America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsozS
sziasztok!
... és milenne ha a gránát mikor felrobban szétlökne nagyerõvel sok kicsigránátot...és ha azok felrobbannának azok mégtöbb kisgránátot...és ha azok.... 1 mp késleltetéssel... hihi na jó ez csak poén volt! deazé' jósok PUKK lenne egymás után és abba tuti belehalna mindenki

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Kutyika
Ez már nagyüzemi munka volna.... Hacsak nem szikszallaguzzuk körbe a gránátot szögekkel... De nem biztos hogy vérmérgezést kapna az illetõ, hacsak nem a Dzsungelben vagyunk, akkor igen... De ha jól tudom létezik olyan bomba amiben sokszáz kicsi kis acélgolyó a töltelék, nem akarok hüleséget írni de azt hiszem Vietnámba használták... Letarolta a "zöldet" rendesen, meg aki ott volt azt is... Apropopó, ami nagyon fura, hogy nincs se tüzérségi se légi fedezet, tudom-tudom azt már nagyon nagy munka volna megcsinálni, de a filmekben mindíg van... Ja és rádiósunk sincs, aki a központtal tartja a kapcsolatot,(vagy az már nem divat) de jó lenne ha volna, lesz ilyen valamikor?(sajnos nem nagyun tudok angol...)

Strahd_
Slow pls. küldj a fluga emiljére egy flugás bannert(xsu)...

Strahd_
Nem nem én rozsdás szögekre gondoltam mert ha még tul is éli az áldozat a robbanárt a vérfertözés tuti és utokvöetkezményeket tuti elszenvedi. ki akar 50 mütrágyával rohangálni? nem a robbanás hatását ("robbanóerö") akarom növelni hanem a repeszhatást 😊

Kutyika
Hogy megjegyezzem, a medik képzés nagyon tuti és profi munka, le a kalappal a készítõk elõtt!!!!

Kutyika
A videót nem láttam, de mivel voltam katona (Nálam volt az elsõsegély csomag), tudom milyen hatása van egy illen robbanásnak, illetve kioktattak rá, hogy szakszerûen mondjam...

Kutyika
Izé, m'é mondja mindenki hogy ne haragudjak? Én nem hargszom, gyszerüen beszélgetünk a gammáró, annak lehetõségeirõl..stb

Kutyika
Végülis mindenkinek igaza van.Remélhetõleg a következõ peccs-ben minden jobb lesz és szebb... Hmm, rozsdás szögek, meg egyéb repszhatás növelõ cuccok, csak nem fél mázsa jó magyar mûtrágyára gondolsz?. Te kis terrorista. De kár hogy nem lehet annyira variálni a felvehetõ és vihetõ coccost, külnben jó ötlet.

Strahd_
Láttad a videot amit le lehetett töletni most nézd meg a katonák fülvédö nélkül m16 osokkal rohangálnak a zárt térben akkor mi kárt tud csinálni még egy kis légnyomás 😊 (m249-röl ne is beszéljünk 😊 )

Strahd_
.) még mindig nem tudok gépelni 😊

Strahd_
na ez egy jó kérdés. Ha ebben is különbséget tenne akkor én tuti védö gránátozok oldlára alnék .)
Nem veszi figyelembe a légnyomást sem ebben is igazad van
"nem fõleg úgy hogy az elõtte, mellette, lévõ társa, vagy az ellenség vígan megy tovább" ez Bug haljon meg az összes 😊 de akkor lehessen felvenni az eldobott gránátot. Ráugrani a gránátra stb.. sokmidnen hiányzik , de szerintem a grátnát ereje igy jó. csak kicsit pontosithanák 😊 pl ha a társam beáll a gránát ronbbanás és közém akkor minimálisan de kevesebb legyen a sebzés stb .) de szerintem sokat kell még várni amig a repeszhatásokat normálisan megcsinálják 😊
de gondolj bele az életben azt mondanád köszönöm nekem nem kell gárnát mert én a legyet is lelövöm az ellenség meg olyan rendes hogy nem használ
ugy se gránátot?
Igaz nem dobálnád ugy mint a játékban... de magaddal vinnéd a kis gombocot hogy ha kell jol odavádg az ellenség közé nem?

És igazad van legyen támado meg védö gránát 😊
De akkor az én katonám. Rozsdás szogekkel + repeszhatás növelö cuccokal megpakolt táskát visz magával amiben benne van az gránátom és azt vágom az ellenség közé 😄

Slow
nem kell rohanni, meg nem kell kiengedni az ajtón az enemit... csapatmunka Kutyaember...csapatmunka 😉)
a gond inkább a "random" gránáttal van, tehát néha mellettem robban és nem sérülök, néha a fal mögött és meghalok... ez szar de annyira nem gáz..
Ez volt a véleményem a dologról... má' ne haragudj...😉)

Kutyika
Nem haragszom.😊) Bocs, de én nem mondtam hogy ez Cs, vagy legyen ollan mint a Cs... Ez egészen más project, ha jól látom. Csak egyszerûen nincs idõ hívni a Medicet, mert mire a tíz tagú csapat eléri az elsõ szelepet,(pipeline) már jó ha hárman-négyen maradtak... Így nem arról szól a gamma, hogy az ügyes harcos biztosan halad elõre és jól rejtõzködik és ollan biztos a keze, hogy a legyet is lelövi reptében, hanem arról hogy elõrerohan mindenki és megdobálja az ellenséget kézigránáttal... Ez így nem harc, vagy küzelem, ez nem más mint hentelés, mészárlás.... Szerintem...

Kutyika
Az életben... Hmm, nos szerény véleményem, hogy nem mindíg halálozik el az emberke, nem fõleg úgy hogy az elõtte, mellette, lévõ társa, vagy az ellenség vígan megy tovább... Nagy légnymást kap, és repeszeket, de nem mindíg hal meg, legalábbis szerintem... Ja és támadó vagy védekezõ gránát robban, az sem mindegy, ha egyáltalán van ilyen az Ami hadseregben.... De van igazságod. 😊))

Strahd_
Crassus mániája 😊 kiterjesztés nélküli képek...

Strahd_
Ez volt az én véleményem..

Strahd_
Már ne is haragudj de ez igy van. Szinte lehetetlen közelröl tulélni egy kézigránét találatot. Mi az hoyg gyengitett hatásfoku kézigránát. Ez olyan hogy most5 peticiokat irattatsz alá hoyg mivel a filed medic képzése drága volt ezért kéred hoyg a fegyvergyártó cégek gyengitsék a kézigránátokat. igen is ha egy szobába bebasznak egy kézigránátot a ("szerencse/fedezék") legyen max a mi megvéd. És mindenki haljon meg mert igy reális. Ez nem CS ahol cicakban szökdécselve Shiva ként gáránátozo emberek vannak és a gránát szart se ér csak látványefekt.

[Rush]
hOGY LEHET EMBEREKET BERAKNI A JÁTÉKBA?

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
csak a http:// hiányzott...
nincs mit 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
az életben hogy is van ez ??
na ez a válasz 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Köszi Patacsi😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kutyika
Mindenkinek...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem úgy tûnik, nem sok értelme van a medic státusznak azon kívül, hogy lehet neki segítségért kiabálni... Egyszerûen lehetetlen egy kézigránát támadást túlélni, ezek után minek a medic???? Én betiltanám a Kéziránátot a pipeline-n.... Vagy legalábbis gyengíteném a hatásfokát a következö peccs-ben. Egyszerûen élvezhetetlen a gamma, mert a kézigránát porráalázza a harcosokat... Remélem értitek mirõl beszélek... Észrevételeket és véleményeket szívesen várok hozzászólásommal kapcsolatban...

patacsi HUN

patacsi HUN
mi ez kép ??
kiterjesztés ??

[HUN]Crassus
meghalok..........

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
< img src="w3.enternet.hu/robika77/Glock">

[HUN]Crassus

medic-et is vigyél magaddal😊
Audiogenius
buek!!!

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

PsychoStarfish
ZsozS akart lenni szorríííí nem látok már kettõig sem.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
ZsosT drága! Beszéljünk mán majd valamikor 😄

PsychoStarfish
Jó nyaralgatást. Hozzá sok ócsó török AK-t 😄

[negativ] Cirek
Jó üdülést!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
vigyél gépet, netet csak találsz 😉
jó pihit! de vigyázz a vízzel ,)

Belton
Jo nyaralást !HoooAhh!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

ZsozS
szia Mighty!
Jó pihenést neked!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
1 vagy 2 emailt kaptál a regisztráció után ??

Mighty jó nyarcsit 😊))

[Rush]
Jo nyaralást!!

Mighty
No skacok!
En most elbucsuzom toletek, mert 1 hetes torokorszagi nyaralasomat holnap megkezdem.
Jo jatekot kivanok mindenkinek!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
hmmmm.. asszem nekem is volt ilyen... nyomogasd, míg valaki eszesebb segít.. 😊)

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
regisztráltál usert?? 😊
itt?

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ok! melyik az a 2 kecseg aki 1 pontot adott trackeren az xSU-nak??

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
Nekem nem rakja be a hangtompitót 😞

repro
bevan kapcsolva

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
bocseszqsz

patacsi HUN
semmi nincs ingyen (valaki fizette és megunta. evvan) de most, hogy adtam hozzá a nevemet még van reményetek 😊)

Slow
sztem csak távcsõ (persze lehet, hogy termál...)
😉

ma már szabadnapot kapsz? 😉

patacsi HUN
semmi nincs ingyen (valaki fizette és megunta. evvan) de most, hogy adtam hozzá a nevemet még van reményetek 😊)