A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    Erre az irásomra reagált repro barátunk, csak hogy más is értse: /előzmény annyi, hogy csak az XSU látogatja az ő oldalát, és más miért nem?/

Ezt a honlapot valóban nem nagyon látogatjuk, megmondom mér'
    -van az SG fórum, ami nagyon bevált oldal, én is azt találtam meg először és ott nagyon sok infóhoz, segítséghez jutottam, jóval elöbb mint itt!!!
    Jóval látogatottab és kedvelteb mint ez az oldal, ez tény!
    -van a [-HIT-] saját oldala, ahol eszméletlen tobzodás folyik, úgy hogy ez má' kettő!
    Van Daniel oldala:
    -ami tők jó, de
    -én nem igazán ismerem ki magam rajta, van egy csomó fórum, minden témának külön, hát ezt mind végig járni nem kevés, nekem zavaros.
    -az oldal szerintem nem felhasználó barát, de ebbe nem mennék bele, más munkáját nem kritizálom
    -van állandó nyalás, hogy csak ti jártok ide, meg csak ti dugjátok be a fejeteket, erre ki kivácsi??
    -és van Daniel
    Minden tiszteletem a tied, de má jeleztem neked, és most is elmondom:
    Én nem kérek az atyáskodásodból ( elmúltam 30 éves)
    Nem te NE mond meg az SG fórumon, hogy ki rakhatja be a teszt eredményt, meg NE határozd meg a szabályokat!
    Van itt egy pár öreg róka XSU-ból, HIT-ből és azon kivűl is akiknek kell ezt eldönteni- együtt!!
    És ha ezt nem a te fórumodon teszik, azon nem kell egy percet sem csodálkoznod, hol van ez leirva?
    Szerintem erre továbra is jó helyszín az SG, ott lényegesen gyorsabb az infó csere!
    Én kis kezdő pali vagyok, de hogy, már ilyem kis kakimukifaszomlököm palik alá is adjátok a lovat, azért ez már a humor kategóriájába tartozik.
    Megkéne DAniel már végre hallanod más véleményét is, de ha nem, nem!

Ui. kukimuki szintén irt erre az oldalra, és ezzel mindenki nagyon eggyetértet

Ennyi röviden