A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #17949
    zotyesz, mint ügyvédtől vagy jogásztol kérdeznék tőled vmit, nem tudom melyik vagy :), szoval:
    tegnap néztem a kész átverésből egy részt, amikor az áruházba eladot kerestek, majd jött is egy jelentkező csaj. A poén az volt hogy volt az üzletben egy üveg kalitka amiben egy gorilla volt, természetesen egy beöltözött csávo, aki kitörte az üveget és elkezdett rohangászni a boltban. A csaj aki jelentkezett a melora meg rohadtul beszart, közben paráztatta egy elado is (beépitett ember volt ő is), az üzlet ajtaját bezárták és azt mondták a csajknak hogy nincs meg a kulcs. Szoval a lényeg hogy szegény nő már nagyon fosott amikor közölték vele hogy átverés volt az egész. A nő megkönnyebült, nevetés ,blablabla.....
    Beperelhetné a nő a müsor készitőit ezért? Elvégre kurvára megijesztették, sarokba szoritották, stb pánikban volt...
    Kérdésem vonatkozik a többi átverésre is. Persze vannak egyszerűbb átverések is, de némelyik már nagyon durva szerintem, megalázo néha...

:)