A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • KreeztalCODE
    tegyuk hozza, hogy ti 4en mi is 4en ... toletek mind a 4 jatszott, tolunk 2 nem ...

En eleinte ott maradtam a konvoy kozeleben vedeni ... de lehetetlen ott vedeni ... mert pontosan az egyik gyerek berohant es kesz ...

Utana meg a fordulonal vedtem ... es mikor masodszor volt, hogy a srac elfutott mellettem en kiugrom a bokorbol leszedem ... majd a csapattarsam kilo ... akkor ezen a taktikan is valtoztattam ^.^

Vegul ugy tunt ha eleg jo helyekre beallnak a vedok akkor le tudjak loni az embereket meg messzirol ... csak ilyenkor jott a granatveto ... es kesz.

Azt a palyat vagy 10vs10-re terveztek, vagy nem tudom ... de teny, hogy 3-4 vedo nem tud ugy pozionalni, hogy valahol egy gyalogkakukk ne tudjon atrohanni.

Mindenesetre en akkor jatszottam eloszor azon a palyan ^.^ es meg mindig fogalmam sincs, hogy a tamado pontosan merrol is jon ^.^