America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudok bejelentkezni az 1.9-es játékra.
ha beírom a nevem és jelszavam egy idõ után azt írja, hogy: "Timed out". Mért van ez?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
IBANEZ UV777 Rulez
egyeztetõ trágyalások = heti négy éjszaka
conclusion = nõsülj meg, nemz gyermekeket

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
prof patacsi
Én benne vagyok,kb:10perc és ready leszek!
Menjél fel ts-re és keress egy servert!
ui.: bah 21kill

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Le a kalappal!! HOOAH
IBANEZ UV777 Rulez
Until that time, you can continue to try adding this to your armyops.ini file:
AuthTimeout=10.000000
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
ja májti...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
más: ismét kellemes meglepetést okoztak a medic-ek...
insurgent camp-en voltam, hívtam a a fõorvost hogy van egy lõtt sérülés és egybõl ott is termett...
most nem kommandóztak, csak a háttérben maradtak és kisegítették a sebesülteket...
ja, és azt még hozzá kell tennem, 1ik sem ami volt...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
rengeteg munkával, serverekkel, pénzel, csak NEKÜNK JÁTÉKOSOKNAK ingyen, hogy szórakoztassanak és az AAO tábornak, hogy egy kicsit közelebb hozzák egymáshoz a játékosokat.
REmélem változik a helyzet és nem szûnik meg az oldal, addig is had fejezzem ki itt a köszönetem a TRACKER FEJLESZTÕINEK: szép volt/ lesz srácok ...
Ja és mindenki irja alá a petíciót: http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?aaotrack !!!
F2, game, ott megkeresed a listában, majd pipa a visible in browser (vagy valami hasonló), auto-search a játék inditó exe-jére. Fejbõl nem megy valami jól.
Viszont ASE még nem tudja scannalni az 1.9-es servereket (hogy b@szódnának meg a DEV-ek. Se tracker, se ASE support
)
az inventorí tiszta már ?😊
Néha kaptok nem normális válaszokat. Néha senki se válaszol. Néha nem ártana, ha néhány dolgonak saját magad járnál utána. Ne várj el mindig, mindent mástól.
Én kb 1 órán belül otthon vagyok. Felõlem tolhatjuk együtt a gamét, ha még fenn lesztek!
1. a tracker ugy néz ki mexunik mivel 1.9 etz nem tudja egyenlõre szkennelni
2. mintahogy a kollégák mondták, az ég világon semmire sem jó, csak tényleg fun, és jól mutat, ez egy ilyen virtuális marhaság, a virtuális katonának van virtuális pénze amit virtuális fegyverekre költhet, ennyi
ftp://ftp.ngi.it/Games/AmericasArmy/armyops190.exe -innen szedheted le, vagy másik 1000 helyrõl, de én innen kaptam le és nem volt CRC-s, szal tuti jó, arról meg lemaradtam h mivan az invetoryval.
Igy hirtelen csak ennyi a gond.Részemrõl.
Az emberkék általában a kedvenc cuccait teszi be az inventory-jába. Lehet másért. Taáljatok ki valamit, hogy érdekesebb legyen az inventory miértje.
ps: ti minden aproságon napokig nyûglõdtök?