America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdvözlet!
nem tudok bejelentkezni az 1.9-es játékra.
ha beírom a nevem és jelszavam egy idõ után azt írja, hogy: "Timed out". Mért van ez?

ricsik
azthiszem ez is egyértelmû 😊)), amúgy van rá mód hogy ha épp ráér az Admin, akkor más map mennyen...

Gyadi
Kisebb problémák merültek fel a cuccal kapcsolatban...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

ricsik
Azt olvastam fórumon, hogy be lehet kapcsolni unofficial servereken is. Ha így van, akkor nem kérdéses....

The Garrett
REtteghjetek népek lejött az 1.9 MEgyek gamázni. Remélem háromnegyed év inaktivity alatt nem törlõdik az accom 😊)))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Al Bundy23
LOL

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish

Hooah Soldier! Cease Fire!!

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Köszönöm a tippet a tréninghez, tényleg az volt a baj, hogy az akadályok túloldalán leugrottam, és nem másztam.
patacsi HUN
mivel havi 4 -6órát dolgozom (öreg vagyok én már ehez) ezért nem tudok felmutatni kezdõ tárgyalási elõnypozíciót. 😞(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Al Bundy23
nem mondod!! 😞((((( hadd beszélek a családfõvel!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
azért akkor is fejet hajtok elöttetek, mert mindig ott voltatok ahol kellett.

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
game nem megy (a család befenyegetett, hogy repül az ablakon a laptop)😞(
egyeztetõ trágyalások = heti négy éjszaka
conclusion = nõsülj meg, nemz gyermekeket

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Al Bundy23
jo jo megyek már nyomom is a bridge se-t

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
de viszaértem és te gyógyúltan vigyorogtál a mofintól (érdekes eset volt)
prof patacsi

[HUN]Stravinsky
Hali!
Én benne vagyok,kb:10perc és ready leszek!
Menjél fel ts-re és keress egy servert!

ui.: bah 21kill

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Al Bundy23
na ki akar gémelni igy korán reggel? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
én is fejet hajtok 2 medic társam elött a tegnapi gémelésbõl!! Gyadi, és patacsi kollega olyan szorgalmasan jöttek hogy szinte hivni sem kellett 😊) Bár patacsi kollega egyszer beszivatott, mert közveltenül mögötte üvöltöttem hogy medic, erre elszaladt a toronyba 😊)) De amugy Isteni medicek voltak!!!

Le a kalappal!! HOOAH

IBANEZ UV777 Rulez

V-Storm
Ezt írják az AAOTracker-en a time out
Until that time, you can continue to try adding this to your armyops.ini file:

AuthTimeout=10.000000

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

zotyesz
Az ígért 24 óra már eltelt, de még mindig Timed out üzenteket kapok.

[Rush]
ZSÍÍÍÍÍRR

hTTp://ror.hu/

ricsik
Landor intézõdik, pár napon belöl 1.9 ready. Hooah!!!

Dexa
"Néha kaptok nem normális válaszokat. Néha senki se válaszol. Néha nem ártana, ha néhány dolgonak saját magad járnál utána. Ne várj el mindig, mindent mástól."
ja májti...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Vihar: hát landorra most per pill nem tok felmenni, de akkor majd máshol összefutunk...

más: ismét kellemes meglepetést okoztak a medic-ek...
insurgent camp-en voltam, hívtam a a fõorvost hogy van egy lõtt sérülés és egybõl ott is termett...
most nem kommandóztak, csak a háttérben maradtak és kisegítették a sebesülteket...

ja, és azt még hozzá kell tennem, 1ik sem ami volt...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ricsik
LOL
vágom...

[Rush]
Azt csak Starfish tudja

Viharmadár
Megyek srácok szunyálni.Good night,good fight!
ricsik
uncsi mar az a 21 kill, mindig ilyeneket linkelsz be, lássunk már egy 25 killes táblácskát is

[Rush]
ÉN a 004 EAST RADIO TOWEREN VAGYOK AKIT ÉRDEKEL

ricsik
mint a trackerben lévõ legtöbb funkicó, ha ugy vesszuk, ha meg máshogy, akkor meg kibaszott egy jó oldal volt,
rengeteg munkával, serverekkel, pénzel, csak NEKÜNK JÁTÉKOSOKNAK ingyen, hogy szórakoztassanak és az AAO tábornak, hogy egy kicsit közelebb hozzák egymáshoz a játékosokat.
REmélem változik a helyzet és nem szûnik meg az oldal, addig is had fejezzem ki itt a köszönetem a TRACKER FEJLESZTÕINEK: szép volt/ lesz srácok ...
Ja és mindenki irja alá a petíciót: http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?aaotrack !!!

Al Bundy23
gyadi te meg bazze, mit resetelél?? nem tart egy kicsit sokáig?? 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Viharmadár
Igen teljesen tiszta az inventory.Csak tök felesleges is ezek szerint.
Viharmadár
Azért fejbõl sikert pontosan leírnod a dolgot!Thanks!!!!
Mire volt a grrrrrr?
ricsik
mintha ezt irtam volna én is, keine scann 😊

Viharmadár
Részemrõl csak olyan dolgot várok el másoktól amit magamtól is.de ettõl függetlenül van igazság a szavaidba.Nem szeretnék egy hasonló vitát mint STILL esetében a multkor.Bár valahol a két dolog összefügg.Sajna én már nem leszek gépközelben 1 óra mulva,de alkalom adtán szivesen játszom a magyar játékosok bármelyikével.
Mighty_
grrrrrrr

F2, game, ott megkeresed a listában, majd pipa a visible in browser (vagy valami hasonló), auto-search a játék inditó exe-jére. Fejbõl nem megy valami jól.

Viszont ASE még nem tudja scannalni az 1.9-es servereket (hogy b@szódnának meg a DEV-ek. Se tracker, se ASE support )

ricsik
a hivatalos közlemény szerint ha jól vettem ki már az ASE sem tudja leszkennelni a dolgokat, bár ez lehet hogy csak a játékosok aktuális statisztikájára vonatkozott és nem a serverekre, nem tudom annyira nem vagyok angol mester, viszont én GS-t használok igy nem tudok segiteni...

az inventorí tiszta már ?😊

Mighty_
Csak megszoktuk,hogy a normális kérdesekre normális vagy legalább egyértelmû választ kapunk.

Néha kaptok nem normális válaszokat. Néha senki se válaszol. Néha nem ártana, ha néhány dolgonak saját magad járnál utána. Ne várj el mindig, mindent mástól.

Én kb 1 órán belül otthon vagyok. Felõlem tolhatjuk együtt a gamét, ha még fenn lesztek!

Viharmadár
Újabb kérdés:
ASE nem érzékelte,hogy a gépemen van az AA😮.Hogyan tudám felvenni a listáta?
Viharmadár
Nem nagyon,mivel kb. egy kezem megtudnám számolni a normális válaszokat.Utólag is köszi!
ricsik
jah értem már a dolgot.... ok, tényleg félreértettem, viszont az invetory-ra a választ remélem nem késtem le 😊))

Viharmadár
Vagy csak én voltam félre érthetõ.De ezt szerintem így hajnali egy körül ne is firtassuk.
ricsik
ugy látom lemaradtam mint a bórravaló...

ricsik
ja sejtem a trackeres invetory?
1. a tracker ugy néz ki mexunik mivel 1.9 etz nem tudja egyenlõre szkennelni
2. mintahogy a kollégák mondták, az ég világon semmire sem jó, csak tényleg fun, és jól mutat, ez egy ilyen virtuális marhaság, a virtuális katonának van virtuális pénze amit virtuális fegyverekre költhet, ennyi

Viharmadár
Mellesleg Dexa hazaértem.Itt vagy még vagy már alszol?Irhatnál egy IP címet.
Viharmadár
Köszi ricsik!Ezt én is tudom,mert olvasom a fórumot.Kicsit fére értettél,de nem gond nem is neked szólt.
ricsik
fizetõs az army hivatalos oldaláról, amolyan ha tetszik, fizess kicsit bele a fejlesztésekbe, persze letölthetõ 1000 másik helyrõl, ami szintén hivatalos és ingyen van. Ez a fizetõs dolog csak az adakozó amcsiknak szól.
ftp://ftp.ngi.it/Games/AmericasArmy/armyops190.exe -innen szedheted le, vagy másik 1000 helyrõl, de én innen kaptam le és nem volt CRC-s, szal tuti jó, arról meg lemaradtam h mivan az invetoryval.

Viharmadár
Nem nyüglõdünk.Csak megszoktuk,hogy a normális kérdesekre normális vagy legalább egyértelmû választ kapunk.De ezen a fórumon úgy látszik ez nem megszokott.Itt nyugodtan meg lehet kérdezni 47-szer,hogy fizetni kell a pach-ért.De azt,hogy mi az az inventory és mire ó azt nem!Vagy csak az nem minegy ki kérdezi?
Igy hirtelen csak ennyi a gond.Részemrõl.
Mighty_
Ez olyan, mint pl. minek neked logo? Hogy jól nézzen ki a hozzászólásod fejléce.
Az emberkék általában a kedvenc cuccait teszi be az inventory-jába. Lehet másért. Taáljatok ki valamit, hogy érdekesebb legyen az inventory miértje.

ps: ti minden aproságon napokig nyûglõdtök?

CsabSz
Ja, akkor az elõzõt nem mondtam.
Rettegek, hogy rájössz, fogalmam sincs, mirejójaz.

CsabSz
Csak azért, hogy legyen vmi a jobb alsó sarokban.