America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
jaja, én A utána "mederben" futottam a köv õrtoronyig.. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
mennyi most az optimális a játékhoz?

nekem nem laggol de átirom én is az iniben este 😄

Strahd_
Probajl loginolni a personal jacketnék és akkor majd odadob pontosan... amugy ITT

Mighty
rendszer memória

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Köszi a segítséget!

Kissé hülye vagyok ezekhez, hogy tudom pontosan updatelni az azonosítómat?

Strahd_
van csináld végig megint minimum 23 asra a lõkiképzést és akkor visszajönnek. Deelötte updateld az accontodat az army oldalon. másik 😊 mikor beküldöd a most majd megcsinált lõkiképzést az fog szerepelni az army oldalo a statisztikádban .)

Jó reggelt!

Ltöltöttem a 2.0 patch-et, fel is telepítettem, de amiket eddig megcsináltam kiképzéseket eltüntek.
Van valami megoldás, hogy újra meglegyenek a kiképzések anélkûl, hogy újra csinálnám?

Köszi!

Strahd_
vagy csak placebo 😊

Strahd_
szerintem ram... nem?

Slow
értes ez alatt a vidkártya memoriáját? vagy a ramot?

Belton
Hali nem tom en at irtam 64re és mintha kicsit jobb lenne😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mighty
A tracker fórumban már írnak olyanokat is, hogy a fizikai memória felét érdemes megadni abban a változóban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
a 30000 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a bokrok nagyon jó búvóhelyek kivéve ha közel vannak az õrhöz nagyon, de csak lassú kúszás !!
a meredek részeken vigyázni kell mert felállhat a katona magától és akkor gáz van. ha rádszólnak ne mozdulj kb 10 másodpercig (kivéve C felé az õrtorony alatt ott hátrálj kicsit) egyébként végig lehet gyorskúszni az egészet az extra veszélyes 1-1 rész kivételével sõt néha még futni is lehet módjával.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
rohangalsz a sötétben IF ként kiszorod az enemyt és elkezded löni a fél tár már benne de ö meg csak forog.... de megvlt az elsö nem csapattars kilem SF ként 😄

Strahd_
csak ennél valamivel jobb beszólást is irhatott volna...

Strahd_
már lemaradtál nem? 😊

patacsi HUN
a 20000. a legjobbé vagy a legszerencsésebbé lesz 😊 az benne az jó. nekem nincs most idõm rákészûlni 😞 ezért van esélyetek rá.... 😊 de ha itt leszek megeresztek egy hozzászólást kb a kellõ idõben. 😉

Strahd_
Miért lett a Sniper puska ilyen gyenge? 😊 Ok a tüzgorsasága jo na de miért kell minimum 2 szer meglöni valakit...

Strahd_
Én megelégszek a 86% tesztemmel 😄 tényleg nem volt anyira nehéz...

[HUN]Friczy
No én is átírtam az init, 20-at esett az fps-em.. igaz nem szaggat kör elején, de eddig se tette! :p
Asszem beviszem a 2.0-át a melóhelyre, átnézzük Ragtapasszal az új pályákat.. :]

[HUN]Crassus
LOL STARV LOL

Most feküdtél le?? eddig nyomtátok??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
az Recon 😉

hTTp://ror.hu/

[HUN]Stravinsky
Egyedül...
Raconon...
Legyél boldog....

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Crassus
Hehe amikor ti alszotok en akkor kezdek majd gammazni

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[negativ] Cirek
jaja, és nem ismeri fel a tréningeimet... 😞

már loginoltam 20szor, játszottam 50percet hiv szerveren de semmi... 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Daniel_F
Nem igazán tapasztaltam javulást, a hivatalos szerverek még mindíg gagyik.
lóbébi grrr...
Cirek: feltelepítetted már?

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Audiogenius
nekem is 93%os lett es fogalmam sincs melyik valasz lett rossz. 😞

jo lenne tudni...

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[negativ] Cirek
na végre elkezdtem leszedni az SF-et...

még 35 prec és itt van! 😊

Gfreiter
Nekem 32 volt odaírva. Ezt viszont már csak holnap próbálom ki. Azér lécci írd ide a tapasztalatod! És köszi a tippet.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Azok akik nincs kedvük vacakolni a Special Force teszt vizsgán és leírom bárkinek az eredményt ami 93%-os let a végén.Íme:BBA-AAA-ACD-ADB-BCB.Sok sikert a vizsgán!

Daniel_F
Van egy tipp a lag ellen az aaotracker-en:
írjuk át az "armyops.ini"-fájlban a "CacheSizeMegs=X"-ben az X számot 64-re.
(régebben én is átírtam 64-re, csak ugye új install, és elfelejtettem átírni)
Megyek, és kipróbálom😊

SSBeeci
...lol yonyóc arc:-)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Ok, köszi! Hunnap emitten e kedves kollega! Jónyóc 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
csak neked Gfrei...19964!A,B,C team elsõ két embere az "SF"...meg más pályán a megasniper..asszem..na csá

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Hé! Holnap!!! Hooah!

Nyers
Azt érezni kell!

My Life for Freedom!

SSBeeci
na yo8 @ll, majd holnap küzdök...csõ-csavar-csapágy

Gfreiter
Egyáltalán hol látjuk, hogy SF-ek vagyunk? Én eddig sehol nem láttam, h Gfreiter SF!

SSBeeci
#19964..ben említettem én is...

SSBeeci
És utána még két idegesítõen pontos lövés...és sznájper leszel mint állat

Nyers
Egyéni vélemény, de a régi jobban tetszett!

My Life for Freedom!

Brutal
Igen azt tudom...
De azt nem tudtam hogy az SF szinthez kell a sniper lövészet is...
Ajjajj

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Daniel_F
Az SF pályákon nem mindenki lehet SF, mert nincs annyi hely. Ha nincs SF hely, be kell érned IF-ként. Kb. 40%/60% az SF/IF arány.

Gfreiter
A sniperhez nem, ahhoz 36 kell, de amúgy 23 a minimum.

SSBeeci
hmmm, az advanced marksman-hoz (asszem jól írtam)36 kell!!és akkor még hátra van a sniper lövészet!!!

Gfreiter
Köfi mefter!!! 😊))

Brutal
Azon 33 pontom volt az alapkiképzésen...
Az elég szerinted?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Tán én nem? Te mondtad 😊) Jéé, észresevettem, hogy már a 800-adikat taposom. Vén róka fagyok mán... Mán fogaim finfenek..

Nyers
Sztem új katonákat nehezen integrál az Army. Mesélek egy sztorit! Egyik haveromnak ajánlottam a gammát, letöltötte és elkezdett játszani! Frankóul tetszett neki a dolog, "tök realisztikus, szép, stb ..., elõtte CS-t " de nem tudott beilleszkedni! Nem tudta megcsinálni expertre a lövöldözést, a menetek elején lepuffantották - szegény noob - na meg aztán 10 perc pihi, megunta és leszerelt! Most ismét CS-zik! LOL Na amirõl meséltem az egyfelõl jó, mert, hogy nehéz, de másfelõl roszz! A vélemény: az AA-ban mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt! Kitartás, utána jön a jutalomjáték!

My Life for Freedom!