A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Egyébként a járművek betétele a játékba szerintem nehéz feladat! Vagy nem tudom medig tudják csinálni, hogy mindenre keresnek opfor fegyvert a jelen esetben járművet! Mert ugyebár még a fegyverek hasonlítanak egymásra :), addig "ugyanolyan" járműveket szerintem nehéz lesz találni. Másrészt ha van benne jármű, akkor kellene a mostani pályáknál min 3x nagyobb terület, hogy nehogy már csak 10 m-t guruljunk (esetleg repüljünk, bárcsak lenne ilyen is/, másrészt a szitu meg ne úgy nézzen ki, hogy a járműből takarodás mert a legközelebbi RPG kitakarítja!
    Mindenestre nehéz téma, és ha megnézem a konkurenseket akkor van némi lemaradás. De ennek így kell lennie, mert én azt mondom, hogy inkább ne legyen benne semmi, minthogy valami bóvlit vezethessünk szar fizikával /egyébként ez kizárt dolog :)/
    Én eltudnék képzelni qva nehéz kiképzések pl. Black Hawkra, Microsoft FS módjára, részletesen, amihez tényleg érteni kellene! Na ennyi! A köv. patch meg tavasszal jön, de addigra meg kellene oldani ezt a szar lag-hibát! Én azt olvastam, hogy a patch továbbra is a special force-os katonákra lesz kihegyezve, gondolom új pályák, a fegyvereket meg már halottam.