America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... és milenne ha a gránát mikor felrobban szétlökne nagyerõvel sok kicsigránátot...és ha azok felrobbannának azok mégtöbb kisgránátot...és ha azok.... 1 mp késleltetéssel... hihi

na jó ez csak poén volt! deazé' jósok PUKK lenne egymás után és abba tuti belehalna mindenki

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

. Hacsak nem szikszallaguzzuk körbe a gránátot szögekkel... De nem biztos hogy vérmérgezést kapna az illetõ, hacsak nem a Dzsungelben vagyunk, akkor igen... De ha jól tudom létezik olyan bomba amiben sokszáz kicsi kis acélgolyó a töltelék, nem akarok hüleséget írni de azt hiszem Vietnámba használták... Letarolta a "zöldet" rendesen, meg aki ott volt azt is... Apropopó, ami nagyon fura, hogy nincs se tüzérségi se légi fedezet, tudom-tudom azt már nagyon nagy munka volna megcsinálni, de a filmekben mindíg van... Ja és rádiósunk sincs, aki a központtal tartja a kapcsolatot,(vagy az már nem divat) de jó lenne ha volna, lesz ilyen valamikor?(sajnos nem nagyun tudok angol...)
mert ha még tul is éli az áldozat a robbanárt a vérfertözés tuti és utokvöetkezményeket tuti elszenvedi. ki akar 50 mütrágyával rohangálni? nem a robbanás hatását ("robbanóerö") akarom növelni hanem a repeszhatást 😊

.Remélhetõleg a következõ peccs-ben minden jobb lesz és szebb... Hmm, rozsdás szögek, meg egyéb repszhatás növelõ cuccok, csak nem fél mázsa jó magyar mûtrágyára gondolsz?
. Te kis terrorista
. De kár hogy nem lehet annyira variálni a felvehetõ és vihetõ coccost, külnben jó ötlet.
Nem veszi figyelembe a légnyomást sem ebben is igazad van
"nem fõleg úgy hogy az elõtte, mellette, lévõ társa, vagy az ellenség vígan megy tovább" ez Bug haljon meg az összes 😊 de akkor lehessen felvenni az eldobott gránátot. Ráugrani a gránátra stb.. sokmidnen hiányzik , de szerintem a grátnát ereje igy jó. csak kicsit pontosithanák 😊 pl ha a társam beáll a gránát ronbbanás és közém akkor minimálisan de kevesebb legyen a sebzés stb .) de szerintem sokat kell még várni amig a repeszhatásokat normálisan megcsinálják 😊
de gondolj bele az életben azt mondanád köszönöm nekem nem kell gárnát mert én a legyet is lelövöm az ellenség meg olyan rendes hogy nem használ
ugy se gránátot?
Igaz nem dobálnád ugy mint a játékban... de magaddal vinnéd a kis gombocot hogy ha kell jol odavádg az ellenség közé nem?
És igazad van legyen támado meg védö gránát 😊
De akkor az én katonám. Rozsdás szogekkel + repeszhatás növelö cuccokal megpakolt táskát visz magával amiben benne van az gránátom és azt vágom az ellenség közé 😄
a gond inkább a "random" gránáttal van, tehát néha mellettem robban és nem sérülök, néha a fal mögött és meghalok... ez szar de annyira nem gáz..
Ez volt a véleményem a dologról... má' ne haragudj...😉)
nincs mit 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
na ez a válasz 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem úgy tûnik, nem sok értelme van a medic státusznak azon kívül, hogy lehet neki segítségért kiabálni... Egyszerûen lehetetlen egy kézigránát támadást túlélni, ezek után minek a medic????

Én betiltanám a Kéziránátot a pipeline-n.... Vagy legalábbis gyengíteném a hatásfokát a következö peccs-ben. Egyszerûen élvezhetetlen a gamma, mert a kézigránát porráalázza a harcosokat... Remélem értitek mirõl beszélek... Észrevételeket és véleményeket szívesen várok hozzászólásommal kapcsolatban...
kiterjesztés ??
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Jó pihenést neked!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Mighty jó nyarcsit 😊))
En most elbucsuzom toletek, mert 1 hetes torokorszagi nyaralasomat holnap megkezdem.
Jo jatekot kivanok mindenkinek!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
N0 TXT TLK PLZ!4!
itt?
N0 TXT TLK PLZ!4!