A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repro
    OFF egy picit, de ide is megírom. nagy az Isten állatkertje:
    na van megint egy sztorim. ez éppen most történt.
    tesóm 30 perce bekopog az ajtón, h kurva büdös van. kimegyek és tényleg. mint disznópörköléskor.
    kimegyek a lépcsőházba (00:10) páran már kint vannak és kopogtatunk ajtókon, h minden rendben van-é.
    én ezt kicsit meguntam és lementem ki az utcára, h kívülről szemléljem meg az épületet. megyek körbe, erre látom, h a harmadikon tárva van a konyha ajtó és valaki folyatja nagy bőszen a vizet. azért gondoltam, h nem valami jó időpont a mosotgatásra és nem az a kimondott forró este van, h kinyissuk az ablakot egy kis szellőre, úgyhogy megkerestem kis-hirtelen szerveződött polgári-védelmis brigádomat, és közöltem velük a tényeket. Lementünk a 3.ra (az volt a furcsa, h csak a 7.től lehetett nagyon érezni a szagot) kinyitja a pofa az ajtót erre elhalt mindannyiunk szaglószerve, de bájosan megkérdeztem, h esetleg nem ég-é náluk valami. A választ sejthetitek:
    -Nem. Nálunk? Semmi. Miért égne? Mér ég? Mi? Nálunk? Neeem! ugyan!
    Najó én naív ember vagyok, ha azt mondja nem rúgom rá az ajtót. Kis brigádommal lementünk ezután az utcára, h megbizonyosodjunk, ám ekkor meghallottuk az édes kis szirénákat. Valaki kihívta szerencsétlen tűzoltókat. Beöltözve tökig. Nincs olyan meleg, de nem lehet kellemes.
    Rögtön ajánlottuk nekik a 3. emeletet. Megfogadva tanácsunk fel is caplattak és ők biza rárugták az ajtót... Ottmaradt a kaja a platnin... Ebédről...
    Tehát a Kis Kecseg nem mondta volna, h "Bocsi, ott felejtettem a kaját." mert akkor nem lett volna semmi gond. de felébresztettünk kb 15 családot mire ez kiderült. nya mindegy megyek aludni. csak megkeresm a légfrissítőt.