America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerünk emberek! SzABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUK KI MACIT!SZABADÍTSUk.............
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nem kell a duma:Slow gonosz ember!LOL:))))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My Life for Freedom!
black hawk down kira, de nemtom ez átadható-e a hangulat egy multijátékban... offline ok, de multiban?
My Life for Freedom!
szegedi vagy brada? ;)
Egyébként meg pont errõl szól a #21858-s hozzászólásom! Hogy a való életben nem tudod, honnan jön pontosan az ellen, és nem dobálgatod a kijelölt összesen csak két megközelytési útra! Sztem ez a fõ probléma! Persze kivétel a Bridge, mert ott jó esetben csak egy irányból jöhet az ellen! :)
My Life for Freedom!
de:
sztem csar-on nem ez a legrosszabb eset a támadóknak, hanem, ha kirassol a deff csapat (gránátok, jaj a gránátok...), mert akkor könnyen hátra szorulhat a kezdõrészre a csapat és onnan nehéz pilótát menteni...;)

My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

My Life for Freedom!
egyébként sztem armyban elég jól le lehet vadászni a kempereket. pl csar-on majdnem minden hely két oldalról megjözelíthetõ (pl a pilótához se tudsz bekempelni, mert vagy az ajtóból, vagy az ablakból látható az egész szoba)
szóval asszem még mindeig a csapatmunka a legfontosabb istt (hál'isten...
)

My Life for Freedom!
hm...
írd meg a deveknek...
:D
1ébként meg a campereket is meg lehet szivatni könnyen, néhány kör után a legjobb kemper is legyakolható bármit is csinál...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Tényleg a legjobb FPS a maga nemében, de:
- Szerintem a nagyon elkurvult néhány pálya: pl a Bridge! Gyerekek akik gondolom egész nap off-lineba tolták és a pálya összes pontját kitudják lõni a Grenaiderrel, természetesen a pálya másik sarkából, ami nekem nagyon nem tetszik! Ez teljesen megöli a pályát!
- Általában a camperek gyõznek, akik félidõben kitolják az orrukat, mikor már a színe-java elhulott az alakultnak, és vígan bezsebelik a gyõzelmet!
- Amíg valamilyenmódon nem oldják meg, hogy a pályán legyen random addig a védelem óriási elõnyben van! Pl: a CSAR-n egy kicsit is összedolgozó csapattal szemben megközelíthetetlen a pilóta! Legalább a pilóta helyzetét lehetne változtatni a környezõ épületekben!
- Amíg nincsenek nagyobb pályák - megint CSAR - és csak 2 úton lehet bevenni a célt, addig nagyon egysíkú a dolog! És megintcsak a camperek! Legalább néhány épületsávval ki kellene bõvíteni ezt a pályát!
Összességében, a nagyon távoli jõvõre való elképzelésem az, hogy legyen egy random rendszer, olyan pályáknál ahol ez megvalósítható! Én erre gondolok:
- Az épületek, városrészeket, valahogy változtatni kellen minden 7 kör végén! Persze a fõ cél megmarad, pl Black Hawk megsemmísítése stb..., de ha már két helyen máshol van ablak és más a tetõszerkezet minden megváltozna és átalakulna igazi kommandóvá, ahol esélye sincs a campereknek és a nagy pályabuziknak, tényleg összehangolva kellene mozogni, ahol minden sarkon túl egy meglepetés vár!
Na remélem értitek mire gondolok! Ettõl függetlenül is ez a legjobb FPS - mondjuk a folytonos lagg-hibák miatt kicsit szomorú vagyok - de akkor is! Hooah!
My Life for Freedom!
hospital pálya, egy saw, lent a korházban, a folyósón elkezded lõni a folyósó másik végét, közben figyeled az fps-t
nálam, ha a 'client side effect' be van kapcsolva, akkor lezuhan 50 fps rõl 12-re kb 100 skuló után
ha beixelem a 'client side effects disabled'-et, akkor nem mozdul az fps...
sajnos így nem lesz meg a legjobb dolog, mégpedig hogy látom, hogy hol porzik a fal, de legalább nem szaggat be...
ez az 1.9-ben nem volt gond, csak most

Nekem a CSAR most kifejezetten tetszik, bár lehet, hogy az is Bridge sorsára jut. Néhány állat vakon végiggránátozza az egész pályát és így nincs semmi értelme! Azok élnek legtovább, akik nem a frontvonalon harcolnak! Sajnos, ez igaz a CSAR-ra is!My Life for Freedom!
olvastam errõl armyfórumban, hogy nem a leg optimálizáltabbak az SF mapok....

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
bár izlések és pofonok...
nekem ami nem jön be az csak a CSAR, a RECON meg Lmegy...
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
. Szóval nyugi, nem kell kapkodni, mert abból csak TK-van, az utcsó körökben éngem mindíg megdobáltak gránáttal. Persze kapkodott a gyerek, és amint akkor is mondtam az ajtón sem tudta kidobni a kézigránátot, nem jól célzott. Persze ez idõvel finomodik, erre jó hely belsõ terei miatt a Pipeline, szerintem.(ezt azoknak írom akik kezdõk a gránátdobálásban...) Ámbátor nekem se mindíg sikerül...

Ez a medve!!!