A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Igen, ismerős a szitu. Ezt tudod mér csinálják? Hogy készítsd fel magad. Végül is azt mondani, hogy legyen gondolkodási idő nem olyan durva kimondani, mint hogy legyen vége... Nekem utólag el is mondta, az x-barátnőm, hogy ezért volt így, és a láthatáron már ott volt az új. Aki persze gőzerővel nyomta neki az igét, hogy szerinte a mi szerelmünk már kihűlt, mert egyszer azt mondtam neki 3 év után, hogy hülye tyúk, a tököm tele van már... Egyetlen egyszer... A csaj meg egyből újságolta az ujdonsült, ekkor még csak haveri barátjának az esetet, aki répája állván, ezen vérszemet kapott... Hoogy dögölne meg! Persze utána a lány visszajött hozzám, de nem tudtam feldolgozni ezt, hogy elárult engem (akkor is, ha a szó szoros értelmében nem csalt meg, ez ugyanolyan) ezért én vetettem véget a dolognak kb fél év után.