A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repro
    [-HIT-]P.E.T: itt válaszolok az americasarmy.uw.hu-s írásodra, mivel ugye ez az olvasottabb fórum..
    Daniel jószándékúan a szabadidejében készíti azt az oldalt, ami nem kis munka. Ott megtalálható szinte az összes kérdésre a válasz összegyűjtve, nem kell a fórumban keresgélned.
    A szabályokat több eddig már bevált ladderekből vettük és teljesen Lfogadhatóak, nemtudom mi a kifogásod ellene, de ha a HIT és az xSU öreg rókái ezt megbeszélnék, akkor is ez maradna.
    A hozzászólásod sértő és érthetetlen mi váltotta ki belőled.
    Jha! a kedvencem: "Minden tiszteletem a tied, de..."
    Tehát: Minden tiszteletem a tied, de akár be is kaphatod!!!
    Próbáljuk azt a szar oldalt alakítani, mindenki véleményét meghallgatja Daniel, ha lenne, erre ilyen szemetet kapunk apofánkba...
    30 éves vagy?? írásodból nézném 10-nek.. najó.. 12.
    "kis kakimukifaszomlököm palik".. lol
    amúgy a mondatot se értem, h kire céloztál.

Elegem van az állandó baszogatásból.
    #21234: SSBeeci! nektek is kettő van bazdmeg! és ezt minek kellett írnod?? reggelente csak így ál fel, hogy ha valakinek beszólsz? remélem belelőttél a gatyádba.
    És elegem van abból is, h kb mindenki rászállt az xSUra! ha valaki beszólt, megsértett akkor vele rendezd le, ne az egész klánt minősítsd.

Erre az üzenetre nem kell válaszolnotok, mivel úgysem olvasom el, mert ezennel befejeztem ezt a szarságot.
    Aki szeretne megtalál. Köszönöm az eddig Ltöltöt időt, jókat röhögtünk... byez all.