America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Most jöttem le a szerverrõl. nem indult el a játék!Pedig kapcsolódott, de nem mutatott meg senkit, tök üresek voltak az opciós panelek, kivéve, hogy assault vagy defend akarok e lenni. Kiválasztottam, de semmi!Mi a berha??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Én fent vagyok és jó a szerver, igen úgy kell beírni ahogy ide van irva a fórumba, nálam nem , de nem marad bejelentkezve....

Gfreiter
Üdvözlégy! Ki itt belépsz...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
üdvicsek mindenkinek!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Hua! Akkor ezt így kell beírni, ahogy van, ugyi?
open 193.6.159.211?password=aohu

Gfreiter
Jó, akkor ott talizunk. Most? figyi, neked is mindig újra kell indítani az explorert, hogy mejelenjenek az új hozzászólások? A frissítést hiába nyomkodom...

Kutyika
Vasárnap amúgy is tümmedés van, (szerintem). Megrpóbálhatjuk a szervert, de ez a passsword, szerintemis tényleg felesleges dolog....

Gfreiter
Ezek szerint ezentúl ne számítsunk rád vasárnap este?.Szóval, beugrunk a 193.6.159.211-re, csak megnézni miújs?

Kutyika
Ja, igen ott van, tv-t én se nagyon nézek, mert a híradó csupa idiótaságról szól, megölte, megerõszakolta, pedofil, kirablta, felgulladt, leégett, + politikai katasztrófa.... ez nekem nem kell!!! nem nézem, de az elõbb említett két filmet meg a spektrumot, az Ngc, azokat igen!

Kutyika
Csak anyit mondanék hullajó a humoruk.. Ugyanis õk temetkezési vállakozók.... De a film stílusa nagyon tetszik, elõször azt hittem a Millenium lesz az X-akták után de nem ez volt, ha a többi rész is ilyen akkor, minden vasárnap este szétröhögöm magam....

Gfreiter
A viasaton van mi? Mirõl szól? Nemigen nézek tévét.De ha jó, lehet, h megnézem! Na de kérem, most eltérünk a fórum rendeltetésszerû használatától??

Gfreiter
Gondoltam, hogy vmi ilyesmi, de én = nélkül írtam be, hogy password!Magamtól sosem fogom megtudni, hogy milyen karaktert kell oda beütni!Köszi!

Strahd_
Patacsi most teszteld PLIZ

Atiti

Kutyika
Aha, egy új sorozat, tegnap volt az 1. rész..... muhahahaha Fõnök meg akkó sem leszek...

patacsi HUN
open 193.6.159.211?password=aohu

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Áhá, szóval még szerény is!Akkor te leszel a fõnök! Min röhögted szét magad? Sírhant mûvek? Ez volt a tévében??

Gfreiter
Ja igen, akartam még mondani, hogy én sem szívesen ontanám honfitárs hemoglobinjait, de ha ütõsek akarunk lenni, és ha rendet akarunk tenni eme zülött népek közepette, akkor biza gyakorolni kell!!

Kutyika
Ej, ej Gfreiter.... Én nem akarok sehol semmiben sem fõnök lenni, nem jó az hidd el. A fõnöknek felelõssége van, kit küld, mijen feladatra, és ha az illetõ elhalálozik.... Az bizony nyem jó érzés... De azért köszönöm az észrevételt, a nyugodságommal kapcsolatban.... Amúgy tegnap is benéztem még este ide, de annyira le volt ülve a fórum, inkább mentem tv-t nézni, Ez a sírhant mûvek = LOL!!!!! Szétröhögtem magam!!!! Nem semmi jobb mint a maffiózók!!!!

Gfreiter
Hát jó, csak én azt se tudom, hol keressem a szervereket.Ha rámegyek az FPS-re, onnan nincs link, a gammából meg hogy kerítem elõ az FPS szervert? Ha betájpolom az IP-t, akkor meg hogy adom meg a kódot?Ja, az IRC még mindig nem tom mi! Húúú, most már én is rosszul vagyok magamtól!

Atiti
szisztok! milyen igaz.nekünk össze kell tartani,de fõnököt nem lehetne kiválasztani morgás nélkül.az amerikaiak hiszik magukról,hogy õk a fõnökök és én azért vadászom õket

patacsi HUN
ha jól mûködnek a szerverek és az aa-n keresztûl látszanak akkor jönnek a játékosok maguktól. ha nem akkor ki lehet találni egy héten egy-két estét meghírdetve valami érdekességgel megspékelve (a legjobb játékos azon az estén kap valamit)...
de egyébként a fórum jelenlegi forgalma is mutatja. hogy még tart az uborkaszezon 😊
ja én nem tartom érdekesnek, hogy magyarok vérét ontsam amikor kûlhoniakét is lehet (ez csak psze magánvélemény).

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a fõnök dolog itt nem fog mûködni sztem. ez egy szabad topic 😊

patacsi HUN
kutyika biztos röhögne ezen 😊)

Gfreiter
Na itt lép életbe tudatlanságom határtalan mélysége: Mi a teve az az IRC? pláne, hogy quakenet??Nekem le kell írnotok, hoyg mit hova írjak, meg mit nyomjak meg!

Gfreiter
Bár ahogy elnézem, tegnap este 19:28 óta tesz ránk

Gfreiter
Uff, erre nem is gondoltam!Talán aki csinálja az FPS-en az AAO részleget?De szerintem szavazni is lehetne!Kutyikából jó fõnök lenne!Úgy vettem észre, hogy õ egy nyugodt típus

Daniel_F
No igen, ez a hátulütõje az egésznek: kell egy fõnök aki megmondja mikor legyen, de ahhoz meg túl sokan vagyunk. (bár én nem akarok az lenni)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
De az elõbbi persz csak vicc vót, mielõtt elkönyvelnétek egy utolsó tahónak 😊)

Gfreiter
Igen igen! Máshol is így csinálják, hogy meghirdetik a balhét!Szerintem meg kéne szervezõdnünk egy kicsit!De csak egy feltétellel: ha én leszek a fõnök!!! 😊

Daniel_F
Hello

Én is voltam valamikor, de nem volt senki, órákig meg ugye nem várok.
Ha lenne valami "hivatalos" idõpont egy magyar AA-szerver bulira, én is, és tuti mások is jönnének.
Csak egy "gyertek most a Landorra" nem elég, tuti kevesen olvassák a fórumot ahhoz, hogy tele legyen.

cgett
Jahhh, hogy...
Klikkide
cgett
Tronix!

Mikor vannak bent a népek az FPS Central serverén, mert én már többször voltam ott (igaz, hogy hajanli 2-3 körül) és mindig üres volt, pedig szivesen nyomulnék ott.
+ Mikor fog újra mûködni az FPS Central oldala?
ahhhh, köszi!
hát ez az, otthon nekem is megvan, itt meloban meg nem tok forumot bongeszni!
Gfreiter
Sajna vmiért nem jön össze ez az icq!Letöltöm az intsall-fájlt, de nem indul el! Szóval azt szeretném kérdezni, h a honorokhoz a pontokat egy adott szerveren kell összeszedni?Vagy folyamatosan regisztrálódnak a pontjaim?Csak mer tegnap egész nap nyomtam, és egész jól haladtam, de egy dekát nem ugrott a honorom!

Strahd_
😊 TS felrakása után csak mikorfon kell egy IP cim ahova csatlakozol és kész

ICQ hoz meg a regisztárciókor kapsz egy számot.

Gfreiter
Várj, asszem megin hülyeséget kérdeztem!Nyilván nem véletlenül raktad fel a linkeket!Elõbb megpróbálom megoldani egyedül, ok?

Gfreiter
Én nem kaptam icq számot, legalábbis nem tok róla.Hol lehet megnézni? A TS-hez nem kell más, csak egy mikrofon?? Bocs, de én egyelõre tényleg laikus vagyok ezekhez a dolgokhoz.Nekem sokáig régi gépem volt, net is csak most lett bekötve kb 1 hete, ezért nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal.Köszi, h segítesz, asszem hamarosan belejövök

Daniel_F
Az icq-val online beszélhetsz (szövegesen) valakivel. Regisztráció után kapsz egy számot, és ha megkeresed Belton ICQ számát (kattints a logóra), tudsz vele beszélni.
TS=TeamSpeak, ami pedig hang alapú beszélgetõprogi. (Szerezz be egy mikrofont, ha nincs)
Nagyon röviden ennyi.

Gfreiter
TS? ICQ?? Kezdõ vagyok öregem! De ne mondd el senkinek 😊

Belton
Nah meek órára bye

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Mondjuk ts en vagy icq 😊))de inkabb icq!!!keress ram!!

Gfreiter
Jó, majd írj, és akkor meglátjuk, hogy tudunk e egyeztetni!Hooah!!

Belton
Én lusta voltam😊))

Gfreiter
Ittvan!

Belton
😊))az jo majd jácodunk valamikor...

Gfreiter
Én minden nap játszom, de sokkal jobb lenne egy magyar szerveren, legalább mondjuk 10-en!És akkor meg lehet beszélni mondjuk egy stratégiát, és nem csak úgy össze-vissza rohangásznánk!Annak semmi értelme!De tegnap este sikerült összehoznom egy jó kis kommandót vmely kföldi szerveren!Végig taroltunk!

Belton
Tessék csak vissza keresni én nem tok segiteni most sokat mert nem otthoo vagyok😊)

hali! tudnátok egy linket lökni a magyar AAO oldalra, had ne keljen visszakeresni! köszi!