60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#2541 Dehát mindenkinek 10 van. Mire jó ez az honor pont? -
#2539 nah megtudtam: az a szám a neved előtt a Honor pont :) Már van 10 :))))) -
#2538 pont ezt akartam kérdezni :)))))) -
#2537 Hol tudom megnézni, hogy hány honor pontom van? -
#2536 bazz el kell kezedenem a pontgyűjtögetést :) -
#2535 Neked is danke :) -
#2534 Danke! :) Viszont nem azzal van a baj, hogy nincs segitsegem, hanem hogy k@#%@##$ magas a pingem az SCI serverekre, hala a magassagos UPC-nek.... -
#2533 amúgy meg nekem is volt már összesen vagy 5tkm :((( tudod a gránát a völgybe a hegyes pályán, már lenne amúgy vagy 27honor pontom:>> -
#2532 Jaja ha erröl van szó elmehetnénk 1 kis hun teambe egy amcsi servere gamelni és segíthenénk mightyt. -
#2531 Mighty ne már!Én rengeteg serveren jácotam és majdnem minden playernek álltalában 9 volt:>>> -
#2530 Én is jövök klántársam :) -
Sith #2527 kösz. -
#2524 Én a pisztolyt hiányolom. Az oké, hogy a magaroknak nincs, de az amcsiknak tuti van. :) -
#2523 Szerintem a Claymore is csak akkor lenne jó, ha max 1 lenne belőle, és az se lenne túl jó. -
#2522 Claymore dekirály lenne :)))) ha lenne valami dzsungelharcos pálya :)))) -
#2520 Pedig nagyon fasza lenne. Az is király lenne, hogy te állítod össze a felszereélesd Pontszámból. -
#2519 A fejlesztok nem akarjak ezt beletenni a jatekba. -
#2518 Elofordul hogy sertetlen maradsz, de nem fugg ossze a hasalas/gordulessel... -
#2517 Leszakadt kezekért, lábakért nem vállalok felelőséget. :D -
#2516 De ezt mindenki saját felelőségére próbálja ki. :D -
#2515 Állítólag a USE gombbal vissza is lehet hajítani, igaz ez? -
#2514 Jó lenne tudni ,hogy ,hogy muxik ez a hülye honor pont mert már 21van de nem tudom miért!Mi után kapom?Ja másik ,mostanában azt csinálom ha gránátot dobanak mellém vagy alám!lehasalaok és gördülök 1 et!A multkor véletlenül pont a gránátra gördültem és nem lett semmi bajom:>>>Ez bugg?Gondolom.:> -
#2513 Amondó vagyok ,hogy nagyon eltallálták ezt az Army-t!Olyan csapatjáték van jelen amcsi servereken hogy beszarás!Amióta a távcső benne van kifejezeten!Egyfolytában bemondják teambe hogy hol merre melyik fánnál pl milyen fegyverrel van az ellen!2 sráccal jácotam és akárhol voltunk nyertünk.Mondjuk az a nayg havas hegyes pálya ahol a convoyhoz kell elérni nem semmi! -
#2512 A Tegnapi Weapon Cache volt eddig legjobb játékom, kurva jó volt. :) -
#2511 Drak ma sajnos nem tudtam jönni, elszaladt az idő. :D Majd bepótoljuk. :) -
#2508 http://www.americasarmy.com/faq.php?section=Server%20Information#server8 -
Sith #2507 Kérdés: senkinek smei 5let hogy lehetne az AA val LAN on játszani? -
#2506 nekem is! ez a nagy hiba bennemaradt. -
#2505 ja hogy már fel van -
#2504 Majd ha pecses a landor, jól kipróbálom ezeket:)) -
#2503 Jaja azért rohangáltam mert nem volt se célkerszet se mouse look!Álltalában minden második körben nem látom a fegyvert se a célkeresztet és nem mozog az egér csak vízszintesen!:( -
#2499 Ehh hát első nekifutásra nem sokmindent javítottak. Kapásból a 2. körben fegyver/hang/mouselook nélkül indultam. Meg volt 1-2 érdekes : Pl Norb33 val voltunk bent bridgen
középen rohangáltunk és kb 1m ről eresztettem bele egy sorozatot... majd mégegyet és mégegyet.... és még mindig futott. ennyire láma csaknem vagyok :)))) -
#2498 Jön valaki? -
#2497 Lehet, de kellett ra.
0 DL-es volt bent, es tele volt, foleg kulfoldiekkel, es be szerettunk volna menni tesztelni,allitgatni, de nem tudtunk :(
Kesobb lehet hogy leveszuk rola.
-
#2495 mert elbasztam a beillesztest.
szoval:
Magyar 1.4-es AA szerver!
Név: Dalay Lamas AA Server
IP: 152.66.93.29
Port: 1716
Férőhely: 20
Jelenleg bridge megy rajta.
pass: dlclanaa
(sok volt a kulhöndi) -
#2492 Magyar 1.4-es AA szerver!
Férőhely: 20
password: Magyar 1.4-es AA szerver!
Férőhely: 16
pass: dlclanaa
(sok volt a kulhöndi) -
#2491 ebben a pillanatban inditottuk :)
ez gyors volt M313R.
De kene a segitseged, hogy be tudjuk allitani, lecci a #dlclan.hu-n varunk.
Koszi, Varia -
#2489 A gigex oldalról amit az aa oldalán van simán kb. 150kbval jött le ... -
#2485 Hát ez az!Milyen már hogy nem tudok hangtalan lenni!Ha zoomal +shiftel megyek akkor is hallani! -
#2483 hmm Mintha a lopakodás továbbra se lenne benne!Vagy csak én vagyok alma?