America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[LoverZ]Neo_HUN
gyakorlás képpen még én is meg-megcsinálom a lövészet tréningeket... jó is az!

szarember: ha nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd a francba, úgyis le fognak szedni secperc alatt

webspy
szóval hogyan lehet jáccani a gémmel???
ha nem tudok bejelentkezni???

[LoverZ]Neo_HUN

Kutyika
Ezt aztért merem így mondani, mert vagy négyszer volt két hét alatt FormatC: és oprendszer install + Army install.... Megjegyzem én hiába másoltam vissza a Save könyvtárat, akkor is meg kelett csinálnom a lövészetet, csak úgy írta ki hogy komplíííít...

Strahd_
😊 én is annyit lövök átlagban 😊

Kutyika
Izé... nos amit modtok abban van valami,DE, én például 34-36 között lövök, aztán fújhatom, mert porráaláznak a szupergépesek... De majd jövõ hétvégén talán....

Strahd_
Nem értem miért nem használják a PB-t 😞 jo lenne ha a sok csiter végleg kidobodna lennének jó öltetim 😊 valaki csitelésen kapnak annak a Cernobil virushoz hasolot csinálna az army .) Sepercalat mindenki leszokna a csitelésröl .D

Strahd_
bocs hogy ezt kell mondanom de igy jártál... nem kell mindenkinek expertnek lennie ha majd sikerül legalább elmondhatod hoyg te csináltad meg. Addig meg nem foglald mástól a sniper puskát.

Al Bundy23
hát ha azt nem tudod megcsinálni akkor jobb is hogy nem tudsz neten játszani mert különben csak széttörnéd a géped, mivel ha nem tudsz célozni akkor baszhatod 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
Háát, én addig nyomattam neki amíg el nem fogadta, álltalában harmadikra negyedikre jó, de van hogy elsõre is. Rendkívül kiszámíthatatlan...

webspy
nem sértõdtem meg, de most van 1 kis dolgom
majd jövök és kérdezek 😊

písz

Kutyika
Ne mááá, most megsértõdtél vagy mivan? Nem volt szándékomban....

webspy
ja time out 😞(
pedig vegre megcsinaltam az alap kiképzést 😞

[LoverZ]Neo_HUN
mi nem megy?

Kutyika
Time out? vagy mi?

Kutyika
Ehehhehe, kémgém..., nade, mit ír ki, hibaüzenet, vagy valami más esetleg, loginolásnál? A lövészetet megcsináltad?

Kutyika
Ez a BP-es dolog valahogy nem jött be, legalábbis szerintem...

webspy
most kezdeném a gamét, de nem megy 😞

Kutyika
A játékban is ez a neved??

Kutyika
Tegnap én is próbáltam gammázni, de nem nagyon megy(ez a fos gép lassu mint a tetü), s csak talán jövõ héten lessz új video karim... Talán.... Na de én sem jártam jobban, pipeline(official), aztán le TK-tek mint állat, majd a csávó csak akkor kért elnézést amikor elkezdtem nyekeregni, hogy szép lövés volt....(a Lengyelekkel valahogy nincs szerencsém...) Officialon nincs bekapcsolva a BP? Csak azért kérdem mert nulla volt mögötte, akkor ki van kapcsolva a serveren? Ha 1-es akkor meg be? vagy az mi, tudja valaki?

webspy
Hi All

miert nem tudok az AA-ban bejelentkezni a regisztralt júzeremmel???

PsychoStarfish
Na hali mindenki. Tegnap jó nérges lettem Armyra. RTztünk, egy csávó lelõ. Ok. 1 golyó a darálóból, pont feje. Legyen. Megtörtént még párszor, kiláptem idegesen. Army oldalra fel, nézelõdni. Bannoltak listája. Mit ad isten ott a csávó bannolva csittelésért Február óta. Fasza. De akkor hogy játszhat ha bannolva van? Na de mind1. Ennyit PB-rõl, és Army Adminokról.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

pet70000
JÓ a cselló
Tesó!

Slow
sry skacok, akikkel tegnap TS-en, meg RT-n voltam, de a chello úgy döntött, hogy ideje aludnom....

Eisenhower
májti szvsz audigy2 vagy terratec^.^ én az audigy2-mre várok hogy hozzák^.^ mwhahaha

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Audiogenius
Megyek tenti tenti -ZZZZzzzzz... fellotek a pizsamat. csak ez a harsona a bannerben ne uvoltene folyamotosan. kene ra hangero szabalyzo

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Eisenhower
kutyika milyen verziod a legfrissebb sb live driverböl? lehet keresek hozzá. ill. megprobálok vmi frissebbet. vagy kérdezz rá itt http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi

Slow
nem tehetek róla, becsajozott ,)
de majd összevesznek a füvön, tuti 😉

én is ezt a lanparty-t reklámoztam lejjebb, ha tehetem, én megyek...
majd ha közelebb lesz idõben, akkor szervezkedünk ,)

pet70000
Me'' nehogy má megossza a füvet mással

pet70000
Skacok, nézzétek meg ezt, a forumban: armyLan alatt a srácok baromi normálisan hívják a következõ Lan partira az armys skacokat, le a kalappal
Ha valakit érdekel ott tud jelentkezni
Slow, a régebbi bránnered better volt 😊

Gyadi
hehe, nem is olyan rossz otlet a kiallitas 😊)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Slow
na? ki csinálta? 😉)

Slow
kutyika
az armyban az audio beállításoknál rakjad át software-re, nekem azután nem volt gond a hanggal (nem annyira szól térben, mintha a kártya csinálja, de nem recseg)
másik, hogy szedd ki a gépedbõl (kikapcsolás után) a hangkártyát, meg tedd vissza, hátha csak kontakt hiba...
ha ez se, akkor ideje cserélni...

15 ropi körül lehet már kapni jó kártyát, semmi extra de szépen müxik...

Kutyika
Köszönöm, leszedtem, telepítettem, de semmi nem változott. Valszeg hardverhiba.

Gyadi
Most éppen East 087-en van egy magyar horda RT-n 😊
Aki gondolja jöjjön, mert nagy a killing 😊

The Garrett
NA tüntem Game valami East pipeline on leszek. MEr az még mindig jó 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Eisenhower
esetleg probáld meg itt is hátha^.^ http://drivers.hu/

Gyadi
Kira logod van Rush 😊

[Rush]
Mit lehet vele csinálni? Majd jól seggbe lõlek vele

hTTp://ror.hu/

I.C.ram
RPG???? Mi a szart lehet majd vele csinálni??? Már a gránát is nagyon druva a játékban! Mármint a grenadier puska. Mountain Pass SEnél durvább mitn a sniper!!
I.C.ram
Nekem egy Avance97 integrált fosom van, de még mindig jobb a recsegés 😊
Kutyika
Senki semmit?Heh, kutyába sem veszik az embert?

Kutyika
"Lyukas rohamsisakban meg rozsdás fegyverrel nem tudok harcolni!!!!!" (képletesen, nem szó szerint érteni!!!)

Kutyika
Ehhh, jé nálam is ez van recseg akadozik, mi van helyette ha szabad megkérdezni? Illetve mit vegyek helyette? Mondjatok már valamit, nem értek én ezekhez a kütyükhöz,(csak a kutyukhoz)

Kutyika
Pontosan, ahogy mondod, nem találok ehez egy rendes drivert, pedig voltam az SB honlapján isVagy amit a neten találok erre-arra annak a verziószáma régebbi mint ami most van...(kártya repül ki az ablakon!!!

I.C.ram
Nekem is az volt, de tényleg marhasok gond an vele. Állandóan recseget, aztan egy ideig jó volt, majd megint. 64 channel helyett valamiért csak 63-at lehetett bekapcsolni, és ezért csomó hang nem ment a játékokban. Más játékokban, meg remekül ment.
Slow
biztos bütykölik....

SB live egy jó kartya, csak mindig gond van vele=)
nekem is az van, és a studiosok esküdnek rá mert asszem moog proci van benne, ami egy jó analog cucc, szépen is szól a zene rajta ,)
driverekkel van gond sztem...

Dexa
hát nekem sem, pedig megnézném mit gyilkoltam össze

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Nem jön be az oldal, LOL ezt jól megcsinálták.

Al Bundy23
nekem nem, de ha jol olvastam akkor másnak sem megy a mai napon 😊

IBANEZ UV777 Rulez