America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atiti

Strahd_
Slow PLIZ olvasd el a kérésemet a forumon..

[negativ] Cirek
jó Reggelt!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Audiogenius
tenyleg lol 😊

most mar nem csak a sniperes kiscica lesz tobbszor betuzve a forumba...

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[Rush]
LOL

hTTp://ror.hu/

[HUN]ekehatatya
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

[HUN]ekehatatya
nincs. marmi is alszunk.

Kutyika
Most, jött vissza a SG, eddig nem is volt... Annyit tudok mondani, ne éjszkai páján játsz elsõre, ha lehet. Hogy hol azt nem tudom megmondani, vannak itt nálam nagyobb ágyúk is, felkérném õket a válaszadásra!!!! (de hogy én mit kapok a Pofá.ra ezért holnap... hajaj) Én mentem aludni, sziasztok.(már ha van itt valaki egyáltalán...)

Kutyika
Huha, mekkora ökörségeket írok, bocs, de ez függa billentyûzet beálításától is, a tûzgomb nálam az egér bal oldali gombja, nálad nem tudom hogyan van...(vazz mekkora blama)

Kutyika
Oppá elírtam BAL egérklikk!!!!! Bal egérklikkkk!!!!

Kutyika
De jobb ha nem halsz meg, és gyõztök is!! Fõleg official serveren!!!

Kutyika
Addig várj amig az idõ le nem jár, vagy a csapat összes tagja el nem halálozik, vagy a csapat nyer!!! Az utóbbi a jó! Addig is jobb egérklikkel szemlélheted a társaid ténykedését a harcközben.

[HUN]Crassus
Mighty! te mit melózol még ilyenkor is?Azt hittem csak én nyomom néha éjszakás mûszakban is........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kutyika
hát megfogtál, régebben voltak alacsony honoros szeverek, most nem tudom hogy van, sajnos...Probálkozz hivatalos szerverkkel. Vmit csak kiír kapcsolódáskor...

Kutyika
Mighty álltal említett pályákra nem tudsz menni, csak akkor, ha megcsináltad az ugrást is.

Kutyika
A console parancsokra gondolsz? Ki kell lépni az AAo képhez Esc-el, majd tab, ott beírod OPEN utánna az IP cimet majd enter. vhgy igy: open 152.66.93.27:1716 Ez a landor😊) De aszem kevés lesz a honorod, és nem enged be...

Kutyika
Szerintem az ejtõernyõs ugrás az szügséges, a medic nem fontos fõleg ha még nem gammáztál AAo-val, az ráér késõbb is, ha belejöttél a játékba. Elõször elég ha az ellennel vívsz csatát, s nem a bajtársakkal azért, mert esetleg nem mentél gyógyítani... De ha gondolod csináld meg azt is.

Kutyika
Nincs mit 😊

Kutyika
nyüsssz ezt a linkelés még gyakorolni kell....

Kutyika
Nos akkor EZTis nézd meg, hátha segít egy kicsit.

patacsi HUN
vagy ugrás közben a földet nézni 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
ha jól veszed az akadályt, akkor benyög valamit az õrmester.. hálón, létrán, stb lejövetelnél mindig meg kell fordulni!! nem leugrani

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
Brother, itt mindent megtalálsz, keress a magyar oldalak között
persze mi is szívesen segítünk, amiben tudunk

Atiti
van egy rész ahol nem leugrani kell hanem lemászni!

pet70000
a fehér oszlopok közt kell végig menni, a végén ki kell kusznia drótok alatt

Publikus Ventrilo szerver, Arericas Army szobával:

IP: 193.224.41.14:3784

Gyertek, haszáljátok! Ha lesz rá nagyobb igény, csinálhatunk késõbb külön szobákat a klánoknak. Meg jelszavasat warokhoz, stb.
pet70000
próbáld tovább

pet70000
Roger

Kutyika
Hna jó, én mentem gammázni, majd jövök, bejelentkezve!!!! Mostantól a kutyi-kutyu-mutyu-kutyus neveket én nem használom és nem is fogom használni. Csak a Kutyikát!!!
Csá.

pet70000
nem kell újra csinálni, valszeg nem fogadta el

Daniel_F
Nem mondjuk. (nem kell)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Kutyika
öreeeg....Hagyjátok már abba. Mellesleg most hogy Repro közzétette a topicindító email címét, hát nem csodálkoznék, ha CaviaR úr hamarosan megjelenne itt...

pet70000
nem vagyok abban annyire biztos.....

patacsi HUN
nekem van alibim (be vóótam jelentkezve) 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
nagy csönd, lol

patacsi HUN
nem én vótam

Kutyika
Nem igaz, nálam flottul ment minden, jött az emíl, aktiválás, utánna kira. Mondtam én, hogy olvassa el a Landoron a Magyar leírását a regisztrációnak....

repro
regisztráltad magad neten?
Regisztrációó

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
thx

pet70000
kell vagy fél nap mire elfogadja az új account-ot

repro
Nick: CaviaR
E-mail: [email protected]
Regisztráció idõpontja: 2001. 06. 06.
Üzenetek száma: 1048
Utolsó üzenet idõpontja: 2003. 09. 07. 18:51
Utolsó aktivitás idõpontja: 2003. 09. 12. 20:42

N0 TXT TLK PLZ!4!

Daniel_F
Nem túl jó jel a No user record.
Remélem készítettél katonát a Create account gombbal (ami egy weblapra visz el), aztán megkaptad az e-mailt, és rákattintottál a levélben az aktivációs linkre.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

pet70000
megnézem, radeon 9800

patacsi HUN
akinek x radeonja van az átlát a kis és a nagyrom falain persze nem tisztán de látod hol van 😊

pet70000
-is és nagyromban az ellent falonát-
parancsolsz? ez mi

Kutyika
Hmmm, Patacsi, a fondorlatos....

patacsi HUN
és én meg mit szenvedek a radeonommal az RT-n ,hogylátom a kis és nagyromban az ellent falonát ?? szõõõrnyûû 😊)

Kutyika
Megjegyezném tisztelettel, hogy, az elején sem ezzel a nick névvel jöttem ide, amikor nem voltam regisztrálva még.... De azért köfi!