America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBANEZ UV777 Rulez
Kollega 😄 elfogadtál squad tagnak?
amugy jobban birom a squad leader-séget, vagy a granadier szerepét, most már kezdek belejönni a 203-as kezelésébe is 😊
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
remélem még viszatérünk erre a közeljövõben 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
kifejezetten szeretem hallani a kétségbeesett "medic","medic" kiáltásait.õ vérzik én meg söpröm be a pontokat a gyógyításért(meg néha nyelem az ólmot)
de nem csak ezért jó vele gémelni 😊)
ja végre nem kell Strahd_ mentesen nyomnunk 😄 kerály 😄 (bár az admin hozzáférés és a banner nem megoldott de az ráér) 😊))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
ezt jó hallani=)
akkor este ,)
jó ez a sniper.hu-s mailcímed? csináltam neked logót, átküldeném =)
lehet, hogy õ harcolni akar és nem medicezni 😊)
ez nagy majomság, hogy ráeröltetik arra a medic szerepét aki nem választja.de ezt az idõ megoldja úgyis (mindenkinek lesz medic medálja)
😊)
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
csak vigyázz, nehogy neverwinterezzél 😉)
😛<---for strahd ,)
egyébként régen nem snipernek készültél kispajti? 😉
Ki emlékszik még a Derricre rabszolgasors 😊 stb.
hááát az a helyzet, hogy még mindig szopat a

cselló! még mindig szar a sebességem, pedig már 1másik IP-t is sikerült varázsolnom! nemtom mi a f*sz van! mostmár tiszta ideg vagyok! KAPJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK BE!GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
dual pentium 3,06 2giga rammal és béreltvonal ???
a landor min fut ??
csak azért kérdem mert jövõre kéne a cégnek vennem egy komolyabb szervergépet és azt munkaidõn kívül tudnánk használni (ez még nem tény csak lehetõség ha lesz rá manitu)
patacsi a kiváncsi 😊))

IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
központi helyen kell lennie, hogy mindenkit relatíve hamar meg tudjon közelíteni.de ha a sérült bent van a legnagyobb tûzben akkor is be kell menni nincs mese .ez a dolga, de kap is score-t rendesen ha jól csinálja. 😊)
IBANEZ UV777 Rulez
csak meg ne bánd mint Strahd_ 😊)
kiváncsi lennék ...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
morbid 😊)
IBANEZ UV777 Rulez
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.