America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
REPRO telefonálj már,hogy megbeszéljük a holnapot!!
06-209-290-698(aki betyárkodni próbál azt kiherélem!!😊)
A másik srácot 11-kor veszem fel a gépjármûre a népstadionnál.
ON
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vki még gamma?
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
game ??? mostmostmmost 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
havas, erdõs terep...
az objective: KILL

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ha már van puszta burger is 😄
szerintetek milyen pálya volna ránk Magyarokra jellemzõ???
Bár szerintem az amik nem gondolkoztak el egy ilyen lehetõségen.

Még a jogokat sem tudnák megvenni ennyiért az amcsiktól.

Esetleg ha készítenek egy kiegészítõt ehhez a játékhoz Magyarul.... Ha megtudnak egyezzni a játék készítõivel.... És akkor majd mehet magyarul a gamma, 65 mintájú mikádóban, és fegyverekkel.....

"Az ötlet szépséghibája, hogy a Zrínyi Kommunikációs Kht. maximum ötmillió forintot szánna a program kivitelezésére, igaz, a játék sikere esetén ugyanekkora összeggel finanszírozná a további fejlesztéseket."
Jah, és a játék inkább gyakorló Gamma lesz mivel azt írták hogy nem lesz benne öldöklés...
igen
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

kivégzés belsõ nézetbõl 😊)))
ritka felvétel
kicsit késõbb mehet a game?
😄
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Kivancsian varom mi lesz ebbol.
off
kuldtem valaszt icukan
on
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Virtuális toborzó
Ingyenesen hozzáférhetõ online játékkal népszerûsítené a magyar hadsereget a honvédelmi tárca. Az amerikai haderõnél már bevált marketingmegoldást honosító kht még nem döntött, hogy weben játszható stratégiai, netán látványban gazdag akciós játékkal csábítsa-e a katonai pályára a fiatalokat.
ITT BÕVEBBEN!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Hé, amúgy jó reggelt mindenkinek Gyerekek!! Hogy-hogy ilyen korán keltem?? Fenét... most fekszem le, úgyhogy good 9-ne+ght!!!
Ööö... hooah!! Szeretlek titeket gyerekek!! Még téged is Patacsi... ha tetszik, he nem! Daniel_F, ugye megbocsátasz az offért, annyira elérzékenyültem... tudod Patacsi mikor van ilyen...?? LOL 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Májti: majd ha leszel csekk icu...
ON

Szavesztek mindenkik..hehe..
...hmmm elolvasgattam az elözõ két oldalt, amibõl kimaradtam..
Gratula a zikszesúnak

..bár 😄exáéknak szurkioltam
..majd legközelebb
Ami pedig a lezárt témát illeti...le van (s)zárva...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
TOPIC UP! 😄
(csak itt nem tudtam külsõ nézetre kapcsolni
)Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
A demoban ha Daniel megnyomta az F1et utánna te is elõ tudod hozni! kör végén pedig fegyvert is választhatsz!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!
Cyan said that most players will hate SF single player training map he had built - it is so hard that some betatesters are not Special Forces yet. There is no luck element on this map - only skills count.
Vagyis: nehéz lesz az SF tréning map.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Ha valami CQC map lett volna, sokkal pörgõsebbek lennének az akciójelenetek...
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
ez lemaradt 😊
😊 töltöm
igy nem tudom letolteni
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber