America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
jó 5LET...
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
off csak úgy lehetne ha sikerülne Lintézni az armysokkal...
de mondom
ez egészen addig csak terv amíg nincs jó netem...
a vas az 100%...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

És mi lenne ha xSu vs public lenne? Szal összeállnánk páran ellenetek, és úgy egy "war". Na?

Gfreiter
Hivatalos szerver lenne?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vitte a pandáját is? LOL. Szal lesz új szerver itthon? Melyik map?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
mert ha meglenne a jó net, akkor az army szervert be is tudnám üzemelni dec-jan környékén...

Dexa
megabyte...
de arra most telefonáltam, úgy néz ki várni kell
most amirõl mindig gamelek az a ratyi értéket is csak egy 256K-s nettel produkálom P4 2G és 1 G ram....

Mighty
Na ez elég szép. Hazai servernek tökéletes lesz (az 1-2 mbit miatt nem jó a külföldieknek szerintem)
Vagy az 1-2 megás vonalat megabyte-ra értetted?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Ezek az új fegyverek. A régieket nem tudom mind fejbõl.

Tököm se tudja mennyi ideig csinálta. Majd kérdezd meg tõle. Asszem most éppen el utazott valahova.

Dexa
ha minden jól megy akkor amit most beújítok az lesz:
P4 3.2 2G ram és a többi cucc is hasonló mértékû...

Gfreiter
A kedvedért visszakerestem :)

konzol parancsok az uj fegyverekhez:
List all of them here here is what I have...
Mpcheat changeclass b = shotgun
Setindex 0-4 to change m4m
mpcheat paramsammo 1 (végtelen lõszer) 0 (elfogy a lõszer)
mpcheat changeclass rpg
mpcheat changeclass spr = sf sniper
mpcheat changeclass v = vintorez
mpcheat changeclass m9 = pistol (sajnos makarovot nem lehet :()
mpcheat changeclass at4 = AT 4 rocket
mpcheat changeclass sf = sf m4

Gondolom Slow csak az xsu-nak csinál cuccot. Vagy õ 5 perc alatt összedob egy ilyet?

Mighty
Slow csinálta. Én egy grafikai analfabéta vagyok...

Gfreiter
Köszi :))) Még a logós kérédre bitte mondj vmit, nekem is kéne vmi igényes dizájn :D

Mighty
P4 2giga, 1 giga ram, 100Mbit

Mighty
Minek servert csinálni? Konzolba beirod: start <pályanév>
Betöltés után beirod konzolba: mpcheat changeclass <class>
pályanevek pl: bridge, sfcsar, cshospital, sfrecon, weapons_cache stb, stb (meg tudod nézni a játék map könyvtárában)
class: fejbõl nem megy az összes, ilyenek biztos vannak: g, m4a1, sf, v, r, s21, s82, m16
Ha a falakon is át akarsz menni, akkor konzolba ird be: mpcheat ghost

Dexa
1ébként Mighty
tudnál nekem a Code-os vasról néhány tulajdonságot írni, mi mekkora...

Gfreiter
A játékból lehet gammát hostolni, vagy a honlapról? Ja, igen a Manage server, ugye? És azt hogy tom meg, hogy mi az én saját IP-m? Bocsi a lamer kérdésekért :)

Dexa
tudsz csinálni...
Fõnök szervere is a saját gépérõl megy...

Gfreiter
Mighty, hogy csináltad a logód ????? Az enyém tök proli a tietek mellet. Látom mindenki beújított a 2.0 tiszteletére.

Gfreiter
Skacok. Tudok én magamnak itthon úgy csinálni egy army szervert (tehát saját IP-vel), amit mondjuk egyedül körbemászkálok, így megismervén a pályát?

Dexa
amint nekünk is sikerül megoldani a szerver dolgot, akkor biztos több kihívás lesz...
;)
mert most én is pedálozok azért hogy otthon tudjak csinálni norm army állandó szervert...
csak a net a gond, mert a szolgáltató meg nem tudja garantálni a 1-2 megás bérelt vonalat...
sajna meg csak most építik ki a rendszert a környéken...

Dexa
nekem még nem mondtad a kódot vagy csak én nem figyeltem...
hát annyian lennénk majd ahányan ti...
de még ez a fight csak késõbb lesz, értem ezalatt 2-3 hét múlva...

Mighty
Már csak azt nem értem, hogy miért csak az xSU hiv ki bárkit is? (tudom, nincs server, ezért nincsenek kihivások)
De bárki megejthet kihívást az õ begyakorolt pályájára.

Mighty
Ha minden igaz, akkor Karika serverén lenne.
Nem tudom ti mennyien lennétek.
- is érdeklõdött de létszámot nem tudom.
Nehéz igy összehozni barmit is....

CODE, mint már mondtam egy párszor bizonytalan. Szombaton már többet tudok mondani.

Dexa
még nem sikerült begyakorolni a mapeket, mostanában keveset gameltünk, igaz, mivel barátságos és nem vérre megy, így majd még beszélhetünk a dologról...
1ébként milen szerveren lenne a fight?
ja és mi a helyzet a CODE-dal?

Dexa
nem kötelezhetnek rá, az igaz, de vhogy csak ellenõrzik ezt...is...

Gfreiter
Strahd! Cookiera nem kötelezhetnek...de mi van, ha cooki nélkül nem is indul a játék? Akkor ez amolyan kötelezettség.

Mighty, Daniel_F, Slow! Beregeltem magam az Army oldalán a fórumba. Igaz, hogy én nem vagyok klántag, de sztem tuti jó ötlet, amit írtál a home-map bulival kapcsolatban!! Hajrá!!

Gfreiter
Én meg msot érbedtem... Tök szar így álmosan ülni a gép elõtt. De jó neked, hogy sulibn lehetsz :D

Mighty
Úgy látom senki se akarja elfogadni a kihívásunkat. Nagyon úgy tûnik, hogy a házi bajnokságot kell megrendeznünk. (ha leszünk elegen)

Strahd_
cookie nak sincs értelme nem kötelezhetnek rá hoyg használjam. Szerintem sehogy nem tudjak nézni .) Mivel egy embrenek lehet több Nickje mivel korlátoznák azért mert minden nickjének megcsinálta.

Dexa
de nekem is lenne 1 kérdésem
sokat szenvedtem az SF training-gel...
korábban már Fõnök megcsinálta nekem 3* de 1* sem tudta az official site-ra feltölteni nekem az eredményt, hogy én is SF legyek (azóta már megcsináltam)...
na szal a DEV-ek még elregelték a dolgot mindenkinek a 2.0 elõtt, hogy ha nem saját maga csinálja ezt meg, akkor érvénytelen lesz az eredmény...
mi alapján tudja a rendszerük, hogy most én csinálom-e ezt meg vagy pedig vki mással akarom megcsinálni, mert IP alapján biztos nem, értelme nem lenne a dolognak...
cookie?

Dexa
én is két loginnal nyomulok otthon egyedül...
nekem mind a kettõt látja...
amikor itt a klán, akkor a personnal jacketbe beírom a klános nevem, rányomok mindig a loginra biztos ami biztos és utánna megyek gamelni
ha olyan kedvem van, akkor beírom a másikat és azzal is tudok gamelni 1azon géprõl...

Dexa
jónéhány embernek Lveszett a már régebben beregelt accountja az átállás során...

Dexa
akkor a 40bõl elérted a min 23at?
az eredmény feltöltési problémákkal nem vagy egyedül...
redesen kiírja egyébként a feltöltésnél a transmission completed feliratot?
na mindegy
majd úgy is akarok már néhány napja írni Abraxas bának 1-2 dolgot, észrevételt...

THE matrica
Hogy csináljátok abannereket?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Kutyika
Nah, ilyen ikont még nem láttam, mint amilyen a képen van, mondjuk sokra nem mennék vele, ha látnák is élõ DEV-et játszani. Elég szép pontott gyüjtött az egyik...:)))
Azt nem tudom hogy sérült volt-e vagy sem, de érdekes volt látni, hogy lag miatt volt-e, azt nem tudom elég szépen ellavíroztam a fák között, be az ajtón, nem akadozott. Szóval jó volt. (csak az ellenséget nem tudom lelõni):((( Ennyit késne a lövedék, a kilövéstõl a célbaérésig?

patacsi HUN
aláírást nézd ha nem jó jelezd. (elvileg a HWT megy most csak)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Audiogenius
mukodik valami TS server??

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gfreiter
LOL :D

Daniel_F
Nem volt már az egyik sebesült? Nem lehet, hogy lag miatt volt?
Álruhátlan devek szerveren
Vicces DEV-beszólás (angolul tudók elõnyben)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Most elmegyek pivit sörözni, ha késõbb még itt leszel, akkor nyomhatunk egy ipart. Bár gondolom holnap dolgozol :(

Gfreiter
LOL :) Pont most voltam egy CSAR-on, bár unoffiziellen, és lelõttem összesen 3 csókát az elsõ körben (összesen 4-en voltunk :)). Érdekes, hogy most kicsit lagzott a pálya, pedig az új moncsit és ramokat a Bridge-n teszteltem. És ott a legnagyobb módban szaggatott egy kicsit úgy, mint azelõtt a 800*600. Remélem legalább 1024*768-ban tom majd nyomni. 800*600-ban sem rossz, de ha már van cuccosdim, nem? Azér nem nagyon mentem eddig az új pályákra (csak úgy nézelõdni azér voltam), mert gondoltam lusta módon megvárom, amíg minden hiba elhárul. Bár ennek az a hátránya, hogy az elsõ körökben jó, ha túlélem az elsõ fél percet, mert már mindenki ismeri a pályát.

Kutyika
Ha jó lett, annak örülök!!!! nekem minden 800x600 ban megy, ez fölé nem megyek, hiszen így is alig látok, mi lenne ha mégkissebbek lennének a betûk... Jah, CSAR-ra ne menj, most voltam, nagyon gyanús dolgok vannak arrafelé:((( Szó szerint, senkit nem tudtam lelõni!!! Még úgy sem ha nekifutottam a manusnak, ilyen nincs!!! A másik gyerek lõtte a figurát öt lövés tesre akkor halt meg , a társának elég volt kettõ is.... Jólenne ha a készítõk is ellátogatnának egy-két hivatalos serverre(álruhában, mint egykori nagy királyunk), hogy megtapasztalják, milyen érdekesen játszanak a népek...

Gfreiter
Nem megy ám az olyan hamar :) Errõl szól a játék: kitartás, gyakorlás, türelem ;)

Kutyika! Nekem azok a pályák, amiken eddig 800*600-ban sem tudtam nyomni, most 1280*1024-ben is tök jól mennek. Úgyhogy nagyon sokat számít a ram. 512 rammal tök jól mûxik minden! A net is biztos ludas néha a lagoknál, de úgy tûnik, hogy a problémám (800*600-nál lagzás) a memóriafrissítéssel megoldódott. Aztán persze majd kiderül, mert még csak rövid ideig tesztelgettem.

Daniel_F
Hivatalos szerveren kell nyomulni.
A szerverkeresõben "csillag" vagy "nagy O" ikonja legyen.

Daniel_F
Az <Army>/System/save könyvtárban kell lennie egy olyan fájlnak, ami a Te neveddel kezdõdik, és txt a kiterjesztése. Ebben van, hogy mit csináltál meg eddig, de úgy látszik, hogy valamiért az került bele, hogy megvan minden kiképzésed.
Elvileg ha beloginolsz, leszedi a fõszerverrõl azt, hogy mely kiképzéseid vannak meg, és ide elmenti, de úgy látszik, ezt valamiért nem teszi.
Szerintem töröld le ezt a filet (vagy inkább nevezd át, hátha késõbb mégis kellene), és úgy próbálj beloginolni.
Ha nem sikerül, nevezd vissza, és hátha valaki más tud segíteni.

Kutyika
Örülök, hogy sikerült szerválni monitort+ramot!! Észrevehetõ valami változás a játék sebességén? Nálam a net akadozik, aszem ez az oka mindennek.:((

[negativ] Cirek
jaja

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
jaja, kb 8kor, zuhanyzás... :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Stravinsky
jön vki zúzni?
(+TS)

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...