A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Na, nem vagyok kárörvendő, de jó sorstársakra lelni :) Nekem is valami hasonló van. Amikor zárva kéne lennie akkor nem zár rendesen, amikor nyitva kéne lennie, akkor meg nincs nyitva rendesen, valami ilyesmit mondtak nekem is. Kiskoromban alacsony volt a vérnyomáson, amolyan 110/80, most meg 120/80, de én egyszer megszámoltam a szívverésem, és 120-nál is többet vert 60 mp alatt. Mer eddig bagóztam mint az állat (napi 2 doboz, buliba egy éjszaka2-4 doboz), + iszonyat sok pia. Na a piáról már leálltam, a cigiről most fogok. De nekem hál'Istennek nem kell semmit szednem, legalábbis egyelőre. Viszont azt mondják, hogy lehet, hogy 50 éves koromban meg kell műteni, és akkor vagy disznóbillentyűt teszenk be, amit 15 év múlva cserélni kell, vagy pedig valami műanyag szart, amire viszont életem végéig véralvadásgátlót kéne szedni. Akkor meg elvérzek egy foghúzástól. Igazság szerint soha nem is gondoltam erre, sosem foglalkoztam a dologgal, ez most így a hadsereg miatt jött elő :( De hány éves is vagy? 30-35? Akkor azt én is tuti megérem... A szívdobogásom én is szoktam néha hallani a fülemben, tök idegesítő... De ez akkor van, amikor ideges vagyok, vagy sokat cigiztem pl egy buliban. Akkora fasz vagyok, mint a ház :(