America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
persze 😊) csak szar volt látni hoyg ha medic lennél és ott visonaganék a füledbe hogy MEDIC, szarnál le azt üvöltenéd vissza hogy kabbe a brékom, menj korházba 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
nekem csak a Sniper jön be 😊 imádom bármelyik játékban .) életben is birnám .)
Kollega 😄 elfogadtál squad tagnak?

Al Bundy23
ugy legyen kollega!! nekem annyira nem megy a snipereleés, csak néha jó egy két körben vagdalozni vel 😊
amugy jobban birom a squad leader-séget, vagy a granadier szerepét, most már kezdek belejönni a 203-as kezelésébe is 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
kollega miért is jó még velem gémelni?? 😊 há biztosan nem azé mert jókat tudok röhögni egy egy mokás dolgon 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
na majd jol belejövök ujbol a játékba és elveszem töled 😊

Strahd_
nem kaptam meg 😊

Al Bundy23
de snipernek 😊 de eddig igen kevésszer jutottam ahhoz a csodálas müszerhez amit m24-nek hivnak 😊 na mostmár több az esélyem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
ne fenyegess 😊

Al Bundy23
jovlvan strahd kollega nekem igy is jo lesz 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
én is ,)

Mighty_
Mekkora az a bérelt vonal? Szerintem 10 Mbit nem ártana.

Mighty_
Mekkora az a bérelt vonal? Szerintem 10 Mbit nem ártana.

patacsi HUN
köc
remélem még viszatérünk erre a közeljövõben 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
küldtem neked mailt.

Slow
jah

patacsi HUN
egyébként Bundy is jó arc 😊)
kifejezetten szeretem hallani a kétségbeesett "medic","medic" kiáltásait.õ vérzik én meg söpröm be a pontokat a gyógyításért(meg néha nyelem az ólmot)
de nem csak ezért jó vele gémelni 😊)
ja végre nem kell Strahd_ mentesen nyomnunk 😄 kerály 😄 (bár az admin hozzáférés és a banner nem megoldott de az ráér) 😊))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
nem jó... mert nem olvasom el az oda menö leveleket...(spamek miatt) a tied jo mert akor dobok rá mailt...

Strahd_
😊 THX 😄 mem baj most csak dacbol is bundy csapatába megyek medicnek 😊 és felete fogok álni és nézni amint elvérzik .)

Slow
na végre
ezt jó hallani=)
akkor este ,)
jó ez a sniper.hu-s mailcímed? csináltam neked logót, átküldeném =)

patacsi HUN
Strahd_ jó arc nem vele van a gond !!
lehet, hogy õ harcolni akar és nem medicezni 😊)
ez nagy majomság, hogy ráeröltetik arra a medic szerepét aki nem választja.de ezt az idõ megoldja úgyis (mindenkinek lesz medic medálja)
😊)

ZsozS
figyu! +csinálták már a login problémát armyék?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Strahd_
Slow csak te nem voltál tegnaõp tegnaptol már jöttem ujbol .) ma is leszek

Strahd_
Bundy én bokorugro vagy Sniper vagyok nem orvosnak valo én csak követem a parancsokat 😊 nem vagyok se Leader se orvosnak való 😊 de frontra küldetsz védem a zsiros seged hogy ne löjenek le...

Slow
mivel strahd nem armyzik, ez a lehetõség még neten se fenyeget...=)
csak vigyázz, nehogy neverwinterezzél 😉)
😛<---for strahd ,)
egyébként régen nem snipernek készültél kispajti? 😉

Strahd_
Bundy Simán 😊

Strahd_
😊)) régi filmek zenéjét találtam meg 😊) gyermekkorom filmei 😊)

Ki emlékszik még a Derricre rabszolgasors 😊 stb.

ZsozS
sziasztok!

hááát az a helyzet, hogy még mindig szopat a cselló! még mindig szar a sebességem, pedig már 1másik IP-t is sikerült varázsolnom! nemtom mi a f*sz van! mostmár tiszta ideg vagyok! KAPJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK BE!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
na de mennyire jó ?
dual pentium 3,06 2giga rammal és béreltvonal ???
a landor min fut ??
csak azért kérdem mert jövõre kéne a cégnek vennem egy komolyabb szervergépet és azt munkaidõn kívül tudnánk használni (ez még nem tény csak lehetõség ha lesz rá manitu)
patacsi a kiváncsi 😊))

Al Bundy23
hagyd rá Patacsi Fõorvos úr 😊 ez a csáko gyáva 😊)) nem mert bemenni a legnagyobb harcba gyógyitani 😊 GYÁVA!!!!!!!!!!!! 😊)))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na Stahd a jóérzésû katona....bazd meg veled sem lennék az életben egy squadban....hát töled aztán meg is dögölhetnék a harcmezön..

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
elvileg a medic nem rohamozhat 😊)
központi helyen kell lennie, hogy mindenkit relatíve hamar meg tudjon közelíteni.de ha a sérült bent van a legnagyobb tûzben akkor is be kell menni nincs mese .ez a dolga, de kap is score-t rendesen ha jól csinálja. 😊)

Strahd_
simán és nem is választom... de adja az a szar..

Al Bundy23
na akkor tze ne is válasszad ezt a lehetõséget hogy medic legyél 😊 tõled akár az egész team megdögölhet 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Én geci medic leszek 😊 tölem sirhat az aki támadoként(védöként) nem rohamozik hogy medic mert kushadt a kezdön 😄 aki velem rohamozik azt gyógyitom 😊

patacsi HUN
drakulálok Cirek
csak meg ne bánd mint Strahd_ 😊)

patacsi HUN
milyen hardver paraméterek kellenek egy (vagy több) jól mûködõ army szerverhez ??
kiváncsi lennék ...

[negativ] Cirek
na megvan a medic trainingem!! Hooah! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
reggel kávé ??
morbid 😊)

Al Bundy23
ki kér egy kv-t? 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
az kircsi 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na ja, csak addig meg megdöglesz 200x csak mert valami balfasz amibotot használ...na mind1....ezt a játékot csak 1 dolgo tudja megölni, a csitelés 😞(

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
vagy nem 😊 de remélünk

Strahd_
Most hallgatom a War of The Worlds 😊 teljesen hülyék voltak 😄

PsychoStarfish
Jó akkor összerakok ma neked 1-et hehe

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
ezt meghagyom inkább fishnek 😊

Strahd_
tök midnegy igyenensms egy orosz oldalról 😊

Al Bundy23
ez nem az 😊 de ha akarod lihegek én a füledbe 😊)))))))))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Nem sextelefon szám kell...

Al Bundy23
a hivás+sms dija :1000ft/mp-/sms

IBANEZ UV777 Rulez