A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gremovan
    Jó reggelt!
    A teljesen véletlenszerüen generált pálya szerintem is eléggé kivitelezhetetlen. Az okokat Mighty leírta. De vannak más megoldási lehetőségek is egy map felépítésének változtatására. A példa kedvéért: fellehet osztani minden terepet mondjuk 6x6 négyzetre. Minden négyzethez készíthető több verzió pályánként, amiket véletlenszerüen választ ki a szerver. Ez szerintem nem növelné jelentősen a szerverek/kliensek adatforgalmát. A hátulütője ellenben a kliens oldalon jelentkezik. Minden terep mérete (amit a winyón foglal) egyenes arányban nőne a négyzetekhez készített változatok számával. Minden kockához 3 variáció az 3x-os pályaméret, feltételezve hogy nem kellenek az új darabkákhoz új textúrák is, amik még helyigényesebbek. Ellenben már ez is nagyon sok lehetséges map alaprajzot eredményezne ahhoz, hogy ne lehessen kiismerni teljesen egy-egy terepet, és gyakorlatilag kiiktatná a vaktában eldobált/ellődözött gránátok problémáját. Na jó, még oldalakat lehetne írni ehhez a témához, de belőlem ennyi is éppen elég. Bocs ha valakit untatott a hosszúra sikeredett hozzászólásom. Csak arra akartam rávilágítani, nem lehetetlen a dinamikusabb hadszíntér kialakítása, szerintem.