A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • trident
    -CJ, Ficsek:
    Üdv!:)
    Tegnap meló után kipróbáltam a javasoltakat. De gyökér/vak/hozzá nem értő lehetek...Mert nem jött össze....:(
    Tehát: az armyops. in, default.ini, server.ini-ben olyat nem találtam, hogy PlayerAuthorization. Csak olyat, hogy [Agp_Gameplay.agp_GameTeamObjective] sor alatt találtam olyat, hogy bRequireAuthorization=true...Ezt átírtam falsra. Kipróbaltam csak a service.inben és úgy is, hogy mindben.
    Szerver indítása: pl.: server.exe lan bridge.aao és utánna a runserver.bat.
    Mivel még csak tesztelni szeretném a következő lanra, csak otthon teszem EGY gépen (MSI k7n2 delta, Barton 2500@3200+, 2x256Mb Twinmos RAm, Radeon9600).
    Eddig nem láttam a játék indítása után a deploy/lan menüben a szerveremet.
    Mi lenne a hiba???????
    Én hibáztam, esetleg más sort kell átírni? Végső esetben egy módosított server.ini-vel is megelégednék, mert akkor otthon össze tudom hasonlítani ([email protected])
    A segítségeteket előre is köszönöm!:))))))))))))
    [bejöttem hamarabb a melóba, hogy el tudjam ezt intézni, tessék értékelni!!!:DDDDDD]