A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • PsychoStarfish
    Repro. Nem tudom de nagyn me akarod tesem észrevenni magad. Mindenkis lófaszon felkajátok úgy allecuzammen az xSU a vizet, ezek után hiába mondunk bármit Danielnek nyalja a seggeteket, és ti élvezitek és látszik még csak felsem tűnik neketek, mert már hozzászoktatok ehhez az álapothoz. Szemetekben nincs olyanhogy mások, csak xSU és Daniel. Olyan fostologatás megy hogy az nem igaz. És igen szar a szabályzat ami a barátságosbajnokságban van. Ha megnézed nincs egy rendes nemzetközi laddetr szabályzat. Mindegyik fos. Ezért kár volt onnan venni a dolgokat. 10-12 éves? Király legalább látszik nála van értelem, mert csak egy hülye pelenkás fosógép válaszol úgy mint te más írásásra. Jajj most jön az, hogy akkor én is olyan vagyok, mert válaszolok neked? Legyek szarom le. Idegesítő ez a segnyalás ami megy. Kicsit kapjatokmár magatokhoz.