A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HoTDoG
    "Az sg fórumon kicsit gyorsabban zajlik az élet, nézz be oda.
    A sniper traininget nem muszály megcsinálni, legfeljebb nem kaphatsz sniper fegyvereket, de elcserélni el tudod, vagy az ellenfél opfor sniper fegyvereit is felveheted.
    Az ejtőernyőst érdemes megcsinálni, mert csak úgy játszhatsz az airbone-os pályákon.
    Most az 1.4-es peccs a legújabb, ebben van távcső a vezetőknek, lehet ironsighttal is mozogni, új kommunkiácios rendszer van, meg egy csomó apróság."

Na :).
    Sniper traininget még nemengedi megcsinálni. Az első 2 tréning, meg az első küldetéscsomag már megvan. (bridge stb.). Ja és az első tréningben marksman-es érmet kaptam, és 1 missed volt a nemtudom mennyi közül. Szal én ezt nemértem. A 2. is megvolt, de most hipp-hopp már nem írja hogy completed. Ezután jön a sniper, ami not avalaible... A 4 ejtőernyős feladat úgyszintén megvan, szal már ranger-re is tudok menni. De sniper-t mindig nemengedi. Próbáltam más elejtett sniper-ét felvenni, de sajnos nemsikerült.
    Kár hogy csak a vezetőknek van távcsövük...
    De észrevettem hogy a szervereken sokkal nagyobb a csapatmunka mint eddig.
    Mi az az ironsight?
    Ja meg van a Mountin Pass. Az a pálya engem a régi Delta Froce-os pályákra emlékeztet :). Szinte nem is látod az ellent, csak fekete pöttyökre kell lőnöd :).