A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    én nem várom a kölcsönös anyázást, nagyon nem...
    1ébként meg: mindenki vegyen vissza, mert unom már ami jó ideje itt folyik...
    Daniel: thx, hogy csináltál 1 magyar AA oldalt, mert ez sokat segít a kezdő gamereknek is és másoknak is, de tudd hogy hol a határ...
    a saját oldaladon rendezkedhetsz, de CSAK ott...
    (ha már itt tartunk milyen alapon szólsz le engem klánfórumban amikor még 1 rossz szavam nem volt hozzád?!)
    szal nem kéne annyira fennhordanod az orrod...
    ha ezt megtennéd, akkor a vita egyből Lcsendesedne szerintem...
    de ha visszanézed TE is a hozzászólásaidat és belegondolsz a dolgokba, akkor remélem látni fogod, hogy kicsit arcos volt 1-2 hozzászólásod...
    repro írására reagálva:
    nekem nem is a "jószándékával" van bajom már jó ideje hanem néha a hozzáállásaival és a viselkedésével van a gond. Mert az nagyon jó, mondom, hogy megcsinálta és 1 helyre összegyűjtötte az army-val kapcsolatos dolgokat, segítségeket de ezért még nem kéne Lszállnia magától, mert nekem csak ezzel van bajom.
    megint más:
    Múltkor amikor TSen Strav-val csak ketten voltunk bent a csatiban, akkor kifejtettem neki a nézeteimet. Ne tegyetek TI sem félreérthető kijelentéseket, beszéltem többiekkel is hogy ők is figyeljenek erre...
    Soxor mindenféle kis szarságból kerekedik vita, aminek azért sincs semmi értelem, mert kicsi ez a magyar army-s közösség, sajna kevesen vagyunk és mindenféle faszságon semmi értelme mindig összeveszni...
    Tettem már korábban is 1 javaslatot, aminek a lényege a nemzetközi meccsekre való koncentrálás lenne...
    tudjátok, hogy én is (többiek is) nyitottak másokkal szemben, velem mindig lehet beszélni mindennel kapcsolatban és már leírtam nektek is hogy közösen koncentrálhatnánk (HIT-xSU) a nemzetközi dolgokra...
    de hogy neked van eleged a baszogatásokból?
    hm...
    én hallom amikor megjövök TSre hogy ekkor-akkor mi történt, szal ennyit erről...

most még ne te legyél felháborodva, értettük 1mást?