60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Igen, ez így nagyon lovagias és korrekt, én mondjuk nem akarok beleszólni, mert nem vagyok régóta itt, és nem is akarok nagyon belefolyni, csak Tikalt akarom idézni: ne mondjunk olyat, amivel tényleg megbánthatjuk a másikat. Értem én ezt most itt mindenkire (még magamra is!! :) - Patcsi, egyébként a #20807-es ki lett törölve!!! :) Azóta is bánom, hogy előbb írtam, mint gondolkoztam)
  • Tikal #21274
    Ha meg danile oldalával van vmi gond azt is meg lehet beszélni rendesen, arrol végképp nem ő tehet hogy nem mindenki látogatja, igen tényleg nem felhasználobarát, pl a forum része, de ettől az oldal nem szar...
  • Tikal #21273
    egyébként ez az isten dolog miota áll fenn vagy kitalálta ki mert én még nem hallottam rola :) elég vicces...
    szerintem ezt nem az xsu állitja magárol hanem egyes személyek, nem? Érdekes modon xsu tagok mindig segitettek az ujoncoknak (vissza lehet olvasni), együtt gameltek veluk, vannak akikkel raven shielben is, szoval tényleg nem értem ezt...
    szerintem nem kéne az egész csapatot basztatni, beszéljék meg azok akiknek gondjuk van...
  • Dexa
    nem az hogy "beleszólni", mert mindenki tudja jól, hogy bármivel kapcsolatban szívesen fogadom az észrevételeket...így a TE hozzászólásodra is adok...
    hanem nehogy már Repro legyen a sértett fél amikor én hallom vissza a gamebe/TSbe való belépés után hogy milyen kibaszott hangulat volt game közben ezzel/azzal a személlyel...
    egymás fikázása helyett másra kéne koncentrálni...
    de két dolog csípi a szemem:
    -Daniel viselkedése és hozzászólásai néha
    -most hogy vki xSU tag még nem ISTEN, ezzel nem nem klánt minősítek csak néhány embernek a viselkedését, mert tisztelem, becsülöm a játékhoz fűződő viszonyt, a teammunkát, de tudjuk hogy hol a határ itt is...
    Nekem senki sem szólt be, de kiállok a klántagok mellett bármikor, bárhol, így ha vmi atrocitás éri őket, akkor az Ő pártjukat fogom fogni...
  • Tikal #21271
    ööö, még jo hogy nem voltam az utobbi időben, egyáltalán nem értem mire megy ez a vita? Egy forumon vitatkoztok, ki hova irkál, mit csinál? Egyébként meg mindenkinek meg van a maga hulyesége azzal hogy szidjátok egymást nem lesz jobb később ugyis megbánjátok....

Régen bezzeg csak arrol vitatkoztunk milyen szar az uj patch, most meg...
  • SSBeeci
    ..S szólt Dexa..de igaza vanáámm!
    (csak azé me nekem válaszolt, nem nekem írt mindent!)
  • Gfreiter
    Menjen mindenki kajolni, aztán lökjük az ipart...
  • Dexa
    na szal kölcsönösen változtatni kéne kicsit a stíluson, nem?
  • Gfreiter
    Igen, én is ilyesmikre gondoltam, de persze nem akartam beleszólni...
  • Dexa
    ahelyett hogy az ellent irtanánk/irtanátok most 1más baszogatásával telnek L a percek, aminek igazából semmi értelme sincs, de ez már úgy belőlem is kikívánkozott...
  • Dexa
    szal kölcsönösen mindenki befoghatja...
    ha nincs félreérthető beszólás a többieknek game közben akkor rendben is leszünk, ezt természetesen TI is jogosan Lvárhatjátok tőlünk...
  • Dexa
    én nem várom a kölcsönös anyázást, nagyon nem...
    1ébként meg: mindenki vegyen vissza, mert unom már ami jó ideje itt folyik...
    Daniel: thx, hogy csináltál 1 magyar AA oldalt, mert ez sokat segít a kezdő gamereknek is és másoknak is, de tudd hogy hol a határ...
    a saját oldaladon rendezkedhetsz, de CSAK ott...
    (ha már itt tartunk milyen alapon szólsz le engem klánfórumban amikor még 1 rossz szavam nem volt hozzád?!)
    szal nem kéne annyira fennhordanod az orrod...
    ha ezt megtennéd, akkor a vita egyből Lcsendesedne szerintem...
    de ha visszanézed TE is a hozzászólásaidat és belegondolsz a dolgokba, akkor remélem látni fogod, hogy kicsit arcos volt 1-2 hozzászólásod...
    repro írására reagálva:
    nekem nem is a "jószándékával" van bajom már jó ideje hanem néha a hozzáállásaival és a viselkedésével van a gond. Mert az nagyon jó, mondom, hogy megcsinálta és 1 helyre összegyűjtötte az army-val kapcsolatos dolgokat, segítségeket de ezért még nem kéne Lszállnia magától, mert nekem csak ezzel van bajom.
    megint más:
    Múltkor amikor TSen Strav-val csak ketten voltunk bent a csatiban, akkor kifejtettem neki a nézeteimet. Ne tegyetek TI sem félreérthető kijelentéseket, beszéltem többiekkel is hogy ők is figyeljenek erre...
    Soxor mindenféle kis szarságból kerekedik vita, aminek azért sincs semmi értelem, mert kicsi ez a magyar army-s közösség, sajna kevesen vagyunk és mindenféle faszságon semmi értelme mindig összeveszni...
    Tettem már korábban is 1 javaslatot, aminek a lényege a nemzetközi meccsekre való koncentrálás lenne...
    tudjátok, hogy én is (többiek is) nyitottak másokkal szemben, velem mindig lehet beszélni mindennel kapcsolatban és már leírtam nektek is hogy közösen koncentrálhatnánk (HIT-xSU) a nemzetközi dolgokra...
    de hogy neked van eleged a baszogatásokból?
    hm...
    én hallom amikor megjövök TSre hogy ekkor-akkor mi történt, szal ennyit erről...

most még ne te legyél felháborodva, értettük 1mást?
  • pet70000
    Erre az irásomra reagált repro barátunk, csak hogy más is értse: /előzmény annyi, hogy csak az XSU látogatja az ő oldalát, és más miért nem?/

Ezt a honlapot valóban nem nagyon látogatjuk, megmondom mér'
    -van az SG fórum, ami nagyon bevált oldal, én is azt találtam meg először és ott nagyon sok infóhoz, segítséghez jutottam, jóval elöbb mint itt!!!
    Jóval látogatottab és kedvelteb mint ez az oldal, ez tény!
    -van a [-HIT-] saját oldala, ahol eszméletlen tobzodás folyik, úgy hogy ez má' kettő!
    Van Daniel oldala:
    -ami tők jó, de
    -én nem igazán ismerem ki magam rajta, van egy csomó fórum, minden témának külön, hát ezt mind végig járni nem kevés, nekem zavaros.
    -az oldal szerintem nem felhasználó barát, de ebbe nem mennék bele, más munkáját nem kritizálom
    -van állandó nyalás, hogy csak ti jártok ide, meg csak ti dugjátok be a fejeteket, erre ki kivácsi??
    -és van Daniel
    Minden tiszteletem a tied, de má jeleztem neked, és most is elmondom:
    Én nem kérek az atyáskodásodból ( elmúltam 30 éves)
    Nem te NE mond meg az SG fórumon, hogy ki rakhatja be a teszt eredményt, meg NE határozd meg a szabályokat!
    Van itt egy pár öreg róka XSU-ból, HIT-ből és azon kivűl is akiknek kell ezt eldönteni- együtt!!
    És ha ezt nem a te fórumodon teszik, azon nem kell egy percet sem csodálkoznod, hol van ez leirva?
    Szerintem erre továbra is jó helyszín az SG, ott lényegesen gyorsabb az infó csere!
    Én kis kezdő pali vagyok, de hogy, már ilyem kis kakimukifaszomlököm palik alá is adjátok a lovat, azért ez már a humor kategóriájába tartozik.
    Megkéne DAniel már végre hallanod más véleményét is, de ha nem, nem!

Ui. kukimuki szintén irt erre az oldalra, és ezzel mindenki nagyon eggyetértet

Ennyi röviden
  • Gfreiter
    Hmm... tele kéne lökni a fórumotz ilyen madárral, hátha akkor béke lenne again :) Egyébként nem hoztam hűtőládát, meg vidit, viszont egy csomó sört :)))
  • [HUN]Crassus
    Oh köszönöm!:)
  • Gfreiter
    Crassus testvérem eztet szerette volna berakni :)
  • [HUN]Crassus
    #21255 ja ,hogy ezt nem lehet így csak lementeni.........
  • Gfreiter
    Hát enyhén szólva! Egy kis búfelejtő gyilok? Végig olvastam a fórumot, mióta nem voltam, és mit mondjak, idáig jó érzéssel töltött el, amiket írtatok :)) Köszi Patacsi :) Egyébként jól tippeltél: Bécsben télleg kérdezgettem szerencsétlen osztrákokat, h merre van Bécs
  • pet70000
    "de akár be is kaphatod!!!"
    "szar "
    "szemetet "
    "baszogatásból"
    "bazdmeg!"
    "szarságot"
    Hát tudsz valamit barátom!!!! Van még mit tanulnuk!!!
    Ha az én hozzászólásomban egyetlen ilyen köcsög beszólást találsz, visszavonom minden szavamat!
    Ha meg nem, akkor vedd a fáradságot és próbáld értelmezni a szavaimat, te kis majom!!!
    Amúgy szedd össze magadat, és próbálj kulturálan irogatni, sokan olvassák ezt a fórumot!!!!
  • [HUN]Crassus
    hé G! Hűtőládát,videót hoztál???
  • [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
  • Kutyika
    Hali! Meg mindenkinek üdv!! (így utólag...)
    Kissé puskaporos a hangulat itten....
  • Dexa
    persze hogy megyünk...
    ;)
  • Gfreiter
    Öhöm... Hali mindenki! Jesszus mi van itt
  • SSBeeci
    ...és ezek után várjuk a kölcsönös anyázást.....esetleg lesz egy két intelligensebb, akivel lehet majd beszélni...Hát kíváncsian várom..
  • PsychoStarfish
    Látszik is hallod, hogy nem is nézed már a fórumot, mert nem vagy kíváncsi. Kibújt a szög a zsákból egyből inkább nem szólsz a dologhoz. Most mondjam az hogy jellemző?
  • PsychoStarfish
    Tudom, hogy neked nem tűnik fel a seggnyalás, de olvasd csak végig Daniel oldalán a fórumot. Ha még ígysem veszed észre, képzeld azt, hogy a ti írásaitokat vedd SHSU hozászólásnak vagy az én hozzászólásaimnak. Nézdmár meg hogy mi faszt írtok oda. Csöpög a szaros nyál már bazdmeg. Szorri hogy durvulok a fórumon, de elég abból, hogy xSU a szent és sérthetetlen a minden fasza, mikor kurvára nem így van. Gecire elvagytok páran szálva magatoktól.
  • PsychoStarfish
    Bazzeg!!!! Ne az egész klánt minősítsd? Faszom van 3-4 ember akire nem lehet panasz. Faszomat ne klánt minősítsük amikor bentvagyunk a HIT-el egy szerveren megjön az xSU, mi köszönünk és max Crassus és Cirek köszön vissza, és 7 kör után újra kell szólni hogy "Na még1szer. Sziasztok". Hát bazzeg. Elég nehéz nem az egész klánt minősíteni.
  • Kutyika
    Ajaj... Hogy itt mi van....(sóhajtás)
  • SSBeeci
    ...akkor ne olvasd el haver...amúgy az avatarod volt a monitoromon, amikor reggel végre felállt...
    Hát ya erről beszéltem emberek..forrósodik a hangulat..hmmm, és van olyan lelkis ember, aki felveszi, hát akit lehet szivatni, azt már az ovi óta szivatják igaz..
  • PsychoStarfish
    Persze. Szívesen.
  • PsychoStarfish
    Repro. Nem tudom de nagyn me akarod tesem észrevenni magad. Mindenkis lófaszon felkajátok úgy allecuzammen az xSU a vizet, ezek után hiába mondunk bármit Danielnek nyalja a seggeteket, és ti élvezitek és látszik még csak felsem tűnik neketek, mert már hozzászoktatok ehhez az álapothoz. Szemetekben nincs olyanhogy mások, csak xSU és Daniel. Olyan fostologatás megy hogy az nem igaz. És igen szar a szabályzat ami a barátságosbajnokságban van. Ha megnézed nincs egy rendes nemzetközi laddetr szabályzat. Mindegyik fos. Ezért kár volt onnan venni a dolgokat. 10-12 éves? Király legalább látszik nála van értelem, mert csak egy hülye pelenkás fosógép válaszol úgy mint te más írásásra. Jajj most jön az, hogy akkor én is olyan vagyok, mert válaszolok neked? Legyek szarom le. Idegesítő ez a segnyalás ami megy. Kicsit kapjatokmár magatokhoz.
  • repro
    [-HIT-]P.E.T: itt válaszolok az americasarmy.uw.hu-s írásodra, mivel ugye ez az olvasottabb fórum..
    Daniel jószándékúan a szabadidejében készíti azt az oldalt, ami nem kis munka. Ott megtalálható szinte az összes kérdésre a válasz összegyűjtve, nem kell a fórumban keresgélned.
    A szabályokat több eddig már bevált ladderekből vettük és teljesen Lfogadhatóak, nemtudom mi a kifogásod ellene, de ha a HIT és az xSU öreg rókái ezt megbeszélnék, akkor is ez maradna.
    A hozzászólásod sértő és érthetetlen mi váltotta ki belőled.
    Jha! a kedvencem: "Minden tiszteletem a tied, de..."
    Tehát: Minden tiszteletem a tied, de akár be is kaphatod!!!
    Próbáljuk azt a szar oldalt alakítani, mindenki véleményét meghallgatja Daniel, ha lenne, erre ilyen szemetet kapunk apofánkba...
    30 éves vagy?? írásodból nézném 10-nek.. najó.. 12.
    "kis kakimukifaszomlököm palik".. lol
    amúgy a mondatot se értem, h kire céloztál.

Elegem van az állandó baszogatásból.
    #21234: SSBeeci! nektek is kettő van bazdmeg! és ezt minek kellett írnod?? reggelente csak így ál fel, hogy ha valakinek beszólsz? remélem belelőttél a gatyádba.
    És elegem van abból is, h kb mindenki rászállt az xSUra! ha valaki beszólt, megsértett akkor vele rendezd le, ne az egész klánt minősítsd.

Erre az üzenetre nem kell válaszolnotok, mivel úgysem olvasom el, mert ezennel befejeztem ezt a szarságot.
    Aki szeretne megtalál. Köszönöm az eddig Ltöltöt időt, jókat röhögtünk... byez all.
  • Revenge
    Sziasztok!Majd vmelyik nap tesztelni kéne a ts szerverem hogy mennyit bír:) ha szólok majd tudnátok jönni?
  • [DFL]_Hussars
    én tuti nem leszek jöv 7végén úgyhogy passz..
  • Dexa
    sy, ez Hussar üzenetére volt reagálás...
    :D
  • Dexa
    hát vajdi hívott ki minket 2 vagy 3 hete game közben, erre Zsozsék a tanúk...
    ;)
  • Al Bundy23
    pff ez azé jó, hoyg ti hivtok ki minket :) és még erröl sem tud némely klántag? :) A górét küggyétek dexához, hogy lezsirozzák, hogy mi a bré lesz akkor...
  • [DFL]_Hussars
    hmm ezek szerint többet tucc mint én... fogalmam sincs