60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Norbi2K
    Nincs különösebb feltétele, küldök egy mail-t neked amiben le van irva hogy tudsz csatlakozni és feliratkozhatsz ide is: küldj egy üres mail-t erre a cimre ( ez a levlistánk) : [email protected]
  • LSC
    Hol szoktatok nyomni,és mikor.Mert a landor általában üres.
  • schoma
    ugyis=ugyanis
  • schoma
    Van valami feltétele annak, hogy csatlakozzam a teamwarfare-hoz. Elég idegesítő ugyis, hogy nem tudok magyarokkal játszani. A landor általában mindig üres, vagy tele van. Bár az utobbi nem baj, csak rám nézve. Külföldiekkel játszani meg nem egy élmény, nincs semmi csapatmunka. Volt olyan is, hogy a bridgen megkaptam a sniper puskát, elindultam, majd hátulról egy gránát telibekapott. Mondanom sem kell, hogy ez nem véletlen volt. A saját csapattársamnak kellett a fegyver. Hát ez van.
  • zotyesz
    Ma vedégeink lesznek, de este én is felnézek a Landorra. Remélem menni fog. Ha az nem átnézek az osztrákokhoz. (62.99.246.252:1716)
  • zotyesz
    Köszi szépen!
  • Norbi2K
    regisztráld magad, utána kerss rá a csapatra és join:), landorra gyere ha megy még nem néztem
  • kBagyula #1985
    Szia zotyesz!

Hol játszunk? Próbáltam bejelentkezni a teamwarfare.com-ra de nem kaptam tőlük eleddig 1 mailt sem... szal ip, vagy szervernevet plíz!
    Azt tőlem egész 7végén nyomhatjuk.

kBagyula
  • Nav
    eneral protection fault!

History: CheckTag <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Ezt irja ki a game es kidob.Mi lehet a baj?
  • fluga
    heppi borzdéj zotyesz
  • zotyesz
    166375431
  • fluga
    vagy vhogy magánban vagy levélben ha nem publik
  • zotyesz
    Magyar. Az egyetlen.
  • fluga
    hey, icq szám??
    please
  • fluga
    és nem műxik?
  • zotyesz
    Fluga: Kapnod kellett egy levelet a listáról, amit símán replyolni kell. Csak azután leszel fent. (Ha már megtetted, akkor nem szóltam.) :)

Norbi: ICQ-n most is fent vagyok.
  • fluga
    mert én vállalhatom a honlapot, ha van rá igény, de ehhez klánmeetingkellene, meg hogy a képlékenyből szilárd legyen (a klán)

a landor a magyar szerver?
  • zotyesz
    Bárcsak tele lenne!
  • Norbi2K
    honlapokhoz nem értek:)
    Inkább szerintem csak nem megy a Landor, de lehet tele, ami még jobb:)
  • fluga
    má feliratkoztam
    de asszem ez a magyar szerver kurvára telítve van,mert az istennek sem sikerül csatlakoznom
  • zotyesz
    Hát ez még csak szerveződés. Ha tényleg érdekel a dolog akkor az alábbi levlistára iratkozz fel. :)
  • fluga
    én is warfare-t néztem, onnan jött az ötlet, hogy kéne egy klán. klánhonlap vagy ilyesmi?
  • Norbi2K
    Flex azt mondta mostanában gondok vannak landorral, fagyi meg ilyesmi.
  • Norbi2K
    Amint a főmenüben vagy nyomsz egy esc-et utána tab és beirod open 15.66.93.28:1716. Nekem elsőre sosem sikerül fellépni de másodjára mindig.

Ilyen hibaüziket kaptam már én is.

A clan dologról amit emlitettél annyit hogy már szervezünk egy csapatot, ha gondolod catlakozz: [email protected] cimre kell küldeni egy levelet(üreset) utána még valamit kell csinálni és fel is iratkoztál a hírlevelünkre.

Zotyesz: a teamwarfare 4 hivatalos AA servert fog fenn tartani a mecsekre, szoval van remény, a csapatoknak gondolom olvastad min. 6 fősnek kell lennie, szoval van remény, ha egyidőben fenn leszünk ICQ-n meg is beszélhetjük az alpitást

Rangers lead the way!
  • fluga
    ja és kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
    Assertion failed: Connection [File:C:\fireteam\Engine\Src\UnScript.cpp] [Line: 2538]

History: AActor::ProcessRemoteFunction <- (Function AGP.HumanController.ServerNextViewTarget) <- UObject::ProcessEvent <- (AGP_Character Bridge.AGP_Character9, Function AGP_Characters.AGP_Character.Destroyed) <- ProcessDestroyed <- ULevel::DestroyActor <- (AGP_Character Bridge.AGP_Character9) <- UPlayer::Destroy <- UNetConnection::Destroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpipConnection Transient.TcpipConnection0) <- DestroyServerConnection <- UNetDriver::Destroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpNetDriver Transient.TcpNetDriver0) <- ExitLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
  • fluga
    be kell lépni egy játékba és ott beírni a konzolba az ip-t, vagy kell vmi parancs,mert ha a főmenüből behozom a konzolt és simán beírom az ipt-,nem történik semmi...
  • fluga
    királyság addict!
  • zotyesz
    Landor lehalt? Nem tudok rá csatlakozni.
  • zotyesz
    Halleluja!
  • fluga
    háát ha nem akarják elbaszni, akkor kiadják, remélem ki fogják adni.
    na megpróbálom a magyar szervert

• zotyesz
    Van magyar szerver 152.66.93.28:1716 IP-n érhető el. Konzolból tudsz rá csatlakozni.
    Az új patch kérdéses mikor jön ki. Van egy sanda gyanúm, hogy a hadsereg a CD-s verziót fogja nagyon nyomni. A jelenleg még nem elérhető két küldetés is abban fog szerepelni, mint exkluzív küldetés. (csak remélem, hogy azért előbb-utóbb azok is letölthetőek lesznek.
  • fluga
    hi all!
    ti használjátok egyáltalán az official servereket? én eddig teljesen meg vagyok velük elégedve, adslen 200-300 körüli pingem van, amivel már fut(na rendesen, ha jobb lenne a vasam) és így is abszolút játszható.

mondjuk segítene, ha lenne egy magyar szerver, vagy kettő, biztos, hogy mindig tele lennének.

tényleg,miért nincsen magyar szerver? wolfenstein szerver is van, mohaa szerver is van...

szóval ha flugával találkoztok (leginkább a bridzsen), reszkessetek, mert jól lövök

az is felvetődött bennem, hogy létre kellene hozni egy magyar klánt. ha van jelentkező, akkor kontakt az emilemem, van icqm, msn és aim is, szóval abszolúte elérhető vagyok mindenhogy!

mi van itt még a gondolataim között..ja igen! nem tudjátok, hogy új peccs mikor jön ki? attól tartok, hogy most nem lesz új peccs hónapokig, mert most került aranylemezre, tehát ez egy valamennyire végleges állapot.

és még egy dolog: nálam van 2 misszió, amihez kiírja, hogy not available, az egyik a rangereknél (weapon assault), a másik asszem egy ejtőernyős küldetés,a FARP Raid. Minden kvalifikációm megvan, de ez a kettő pirossal unavailable. ezekről mit tudtok?

bye, fluga
  • kBagyula #1958
    Sziasztok!

Sikerült, a HAOC-al a Landorra csatlakozni, de valóban nem volt ott senki. Ma du. kipróbálom az Osztrák szervert is.

Üdv!
  • zotyesz
    Vannak akik az Index fórumát nézegetik. Amúgy tényleg jó szerver a Landor.
  • Norbi2K
    persze ebben igazad van, csak mér nem nézik ők ezt a forumot és akkor jöhetnének a landorra :))
  • Norbi2K
    ja ez nem ide ment:)
  • Norbi2K
    Thx azoknak akik elérhetővé tették a játékot.
    Respect

• Norbi2K
    Ez tényleg jó server, de landoron ugysem vagyunk annyian hogy kéne egy 20-as server :)

consolba igy ird: open 152.66.93.28:1716
  • LSC
    De állandóan üres a szerver.
  • LSC
    Csak a AA saját keresője találja meg,legalábbis nálam.Se a GSA se a ASE nem látja.Én a HAOC-kal tudok belépni úgy hogy az IP után írom a port-ot is.