America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyakorlás képpen még én is meg-megcsinálom a lövészet tréningeket... jó is az!
szarember: ha nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd a francba, úgyis le fognak szedni secperc alatt
szarember: ha nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd a francba, úgyis le fognak szedni secperc alatt

Ezt aztért merem így mondani, mert vagy négyszer volt két hét alatt FormatC: és oprendszer install + Army install.... Megjegyzem én hiába másoltam vissza a Save könyvtárat, akkor is meg kelett csinálnom a lövészetet, csak úgy írta ki hogy komplíííít...

Izé... nos amit modtok abban van valami,DE, én például 34-36 között lövök, aztán fújhatom, mert porráaláznak a szupergépesek... De majd jövõ hétvégén talán....

Nem értem miért nem használják a PB-t 😞 jo lenne ha a sok csiter végleg kidobodna lennének jó öltetim 😊 valaki csitelésen kapnak annak a Cernobil virushoz hasolot csinálna az army .) Sepercalat mindenki leszokna a csitelésröl .D
bocs hogy ezt kell mondanom de igy jártál... nem kell mindenkinek expertnek lennie ha majd sikerül legalább elmondhatod hoyg te csináltad meg. Addig meg nem foglald mástól a sniper puskát.
hát ha azt nem tudod megcsinálni akkor jobb is hogy nem tudsz neten játszani mert különben csak széttörnéd a géped, mivel ha nem tudsz célozni akkor baszhatod 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Háát, én addig nyomattam neki amíg el nem fogadta, álltalában harmadikra negyedikre jó, de van hogy elsõre is. Rendkívül kiszámíthatatlan...
Ehehhehe, kémgém...

, nade, mit ír ki, hibaüzenet, vagy valami más esetleg, loginolásnál? A lövészetet megcsináltad?

, nade, mit ír ki, hibaüzenet, vagy valami más esetleg, loginolásnál? A lövészetet megcsináltad?
Tegnap én is próbáltam gammázni, de nem nagyon megy(ez a fos gép lassu mint a tetü)
, s csak talán jövõ héten lessz új video karim... Talán.... Na de én sem jártam jobban, pipeline(official), aztán le TK-tek mint állat, majd a csávó csak akkor kért elnézést amikor elkezdtem nyekeregni, hogy szép lövés volt....(a Lengyelekkel valahogy nincs szerencsém...) Officialon nincs bekapcsolva a BP? Csak azért kérdem mert nulla volt mögötte, akkor ki van kapcsolva a serveren? Ha 1-es akkor meg be? vagy az mi, tudja valaki?
, s csak talán jövõ héten lessz új video karim... Talán.... Na de én sem jártam jobban, pipeline(official), aztán le TK-tek mint állat, majd a csávó csak akkor kért elnézést amikor elkezdtem nyekeregni, hogy szép lövés volt....(a Lengyelekkel valahogy nincs szerencsém...) Officialon nincs bekapcsolva a BP? Csak azért kérdem mert nulla volt mögötte, akkor ki van kapcsolva a serveren? Ha 1-es akkor meg be? vagy az mi, tudja valaki?
Na hali mindenki. Tegnap jó nérges lettem Armyra. RTztünk, egy csávó lelõ. Ok. 1 golyó a darálóból, pont feje. Legyen. Megtörtént még párszor, kiláptem idegesen. Army oldalra fel, nézelõdni. Bannoltak listája. Mit ad isten ott a csávó bannolva csittelésért Február óta. Fasza. De akkor hogy játszhat ha bannolva van? Na de mind1. Ennyit PB-rõl, és Army Adminokról.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
sry skacok, akikkel tegnap TS-en, meg RT-n voltam, de a chello úgy döntött, hogy ideje aludnom....

májti szvsz audigy2 vagy terratec^.^ én az audigy2-mre várok hogy hozzák^.^ mwhahaha
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Megyek tenti tenti -ZZZZzzzzz... fellotek a pizsamat. csak ez a harsona a bannerben ne uvoltene folyamotosan. kene ra hangero szabalyzo

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
kutyika milyen verziod a legfrissebb sb live driverböl? lehet keresek hozzá. ill. megprobálok vmi frissebbet. vagy kérdezz rá itt http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi
nem tehetek róla, becsajozott ,)
de majd összevesznek a füvön, tuti 😉
én is ezt a lanparty-t reklámoztam lejjebb, ha tehetem, én megyek...
majd ha közelebb lesz idõben, akkor szervezkedünk ,)
de majd összevesznek a füvön, tuti 😉
én is ezt a lanparty-t reklámoztam lejjebb, ha tehetem, én megyek...
majd ha közelebb lesz idõben, akkor szervezkedünk ,)
Skacok, nézzétek meg ezt, a forumban: armyLan alatt a srácok baromi normálisan hívják a következõ Lan partira az armys skacokat, le a kalappal
Ha valakit érdekel ott tud jelentkezni
Slow, a régebbi bránnered better volt 😊
Ha valakit érdekel ott tud jelentkezni
Slow, a régebbi bránnered better volt 😊
hehe, nem is olyan rossz otlet a kiallitas 😊)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
kutyika
az armyban az audio beállításoknál rakjad át software-re, nekem azután nem volt gond a hanggal (nem annyira szól térben, mintha a kártya csinálja, de nem recseg)
másik, hogy szedd ki a gépedbõl (kikapcsolás után) a hangkártyát, meg tedd vissza, hátha csak kontakt hiba...
ha ez se, akkor ideje cserélni...
15 ropi körül lehet már kapni jó kártyát, semmi extra de szépen müxik...
az armyban az audio beállításoknál rakjad át software-re, nekem azután nem volt gond a hanggal (nem annyira szól térben, mintha a kártya csinálja, de nem recseg)
másik, hogy szedd ki a gépedbõl (kikapcsolás után) a hangkártyát, meg tedd vissza, hátha csak kontakt hiba...
ha ez se, akkor ideje cserélni...
15 ropi körül lehet már kapni jó kártyát, semmi extra de szépen müxik...
Most éppen East 087-en van egy magyar horda RT-n 😊
Aki gondolja jöjjön, mert nagy a killing 😊
Aki gondolja jöjjön, mert nagy a killing 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
NA tüntem Game valami East pipeline on leszek. MEr az még mindig jó 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
esetleg probáld meg itt is hátha^.^ http://drivers.hu/
RPG???? Mi a szart lehet majd vele csinálni??? Már a gránát is nagyon druva a játékban! Mármint a grenadier puska. Mountain Pass SEnél durvább mitn a sniper!!
"Lyukas rohamsisakban meg rozsdás fegyverrel nem tudok harcolni!!!!!" (képletesen, nem szó szerint érteni!!!
)
)
Ehhh, jé nálam is ez van recseg akadozik, mi van helyette ha szabad megkérdezni? Illetve mit vegyek helyette? Mondjatok már valamit, nem értek én ezekhez a kütyükhöz,(csak a kutyukhoz
)

)
Pontosan, ahogy mondod, nem találok ehez egy rendes drivert, pedig voltam az SB honlapján is
Vagy amit a neten találok erre-arra annak a verziószáma régebbi mint ami most van...(kártya repül ki az ablakon!!!
Vagy amit a neten találok erre-arra annak a verziószáma régebbi mint ami most van...(kártya repül ki az ablakon!!!
Nekem is az volt, de tényleg marhasok gond an vele. Állandóan recseget, aztan egy ideig jó volt, majd megint. 64 channel helyett valamiért csak 63-at lehetett bekapcsolni, és ezért csomó hang nem ment a játékokban. Más játékokban, meg remekül ment.
biztos bütykölik....
SB live egy jó kartya, csak mindig gond van vele=)
nekem is az van, és a studiosok esküdnek rá mert asszem moog proci van benne, ami egy jó analog cucc, szépen is szól a zene rajta ,)
driverekkel van gond sztem...
SB live egy jó kartya, csak mindig gond van vele=)
nekem is az van, és a studiosok esküdnek rá mert asszem moog proci van benne, ami egy jó analog cucc, szépen is szól a zene rajta ,)
driverekkel van gond sztem...
hát nekem sem, pedig megnézném mit gyilkoltam össze

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S