A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Reggelt mindenkinek!

Nos, nem semmi eszmecsere folyt itt, csak sajnos nem voltam itt, de azért én is elmondanám a saját gondolataimat, ha nem gond....

Én mindegyik hősi halottat tisztelem akár Orosz akár Német volt, mert ezek az emberek megjárták a XX. század poklát. S persze nem önszántukból, hanem a hátukban a saját egységeik golyószóróival előről meg az ellenség géppuskáival néztek farkasszemet. S ez csak a legkissebb gond volt, a nagyobb baj az volt hogy az ember ilyen őrült csatákban kivetkőzik civilizált mivoltából, én azt mondanám elfelejt ember lenni, a cél a túlélés, azonkívül semmi nem számít, még az sem ha pár méterre tőle robban egy gránát, kicsit legugol, de nem veti hasra magát, nem kúszik-mászik, csak egy cél lebeg a lelki szemei előt, hogy túlélje, akár csata, akár lövészárokharc...stb,stb... Szóval ezek az Emberek tiszteletet érdemelnek, és elismerést, Szerintem.