60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • KreeztalCODE
    hubazz ... az AA scene az ilyen? mert akkor asszem kihagyom. Ha mar az 'elejen' ilyen tirpakok vannak benne akkor milyen lesz kesobb?

Az AA meg amiatt volt olyan mert az AA nem lett optimalizalva a 29.42-nel ujabb driverekre. Ezenkivul ha az AGP memory merete nagyobbra van allitva mint a vid kartyad tenyleges merete az AA azt se szereti. Es tudod ki mondta ezt? az AA live tech support.

Ja es egyetlen kort nyertunk a 14bol ... es azt javareszt nekem koszonhettek ... pedig tegnap jatszottam eletemben eloszor azon a palyan.
  • KreeztalCODE
    tegyuk hozza, hogy ti 4en mi is 4en ... toletek mind a 4 jatszott, tolunk 2 nem ...

En eleinte ott maradtam a konvoy kozeleben vedeni ... de lehetetlen ott vedeni ... mert pontosan az egyik gyerek berohant es kesz ...

Utana meg a fordulonal vedtem ... es mikor masodszor volt, hogy a srac elfutott mellettem en kiugrom a bokorbol leszedem ... majd a csapattarsam kilo ... akkor ezen a taktikan is valtoztattam ^.^

Vegul ugy tunt ha eleg jo helyekre beallnak a vedok akkor le tudjak loni az embereket meg messzirol ... csak ilyenkor jott a granatveto ... es kesz.

Azt a palyat vagy 10vs10-re terveztek, vagy nem tudom ... de teny, hogy 3-4 vedo nem tud ugy pozionalni, hogy valahol egy gyalogkakukk ne tudjon atrohanni.

Mindenesetre en akkor jatszottam eloszor azon a palyan ^.^ es meg mindig fogalmam sincs, hogy a tamado pontosan merrol is jon ^.^
  • mozesapo
    Mi a magyar szerver cime ?
  • Pepike
    Télleg lámák voltatok mert csak rohangáltatok előre az egyik srác tőlünk meg usgyi mint állat nyílegyenesen futott a kijárat felé amin még miis csodálkoztunk aztán már versenyt futottunk hogy ki ér előbb a kocsikhoz:))))
  • mozesapo
    Hát nem tudom, de tegnap nyomtam vagy 2 órát folyamatosan a havas dimbes pályán mint támadó és talán 1-2 szer tudtunk nyerni. De nagyon jó. Sokan eljutottatok a sniper kiképzésig?
  • KeFe
    Ja igen. A Landoron a teambalance-ot ki lehetne kapcsolni? A mai nap 10 esetbol 9x egymas ellen voltunk Drakkal. Meg veletlenul sem tudod egy csapatba beossztani ez a szar.
  • KeFe
    Ez azert lehet mer lama vagy :))
    Amugy meg aze volt nalad olyan fura a kep mer rosszul irtad meg a cheated a csitiroprogiban te lepras! :)
  • KreeztalCODE
    ez a havas dimbes dombos palya nagyon el van baszarintva. Vedonek semmi de semmi eselye nincs szinte ... jon az NME a granatosaval oszt te meg fexel 1000rel ^.^

14bol egyetlen kort tudtunk nyerni ... azt is ugy, hogy az utso pillanatba lottem le a gyereket ^.^
  • The Garrett
    ugy kell azon az oldalon...máshol nem lehet...

jah ÖRÖMMEL Jelentem be hogy a CODE klán AAO szekciójának létszáma komoly emelkedésen esett át, minek következtében 6 főre nőt az AAO teamünk.
    Szóva rettegjetek mert megyünk gyakorolni!
  • Sephi
    Sziasztok. Nekem nem akar online regizni a gama. Akarmilyen usert irnek be mindig asozngya hogy az mar foglalt. Most nehogy ma a Muszlakti nev is be legyen...

Szal hogy regizem magam?
  • The Garrett
    nem semmi hogy az nVIDIa támogatja a game-t és pont az nvidia driver a hibás :D

és persze sehol nem hangoztatják hogy a régi driver sokkal jobb :)
  • KreeztalCODE
    na skacok
    mukodik az AAm ...
    a HomeLanos csakonak se volt lovese, hogy mitol van ^.^ de lenyeg a lenyeg ... az nVidia 29.42-es driverrel jo lett ^.^

mellesleg O azt ajanlja minden nVidia felhasznalonak, hogy ha az AAbol tobbet akar kihozni akkor ezt a drivert hasznalja ^.^
  • The Garrett
    huh ha jókis game lesz ez :D
  • KreeztalCODE
    na jo... erre aki okossagot mond az nyer egy nagy nagy fagyit ^.^

Ghost modban picit maszkaltam es ...

Kint a hazban:

Majd bent a hazban (ahova elvileg nem tudsz bemenni csak Ghost modban)

Na erre mondjatok magyarazatot!!!!
  • The Garrett
    a U.S. army a jövőbe lát... és tudja hogy ezt a hülye kérdést fel fogod tenni nekik okt 31 én...
  • KreeztalCODE
    ez a FAQ nagyon poen ... foleg ez a resz:

Q: When was the FAQ last updated?
    A: 30 October 2002

mindezt 2002 oktober 16an ^.^
  • KreeztalCODE
    ok ... a link mar nem el ^.^

bar nem ertem miert nem tamogatnak user made modokat ...
  • The Garrett
    meghát a tálibok meg az oroszok is jófajta deszkákat csinálnak ám!
  • The Garrett
    de már sajnos átlehet :(
    mindig beszopom....
  • KreeztalCODE
    de van elvileg palya ami nem amerikai bevetes nem?

meg ha jol emlekszem azon a satras palyan se lehetett pl. a ponyvan atloni.
  • The Garrett
    mivel az ámerikai deszka sokkal erősebb!
  • KreeztalCODE
    majd ravesszuk Godzzot, hogy csinalja meg AAban is ^.^

Mert az eleg ratyi, hogy egy olyan fegyverrel amivel kocsikat lehet kiloni azzal egy egyszeru deszkan nem birsz atloni ^.^
  • The Garrett
    jah nem lenne rossz! de az én bemegyek project 2 ben lesz!
  • KreeztalCODE
    mar valaszoltam ra ... innentol nem erdekel amit mond.

De en akkor is szeretnek olyan AA modot ahol van Penetration. ^.^
  • The Garrett
    öööö szerintem ezt csak azért írta hogy belédkössön, gondolom ő se a megtestesült anticheater./már ha az akire gondolok!/

Te meg válaszolsz rá így ujra belédköthet...
  • KreeztalCODE
    ja igen .. legtobb modositas az ugy is csak akkor mukodik ha a szerver oldalon is engedik.

De ha mar itt tartunk, hogy barmi ami modositashoz hasznalhato az cheat akkor az eredetileg az UT2003ba rakott UED is az nem? Mert pl. allitolag az is hasznalhato cheatek gyartasara hisz van benne egy decompile funkcio is (nem tudom ... soha nem hasznaltam).

Masik ... en megneztem ezt a progit es egy nagy budos kukkot nem ertettem belole. Nem vagyok fejleszto ugyanis. Aki ezt a progit hasznalni tudja az barmikor modositja a kodot ugy ahogy akarja ... nem ettol lesz kepes ra.

Kezd elegem lenni abbol, hogy ti 3an 4en allandoan ramszalltok. Az egyetlen FPS topik ami tonkrement az a MOH:AA es az sokkal nagyobb reszben koszonheto nektek ... szoval ... stfu! hoo?
  • KreeztalCODE
    miert lenne ez cheat? mar bocs.

ez egy olyan eszkoz amit a kulonbozo mod fejlesztok hasznalnak arra, hogy az eredeti USource-t pontosabban kapjak vissza mint amit az UED ad vissza. Es mint tudjuk ez elengedhetetlen ahoz, hogy valaki esetleg a sajat modjait fejlessze.

Mivel anno UT ala is volt egy par magyar fejlesztes (peldaul Godzzo ...) ezert gondoltam, hogy hatha valaki kedvet kap egy esetleges AA mod keszitesehez. De mivel ez elvileg az UT2003 ala is jo igy hat az UT2003 ala torteno fejlesztesekben is segithet.

Nem latom mi lenne ebben a cheateles ...

Nekem pl. kimondottan tetszene ha lenne penetration az AAban ... azaz a falakon, ajtokon is at lehetne loni. (es ezt a velemenyem masok is osztottak mar ... hisz ez jelentosen megnovelne a jatekelmenyt ... es a realitast)
  • The Garrett
    hmm lehet tippelni ezt ki írta be.. :D

2 induló van :)
  • KreeztalCODE
    ha valaki akar egy picit fejleszteni esetleg es szeretne az AA (es UT) kodokat nezegetni annak hasznos lehet ez a tool.
  • KreeztalCODE
    na skacok

ez egyre erdekesebb

nalam a palyakon nem nincs textura hanem csak minden ki van forditva.

Mert mpcheat ghost modban bementem egy hazba es ... lass csodat ... a haz fala atlatszo volt de az osszes textura a helyen volt.

kimentem a hazbol es a texturak eltuntek.

Na ez mitol lehet?
  • Mighty
    Nem fogsz benne csalodni, ha szereted a real fps-t es nem szeretsz rusholni :)
  • Sephi
    Most halotam errrol a gamarol es este probalom ki. gondolom rohadt jo lesz :)
  • The Garrett
    BÉNA VAGY :D sose fogod tudni megcsinálni... vagy ha mégis menne akkor nem tudod majd elmenteni az eredményedet :DDDDDDDDD
  • KreeztalCODE
    nem maximalizmus

de ha a 39/40et megcsinalom akkor megcsinalom a 40/40et is ... nem? ^.^

ha csak 36/40 sikerult volna egyszer akkor aszondom oke ... nem megy ... de igy ... mennie kell!
  • [DF]ricsik
    Csatlakozom: ez egy ISTEN megasirály kúl game.
    Várom h megoldódjon nekem ez a pinges mizéria a külföldi szerverekkel, fel is hivom a HDSNET-et (bár semmi értelme). Joe azért még dzámitok rád
  • Garrett
    Nem Mindenki maximalista. Nekem elég a M16a2 meg a automatic akármi vagymi azzal is lehet kaszálni :)
  • KreeztalCODE
    na jo ... feladom ... mar volt reinstall ... es meg mindig csinalja ...

mondjuk addig fent marad amig a 40/40 nincs meg ... valahogy a 39/40 az keves nekem ^.^
  • G. Joe
    Isteni ez a játék!
    De néhány maptol el fog a hányinger!
    lehetnének kicsit kiegyensulyozottabbak :((
    A nagyrészükön elég flusztráló támadónak lenni!

• mozesapo
    És az miért volt hogy mikor csatlakozni akartam bármelyik szerverre a ping 2000 körüli volt. Elötte meg 10 perce pedig még 200-300 körül.
  • G. Joe
    Nem akarlak megbántani, de ha sima chellos kapcsoaltod van akkor ne erölködj szerver inditásban!
    A chello max 4 embert bir el veled együtt!
    Gondolj bele, a chello kifelé neked csak 16kb/s-t enged ez vajmi kevés! Ahhoz hogy 10-12 ember tudjon játszani ahhoz véleményem szerint minimum 1Mbites vonal kell.