A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Azt én is láttam,és mások megfélemlítését én sem tartom viccesnek.
    Polgári jogi igényként kérhetne ún. nem vagyoni kártérítést, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az esemény kapcsán őt olyan hatások érték, amelyeknek tartós negatív következményei vannak. Például, ha emiatt félelem alakult ki benne az állatok iránt, klausztrofóbiája lett, stb. Ez lehetséges, de nagyon nehezen bizonyítható. Másik polgári jogi dolog, hogy hozzájárulása nélkül (kivéve ha nyilvános közszereplésről van szó) nem lehet a felvételt leadni, ha ez mégis megtörténne, akkor az személyhez fűződő jogok megsértésének minősül, és lehet perelni szintén az RTL-t.
    Ami engem érdekel, hogy az eset nem ütközött-e a Btk-ba, mégpedig nem lehetne-e a Személyi szabadság megsértését ráhúzni. Ugyanis a nő el karta hagyni a boltot, de nem engedték ki. Véleményem szerint ráadásul a szándékosság is megáll, mivel ha nem korlátozzák a mozgászabadságát, akkor nem sikerül a felvétel. A törvényi tényállás pedig így szól: Btk. 175. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.