben csak egy irányból jöhet az ellen! :)

My Life for Freedom!

Slow
na jah, nemazé' mondtam =)
de:
sztem csar-on nem ez a legrosszabb eset a támadóknak, hanem, ha kirassol a deff csapat (gránátok, jaj a gránátok...), mert akkor könnyen hátra szorulhat a kezdõrészre a csapat és onnan nehéz pilótát menteni...;)

Nyers
Jó van na, én sem most kezdtem az ipart, tudom ezeket a dolgokat és is, de egy minimálisan is összehangolt védõmunka is elég a halálodhoz! Egyébként ez az egyetlen módszer azon a szakaszon, ha meg még szerencsétlen vagy kapsz egy RPG jobbról egy gránátot balról!

My Life for Freedom!

Slow
kapuba füstöt, pilóta alá beszalad, egy skuló egyik fejbe, egy skuló másik fejbe ;)

Nyers
Gyermetegül egyszerû! Egyik fogta a pilótához képest a balodali kaput - tudod honnan :) - a másik kettõ pedig a másik oldalon úgy állt föl, hogy ha éppen az egyiket akartad kinyomni, akkor a másik lõtt fejbe! :)

My Life for Freedom!

Tikal
azt mesélik fejlesztgetni kell a karaktered, több faj kozul lehet választani stb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
és hogyan?
ha le tod írni

Nyers
Én nem tagadom, hogy minden a csapatmunkán áll vagy bukik, de 2 órája nyomtam a CSAR-n és 3 gyerek úgy levédte a pilótát, hogy már inkább nem is próbálkoztunk!

My Life for Freedom!

Slow
hehe, mindenki ugyanazt válaszolta ;)

Slow
ez jó ötletnek tûnik, nemtom nehéz-e megoldani, lehet a 5.0-ban már benne lesz..:)

egyébként sztem armyban elég jól le lehet vadászni a kempereket. pl csar-on majdnem minden hely két oldalról megjözelíthetõ (pl a pilótához se tudsz bekempelni, mert vagy az ajtóból, vagy az ablakból látható az egész szoba)

szóval asszem még mindeig a csapatmunka a legfontosabb istt (hál'isten...)

Nyers
Egyébként meg a camperekkel sincs komolyabb bajom, de nagyobb pályákon azért élvezetesebb lenne hisz nem csak egy utat kellene fedezniük! Igen a campereket is ki lehet csinálni, utána meg fejbe lõ a másik camper!

My Life for Freedom!

ja
Nyers
DE azért ez egy építõ ötlet nem?

My Life for Freedom!

Dexa
random rendszer?
hm...
írd meg a deveknek...
:D
1ébként meg a campereket is meg lehet szivatni könnyen, néhány kör után a legjobb kemper is legyakolható bármit is csinál...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Na akkor most írnék egy építõ kritikát az AA-ról! Félre ne értsen senki, a legjobb gamma, és én is ezzel tolom, ha idõm megengedi!
Tényleg a legjobb FPS a maga nemében, de:
- Szerintem a nagyon elkurvult néhány pálya: pl a Bridge! Gyerekek akik gondolom egész nap off-lineba tolták és a pálya összes pontját kitudják lõni a Grenaiderrel, természetesen a pálya másik sarkából, ami nekem nagyon nem tetszik! Ez teljesen megöli a pályát!
- Általában a camperek gyõznek, akik félidõben kitolják az orrukat, mikor már a színe-java elhulott az alakultnak, és vígan bezsebelik a gyõzelmet!
- Amíg valamilyenmódon nem oldják meg, hogy a pályán legyen random addig a védelem óriási elõnyben van! Pl: a CSAR-n egy kicsit is összedolgozó csapattal szemben megközelíthetetlen a pilóta! Legalább a pilóta helyzetét lehetne változtatni a környezõ épületekben!
- Amíg nincsenek nagyobb pályák - megint CSAR - és csak 2 úton lehet bevenni a célt, addig nagyon egysíkú a dolog! És megintcsak a camperek! Legalább néhány épületsávval ki kellene bõvíteni ezt a pályát!
Összességében, a nagyon távoli jõvõre való elképzelésem az, hogy legyen egy random rendszer, olyan pályáknál ahol ez megvalósítható! Én erre gondolok:
- Az épületek, városrészeket, valahogy változtatni kellen minden 7 kör végén! Persze a fõ cél megmarad, pl Black Hawk megsemmísítése stb..., de ha már két helyen máshol van ablak és más a tetõszerkezet minden megváltozna és átalakulna igazi kommandóvá, ahol esélye sincs a campereknek és a nagy pályabuziknak, tényleg összehangolva kellene mozogni, ahol minden sarkon túl egy meglepetés vár!
Na remélem értitek mire gondolok! Ettõl függetlenül is ez a legjobb FPS - mondjuk a folytonos lagg-hibák miatt kicsit szomorú vagyok - de akkor is! Hooah!

My Life for Freedom!

Nyers
Nagyon helyes!

My Life for Freedom!

Slow
esetleg ezt próbáljátok ki offline:

hospital pálya, egy saw, lent a korházban, a folyósón elkezded lõni a folyósó másik végét, közben figyeled az fps-t
nálam, ha a 'client side effect' be van kapcsolva, akkor lezuhan 50 fps rõl 12-re kb 100 skuló után
ha beixelem a 'client side effects disabled'-et, akkor nem mozdul az fps...
sajnos így nem lesz meg a legjobb dolog, mégpedig hogy látom, hogy hol porzik a fal, de legalább nem szaggat be...

ez az 1.9-ben nem volt gond, csak most

Nyers
Nahát, ez meg mit akar jelenteni, lol!

My Life for Freedom!

Gfreiter

Kutyika
Slow!
Ez a medve!!!

Kutyika
Ugyaz nálam is, és kilépéskor is sokat pörög a vinyó...

Nyers
Hát, mint modtam a réginek van valami feelingje. Sebaj, izlések és pofonok! Nekem a CSAR most kifejezetten tetszik, bár lehet, hogy az is Bridge sorsára jut. Néhány állat vakon végiggránátozza az egész pályát és így nincs semmi értelme! Azok élnek legtovább, akik nem a frontvonalon harcolnak! Sajnos, ez igaz a CSAR-ra is!

My Life for Freedom!

Slow
lehet nem mindent szeret a 2.0 ;)

Slow
le kellett nekem is drasztikusan butítani a grafikát, még így is néha lezuhan fps 10 körülira...=(

olvastam errõl armyfórumban, hogy nem a leg optimálizáltabbak az SF mapok....

Dexa
kicsit lelassult...de még megy...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
szerintem nem szar...
bár izlések és pofonok...
nekem ami nem jön be az csak a CSAR, a RECON meg Lmegy...

Gfreiter
Kutyika, téged mindig megvédelek, beléd ne kössön senki, mert te nem érdemled meg. Mellesleg megmondta, hogy akkor is beszélgetni fogunk, és már nme szólt vissza semmit. Jól lelenygeleztek minket, haha :) Most el kell lépnem egy kis idõre, de kb 1-1,5 óra múlva vagyok, 1000 bocs!!Remélem akkor még lesztek. Írd ki ide lécci, hogy hol vagy, és azt is, ha elmész (vagy priviben, ahogy neked jobb)! Jó legyél Qtyuli!

Nyers
Detto ugyan az. Kilépéskor meg vagy 2 perc mire újra hasznáható állapotba kerül a rendszer.

My Life for Freedom!

Nyers
Mi a véleményetek a Pipeline_SF-rõl. Szerintem nagyon szar. A "simának" van valami megfoghatatlan hangulata.

My Life for Freedom!

Kutyika
Köszi Gfreiter hogy megvédtél a serveren. Várható volt, hogy beszól valaki.. Sokat fecsegtünk.... Szóval nyugi, nem kell kapkodni, mert abból csak TK-van, az utcsó körökben éngem mindíg megdobáltak gránáttal. Persze kapkodott a gyerek, és amint akkor is mondtam az ajtón sem tudta kidobni a kézigránátot, nem jól célzott. Persze ez idõvel finomodik, erre jó hely belsõ terei miatt a Pipeline, szerintem.(ezt azoknak írom akik kezdõk a gránátdobálásban...) Ámbátor nekem se mindíg sikerül...