A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Nem nyitunk egy Autós topicot? "Autót akarsz venni? Segítünk!" címmel :) Szal a 850-es az egy gyönyörű autó! Egy srácnak itt a házban van egy 850-es fekete kombi,, asszem 2.5 TD. De a havi harminc rugeszos "keresetemből" még ezt a Golfot is alig tom fenntartani. Patacsi, meg mindenki! Segítsünk Strahdnak autót találni, hiszen ebből a pénzből tutijó kis autót lehet kapni!!! Én egyénként mindig azt néztem, hogy mennyire megbízható, mennyi a fenntartása, stb, és csak aztán foglalkoztam vele, hogy mennyivel megy, stb. Emlékszem, amikor kerestem az autót, akkor volt egy gyönyörű, kívülről feltuningolt, tűzpiros Golf, de nem vettem meg, mert olyan hibák voltak rajta, ami kizáró ok volt. Ehelyett vettem egy sima, nagypapás fehéret, de mióta vettem bele a CD tárat, senki nem gondolja, hogy nagypapa vezeti, lol! Sőt, sokszor a rendőr sem állít meg, mert azt hiszi, hogy én is az vagyok