A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Nekem még nem volt ilyenem... kopp-kopp-kopp...
    Egyébként ma nagyon jó csapattal játszottam a Hospitalon! Olyan jó volt igazi team-work-ben játszani, hogy az csak na. Tegnap (ma éjszaka) meg egy büdös paraszt "rámkiabált", amikor vip voltam, és jeleztem, hogy merre fogok menni, hogy maradjak a helyemen hülye noob... Erre mondtam, hogy meg tudom csinálni úgy is, hogy nem bújok el. Erre persze rinyált, hogy persze-persze hülye camper... Néztem nagyot. Aztán kinyírták az egész csapatot, én meg ott ültem a vip roomban. Gondoltam megmutatom nekik, és úgy bevittem a vipet a célba, hogy magam is meglepődtem. Utána mindenki azt mondta, hogy nagyon ügyes volt, meg hogy nem hitték volna, hogy megcsinálom, és még ez az ugatós gyerek is azt mondta, hogy sorry, no bad words :) Ezután ő lett a vip, és 3x egymás után kinyírták, úgyhogy köszönés nélkül fülét farkát behúzva lelépett :)))