America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
nem lesz fegyverük, csak simán rohangálnak majd ide-oda, ezért belefuthatnak a lövésedbe, az eldobott gránátodba...
szal ezért baromság a dolog szerintem...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Kérdéses, hogy a "civilek" lõnek-e ránk.... Mert ha igen....

Dexa
...gyere Fõnök...
😊))

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Látod Fish, nem volt hiábavaló a reklamálásod...
😊))

M313R

►►^._.^◄◄

Dexa
azt írták még korábban hogy a civilek megöléséért is úgyanúgy fog járnia ROE, mint most ha sajátot gyakolsz le...
állítólak össze-vissza fognak szaladgálni majd a pályán aminek természetes velejárója lehet hogy 1-2 véletlenül meghal ----> ROE
bár így rendesen gránátozni majd hogy lehet? szal ha tényleg megcsinálják akkor érdekes lesz a game...

ZsozS
szia Dexa!!!mingyá' vagyok!
neked is üdv StarFish!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
sziasztok!
MOst jöttem haza a "MÛ" WAR-ból engem most hadjatok a war-al de egyébként minyá' jövök, aztán mehet a gém

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

PsychoStarfish
Na. Egy viszonylag jóhír ide mindenkinek, fõleg az SHSU-nak. Az admin Cancelete a meccset. Nem úgy volt ahogy azt a HR elmesélte, hogy megállapodtak az adminnal. Az admin ugyanis írt egy levelet, hogy HR csalt a számolásnál és ezért törli a meccset =) Kicsit bénák a HResek =) Köszönet nekem, hogy kiszenvedtem ezt. =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Dexa
vmikor kicsit késõbb 1 közös war mehet vmelyik pályán?

zotyesz
Ha jól tudom a HK OICW 2006-ban kerül rendzseresítésre az amerikai haderõknél. Ez váltja le lassan az M16-ot.

zotyesz
Biztos ROE lesz érte. Az amerikai hadsereg kíméli a civilek életét, nem? Vagy nem...

Kutyika
Apropó, azt olvastam itt valamikor, hogy lesznek civilek is a játékban, ezeket le is lehet majd lõni? S miként jutalmazza majd ezt a játék? Minusz pontokat lehet vele szerezni?

Kutyika
Patacsiiii! Írjál már vmit te is!

Kutyika
Örülök Zotyesz!!!!

Kutyika
Nos mindenkinek maga dolga, ha ide akarja tenni ide teszi, éngem speciel megkavarnak nagyon az ilyen képek, pedig nem is vagyok gyerek... De ezért én nem haragszom senkire sem!!!!Nehogy félreértés legyen!!!!

zotyesz
Kutyika, ebben a kérdésben teljesen egyetértünk.

Kutyika
A medvés kép, brrr

Kutyika
Emberek mi ez a punnyadás????

patacsi, szvsz bõven elég ha csak linket teszel ki az ilyesfajta képek helyett (mondjuk már a medvés képnél se értettem mit keres az itt, ebben a topicban)
most gondolom azzal fogsz jönni, hogy ez életkép meg hogy ilyen a való világ, meg harc utáni csendélet stb.. de szvsz elég ha a hírekbõl kapunk errõl ízelítõket, másrészt sok gyerek is nézi ezt a topicot..lehet, hogy egy kicsit elragadtattam magam..bocs:
többiek'''''''''''''''''''' prank
Kutyika
Kicsit le vagyok maradva, ez mi? radar?

Kutyika
Én nem viszonyítok, a polgári álldozat az polgári álldozat, pláne ha ártatlanokról van szó.... Nem bírom nézni az illen képeket, elszomorít, felkavar.

patacsi HUN

utsó 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a brutál mindíg viszonyítás kérdése...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
mit nem, mi nem?

Atiti
fullextra fegyver

Atiti
szép a kaszni.

patacsi HUN

patacsi HUN
ezr Rush szétszedve berakta egyszer anno :

korrekt darab 😊

patacsi HUN
nem

Kutyika
Brutálokat..

Kutyika
Ez a háború, ez a valódi háború, nem amit a média mutat soxor..... Burálokat? Az nem elég brutál, hogy szétlõtték a fejét, vagy, hogy mindkét lábát levitte egy repesz? vagy egy taposó akna?

Atiti
Kicsit kemény!21.század

Eisenhower
májti!! kellene nekem MBD|Pet e-mail cime vagy teloszáma. nem tudod véletlenül? ird má meg vagy icq-n vagy irc-re gyere már fel😛 kellene.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

patacsi HUN
a brutálokat inkább nem rakom be ...

patacsi HUN

patacsi HUN
ezért elnézést kérek elõre de ha már a háború szóba került:

Kutyika
Nahát, Patacsi!
Én is keresgélek illen jó fotók után,de, ha találok is nem tudom ide betenni, mert bazi hosszúúúaakkk aaazzz elléérrésiii utaaakk...

PsychoStarfish
Gyadi bazzeg 😄 Itt fórumozol azt nem írsz nekem? 😄😄😄😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Atiti

Gyadi
LOL

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Atiti
Ez+ egy Kõtörõ616-os kézitöltésû

Kutyika
Ahha, thx!

Kutyika
Ez egy kicsit nagyot pukkanhatott... Jó kép!! De hol van a csõbõl a huzagolás? Úgy tudom lennie kéne...

patacsi HUN

patacsi HUN

[Rush]

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN

patacsi HUN

Strahd_