A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Egy kis OFF!
    Ray Bohannon tűzoltó az USA nemzeti hőse lett és megkapta az érdemérmet is önfeláldozó tűzoltásáért, miután egyedül sikerült a legsúlyosabb, 5 fokozatú erdei tüzet eloltania. Amikor az Oregonbeli Monument városka tűzoltóságára az a bejelentés érkezett, hogy lángol az erdő, Ray Bohannon egyedül ügyelt, mivel minden tűzoltókocsi téves bejelentéseken helyszínelt. Az égő erdőbe Ray saját motorbiciklijén hajtott, felkapva egy benzin meghajtású fűrészgépet és a poroltót. Több mint 8 órán át küzdött a lángokkal, és fűrészelte ki a fákat, hogy ne terjedhessen tovább a tűz. Ennek eredményeként Ray gyalog ment haza, mivel a motorja összes benzinét felhasználta a fűrészeléshez. "Tudtam, hogy a poroltót felesleges ilyen tűzvészekhez használni, ezért csak a magam számára vittem el, ugyanis amikor az arcomon a szőr is égett, jó hasznát vettem. Különben meg nagyon sokat rohangásztam a fűrésszel, a társaim megszámolták, összesen vagy 10 hektár erdőt vágtam ki. De a legfontosabb az, hogy sikerült megfékeznem a tüzet és nem érte el a nemzeti parkot, ahol a gyönyörű őzeket veszélyeztette volna." - nyilatkozott az élményeiről a sajtónak a bátor tűzoltó.