A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fluga
    hi all!
    ti használjátok egyáltalán az official servereket? én eddig teljesen meg vagyok velük elégedve, adslen 200-300 körüli pingem van, amivel már fut(na rendesen, ha jobb lenne a vasam) és így is abszolút játszható.

mondjuk segítene, ha lenne egy magyar szerver, vagy kettő, biztos, hogy mindig tele lennének.

tényleg,miért nincsen magyar szerver? wolfenstein szerver is van, mohaa szerver is van...

szóval ha flugával találkoztok (leginkább a bridzsen), reszkessetek, mert jól lövök

az is felvetődött bennem, hogy létre kellene hozni egy magyar klánt. ha van jelentkező, akkor kontakt az emilemem, van icqm, msn és aim is, szóval abszolúte elérhető vagyok mindenhogy!

mi van itt még a gondolataim között..ja igen! nem tudjátok, hogy új peccs mikor jön ki? attól tartok, hogy most nem lesz új peccs hónapokig, mert most került aranylemezre, tehát ez egy valamennyire végleges állapot.

és még egy dolog: nálam van 2 misszió, amihez kiírja, hogy not available, az egyik a rangereknél (weapon assault), a másik asszem egy ejtőernyős küldetés,a FARP Raid. Minden kvalifikációm megvan, de ez a kettő pirossal unavailable. ezekről mit tudtok?

bye, fluga