A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Daniel_F
    Kaptam egy e-mailt starfishtől. És akár hiszed, akár nem, ÖRÜLÖK annak a levélnek.
    Végre tudom, hogy mi volt a baj. Az, hogy a bajnokságban 100%-volt az xsu-hoz írva.
    Hidd el, én ezt nem így gondoltam, és már szégyellem is magam emiatt. Ha Ti nyertek volna, akkor nektek lett volna 100% oda írva.
    Egyszerűen nyert meccsek/vesztett meccsek*100-at írtam oda.
    Egyébként ez ellen egy másik (hagynemondjam melyik) klán tagjai is felszólaltak, sőt, itthon meg is van az, hogy a körök száma alapján írja a százalékot.
    Csak a béna xSU tagok ugyanabba a fórumba írtak új ötletet, és ez feledésbe merült, jött a 2.0, és elfelejtettem felrakni.
    A meccsen pedig az xSU-ra jobban dühös voltam, mert azt sem voltak képesek megtenni, hogy admin legyek arra a meccsre, sőt, még azt se mondták meg nekem, hogy változtatnak a körök számán, és beégettek a meccs közepén ezzel. Rájuk voltam dühös akkor, de én gyorsan felejtek, és ezt a malőrt is elfelejtettem, és nem is izgat.

Szóval ha valami baj van, akkor - ahogy Gfreiter, meg más is mondja - azonnal szóljatok. Nem vagyok telepata, hogy kitaláljam, hogy kinek mi a baja.
    Részemről nincs semmi harag, sőt, szánom magam az ostobaságomért.