A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Dexa, Tikal!
    Nem szimpatizálok a csávóval! Én csak azt mondom, hogy amit nektek megmutatnak, annak lehet(sőt több, mint valószínű), hogy a fele sem igaz! Nem hiszem, hogy a képek, amiket mutatnak, az ott és akkor történtek!! Érdekes, hogy ezek a dokumentumok akkor kerültek elő, amikor amerikának az volt a célja, hogy a közvélemény Irak ellen forduljon! Hidd el, az amcsiknak komoly hátsó szándékuk van! Mellesleg sztem Szaddam sosem ölt le gyerekeket, az amcsik viszont már jó párat!
    Azt viszont Dexa nem hagyom, hogy engem itt ócsárolj, úgyhogy plíz fogdd vissza magad! Köszi!
    Tikal! amerika mért nem lépett közbe, amikor 56-ban halomra Gyilkotlák az oroszok a népünket?? Mert nem származott volna belőle haszna! Irakban viszont akkora olajtartalék van, ami fedezné amerika több évtizedes szükségletét, és ezze visszaállíthatná egyre gyengülő hatalmát a világ felett! Ennyi! Én nem azt mondom, hogy szimpatikus, vagy nem szimpatikus, mert leszarom az egészet. Annyit mondok, hogy a dolgok mélyére is kell nézni!