America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Az már utánna jutott eszembe😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gyadi
Az illetéktelen telefonok elkerülése végett küldhettél volna emilt is, nem? 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Crassus
OFF

REPRO telefonálj már,hogy megbeszéljük a holnapot!!
06-209-290-698(aki betyárkodni próbál azt kiherélem!!😊)
A másik srácot 11-kor veszem fel a gépjármûre a népstadionnál.

ON

Gyadi
Jah, vagy egy Balatoni nyaralótelep ahol a cél a dagadt német turisták lelövése/megvédése 😄

Dexa
TSen bent vagyok...
vki még gamma?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
Addig amíg a teamleader posztot a többiek nem viszik el addig puffogniuk sem szabad 😊))
game ??? mostmostmmost 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
a magyar pálya leírása:
havas, erdõs terep...
az objective: KILL Gyadi<-HAAS->...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Ez elég durva pontszámlálás szerintem ezt is ki lehetne javítani, hogy ha a csávó semmit sem csinál csak túléli a kört valamelyik sarokban és kapja az 1000 pontot:

Gyadi
Sztem egy puszta pálya 😄
Ha már van puszta burger is 😄

Kutyika
Hááát, 5 milláért nem hiszem, de kicsi ország vagyunk, kicsi költségvetéssel, aszem egy kiegészítõ pályára azért elég volna, vannak kis hazánkban hatalmas elmék attól függetlenül, hogy nem vagyunk számítógépes világhatalom... szószó, a jogok megvétele tényleg nagy falat volna, de hátha megengednék, csak meg kellene kérdezni felsõbb helyekrõl, nekem tetszene ha volna Magyar pálya. Csak egy, csak egy volna már, s mindem magyar akkor egymásra talál....
szerintetek milyen pálya volna ránk Magyarokra jellemzõ???

[HUN]Crassus
Korábban valaki már felvetette mi lenne ha minden NATO tagországnak lenne kiegészítõje(ruházattal,fegyverekkel,1-1 országra jellemzõ pályával)NA az király lenne.........
Bár szerintem az amik nem gondolkoztak el egy ilyen lehetõségen.

[HUN]Crassus
Free!! Fényképezkedünk,fényképezkedünk??Az objectiveket meg nem csináljuk meg???!!!Hát ,hogy van ez??

Gyadi
Szerinted 5 millió magyar forintért megtudnák csinálni ezt a játékot?
Még a jogokat sem tudnák megvenni ennyiért az amcsiktól.

Kutyika
Már, bocsánat, de... mi is akar ez lenni? Hasonló játék mint az AAo, csak magyarul? Hmmm.... Esetleg ha készítenek egy kiegészítõt ehhez a játékhoz Magyarul.... Ha megtudnak egyezzni a játék készítõivel.... És akkor majd mehet magyarul a gamma, 65 mintájú mikádóban, és fegyverekkel.....

Gyadi
LOL, ebbõl akarnak Hungary's Army-t?
"Az ötlet szépséghibája, hogy a Zrínyi Kommunikációs Kht. maximum ötmillió forintot szánna a program kivitelezésére, igaz, a játék sikere esetén ugyanekkora összeggel finanszírozná a további fejlesztéseket."
Jah, és a játék inkább gyakorló Gamma lesz mivel azt írták hogy nem lesz benne öldöklés...

patacsi HUN
ja jóreggelt 😊)
igen

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

patacsi HUN

kivégzés belsõ nézetbõl 😊)))
ritka felvétel

Dexa
reggelt mindenkinek
kicsit késõbb mehet a game?
😄

ZsozS
Gyere fel ICQ lécci!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Free
Gyerekek ílyen egy barátságos meccs :o) LOLLoverZ Fórum meccs képek

Nézzétek meg érdemes

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty
looooooool
Kivancsian varom mi lesz ebbol.

off
kuldtem valaszt icukan
on

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Pedig már úgy beleéltem magam. Képzeljétek el, nem kellene a halott opfortól felvenni az AK-t. 😊

ZsozS
sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Virtuális toborzó

Ingyenesen hozzáférhetõ online játékkal népszerûsítené a magyar hadsereget a honvédelmi tárca. Az amerikai haderõnél már bevált marketingmegoldást honosító kht még nem döntött, hogy weben játszható stratégiai, netán látványban gazdag akciós játékkal csábítsa-e a katonai pályára a fiatalokat.

ITT BÕVEBBEN!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

akkor gyere játszani😊
[Rush]
Na én meg most érkeztem haza 1 buliból......pfffff

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Nem bíznám rá az életem egy csatában!! Hé, amúgy jó reggelt mindenkinek Gyerekek!! Hogy-hogy ilyen korán keltem?? Fenét... most fekszem le, úgyhogy good 9-ne+ght!!! Ööö... hooah!! Szeretlek titeket gyerekek!! Még téged is Patacsi... ha tetszik, he nem! Daniel_F, ugye megbocsátasz az offért, annyira elérzékenyültem... tudod Patacsi mikor van ilyen...?? LOL

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
OFF

Májti: majd ha leszel csekk icu...

ON

[HUN]Crassus
!Atiti ez nagyon LOL!

ZsozS
GYertek gammázni! Snipelünk a 216.12.193.99

Lazarus
lol
Atiti

Dexa
LOL...

SSBeeci
Szavesztek mindenkik..hehe..
...hmmm elolvasgattam az elözõ két oldalt, amibõl kimaradtam..
Gratula a zikszesúnak
..bár 😄exáéknak szurkioltam..majd legközelebb
Ami pedig a lezárt témát illeti...le van (s)zárva...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gyadi
Tyûha, közel 5 órája volt az utolsó hozzászólás.
TOPIC UP! 😄

Slow
asszem egy randa kivégzés...😉

[Rush]
mi van azon?

hTTp://ror.hu/

[HUN]Stravinsky
Az Xsu-3.dem vége naon lol....
(csak itt nem tudtam külsõ nézetre kapcsolni )

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

repro
LOL!!
A demoban ha Daniel megnyomta az F1et utánna te is elõ tudod hozni! kör végén pedig fegyvert is választhatsz!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Az ql mivel akkor nem lehet minden bunkó amcsi sf, és nem fogja beválasztani egy 10 honoros sem 😄

Daniel_F
Az aaotracker oldalról:

Cyan said that most players will hate SF single player training map he had built - it is so hard that some betatesters are not Special Forces yet. There is no luck element on this map - only skills count.

Vagyis: nehéz lesz az SF tréning map.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
ilyenek az emberek. mennek a emozi elõtt látják, hogy a filmet Daniel_F rendezte és mindegy mi az, jó, nem jó, megnézik errõl szól az egész 😉)

Daniel_F
Tényleg ennyire kíváncsiak az emberek egy klánmeccs demójára, hogy külföldrõl is le akarják tölteni?😊

Ha valami CQC map lett volna, sokkal pörgõsebbek lennének az akciójelenetek...

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
http://web.axelero.hu/patacsi/audio/audionak2.zip
ez lemaradt 😊

patacsi HUN
http://web.axelero.hu/patacsi/audio/audionak.zip
😊 töltöm

patacsi HUN
rögvest 😊

Audiogenius
hmmm nem lehetne feltolni a demokat nem uw-es oldalra igy nem tudom letolteni

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Atiti
Ak47 szék

Atiti
army 0.02 http://www.newsgaming.com/games/index12.htm

Dexa
kellett a jobb stuki...
😄