America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
a honlapon a managebe, amibe már három honapja nem léptem, nem fogadja el a jelszavam, pedig tudom hogy jo 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

túl komolyan veszem a hülye játékot

Gfreiter
Na mégegyszer: "Ha már így offnál vagyunk, tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház elõtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

csak olyan hulyesegeken tudok gondolkozni es ideges leszek megminden...

Gfreiter
A játékba nme tudtál bejelentkezni, vagy az army honlapján az acc manage-be?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

DE TENYLEG HA FELREERTETTEM SEMMI PROB 😄DD

Dexa! ezt tisztazzuk, mar legyszi mert nekem ugy tunik hogy te nem kedveled a klanom, vagy csak velem van bajod, vagy lehet hogy csak en ertem felre az egeszet es akkor nincs semmi problema...

Tikal
mivel nem tudok bejelentkezni, ezért kértem hogy kuldjék el a jelszavam, ért?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
miért?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Nem értem mér vár mindenki az e-mailre. Nekem nem jött semmilyen e-mail, csak beírtam az e-mailem, és utána már mûködött is a játék..

Dexa mi bajod a DFL klánnal?

Tikal
szerintetek a freemail ilyen szar most vagy az army oldal, mert már egy orája várom hogy megjöjjön az email az uj password-el? fasz ki vann 😊

patacsi HUN
ja nézni sem nézem mióta AA-zok 😊 (bár 14rész vár kazin azonkívûl végignéztem az egészet)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Repro, aranyos a kis infra irányzék a homlokodon...LOL

Gfreiter
Ha már így offnál vagyunk, tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház elõtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!

Gyadi
Dikk, ott vagyok én is 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Tikal
star trek-et már ugy unom a viasaton mindig az megy akármikor kapcsolok oda, ja meg a charle angyalai 😊))
Bart Simpson-t meg levették

Tikal
3 honap utáni unaktivitás után szerintetek reactiválni kell?
elég lassan küldik az e-mail-t.......

repro
bázzeg... 5. próbálkzásra meg már jó... ööö

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
fászá.. nekem az általuk küldött passra (expired) azt írja , h invalid...

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
na azért én csak mértékkel ... ruha hehehe
kár, hogy az új sorozattal elbarmolták az egészet 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
nekem már x ideje nem változik az honorom .) de megyek én is SF nek .)

Strahd_
én nem vagyok máiás de szeretem na de a kollegám .) ha egy star trek egyenruhát kapna ajándéka tuti a menynekbe szála töle 😄 Scotty beam me up! 😄

patacsi HUN
igen most lebuktam 😊
nem csak AA, de Star Wars, és Star Trek mániás is vagyok...
szõõõrnyûûû mi 😄

Gfreiter
Megvan a 15 honorom!! Juhúúú! Mehetek majd SF-re 😊

Strahd_
.) miylen csunya vége lett a kicsi zöld izének .)

Gfreiter
Höhöhö...

[HUN]Crassus
mááááár réégóóóta feeneeem rááád a fogamat.......by Star wars

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Strahd_
Én még Slow medicin labdáját is megtartanám neki...

Strahd_
reboot segithet rajta ha windows...

patacsi HUN
ne aggódj meglessssz 😊) régóta fenem rá a fogam... 😊)

Strahd_
Dobj egyet helyettem is.

Strahd_
xaraxik az uw... mysqlük behalt.

patacsi HUN
sztem Strahd_ épp heggeszt 😊

Gfreiter
Háát, ott még nem vagyok nagymester, de akkor most tépek gyaksázni

patacsi HUN
este 😊RT. kösd föl a gatyád öreg... repül a gránát 😊

Gfreiter
Most ugye nem sértõdtél meg emijatt??

Gfreiter
Gyere gammázni koma!!

Gfreiter
Deeeeeee

Gfreiter
Igen, tom, csak a helyzet a következõ volt.Amit belinkeltél, oda besunnyogtam, és aszonta, hogy loginoljak. Ha loginoltam, akkor kiírta az adatokat, denem tudtam változtatni. Erre logoutoltam, és ugyanott voltam. Gondoltam frissítek, és azután jelent meg ott, hogy regiszter, meg társai.. Szóval végülis nem én voltam a hülye 😊 Mé kispével? Az tiszteletlenség volna...

patacsi HUN
nemmondod 😄

patacsi HUN
ahol kiírja az adataidat ott felette
Change Profile
ott tudod bevinni az e-mail címedet..
patacsi kis p-vel plííz 😊

Gfreiter
Tárgytalan, megoldottam! 😊

Gfreiter
Patacsi! Ha ide bemegyek, akkor csak kiírja az adataimat, de nemtom változtatni õket. Az e-mailemhez nem ír semmit, gondolom azt kéne vhogy bevariálni oda, de hogy, ha sehova sem tok írni?

Gfreiter
Az gebasz...bocsi csak lementem cigiér.Szóval a gamma most nekem is szar, vmit be kell maj állítgatni, nemtommit. A többiek tegnap egész nap errõl dumáltak, csak persze én nem figyeltem...Úgyhogy most igazából assetom mi van.Végig kéne olvasnom az egész tegnapot..

már 77 % brühühaaah

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

fos a gépem. nem is látom amit irok, csak rá cirka 20mp-re mert a rendszererõforrásaimnak 68%a szabad......de mitõõõõõõl?!?!?!!?!
lassú
kivágom minnnyá az ablakon

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Strahd_
Daniel a hubbinak szóló forumot törölnéd köszi...

Daniel_F
Próbáld megváltoztatni a jelszavadat temagad (maintain acc/change password). Késõbb úgyis visszaállíthatod.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Öhö...hüm-hüm... jó reggelt... AAÁÁÁHH... hányra is kellet volna ma suliba mennem?? (Hoppsz, remélem édesanyám nem olvassa a fórumot) Mevan Strahd?? Patacsi, értem én, hogy mi a gond: valahonnan hiányzik az e-mailcím, de honnan! Hali kedves Regenman! Viszontlátunk valaha? Igyekezzé az új neteddel!