A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ha megveszek egy játékot a boltban, azt is patchelik, ha új verzió jönne ki. Így csak akkor kell megin játékot vennem, ha egy vadi új játék jön ki ua-zon a néven. Az Armynak egyébként pont a pénz nem lényeg, sokkal inkább a nagyközönség, azokon belül is hidd el, hogy a fiatal korosztály. Nem azt várják, mer azért az durva lenne, hogy majd mindenki belép a hadseregükbe, de a fiatal korosztályt a legkönnyebb befolyásolni. És egyszer ők is felnőnek. Amerikának ha még nem is észrevehető, egyre csökken a befolyása, és egyre romló helyzetében ez a legjobb megoldás. Mi (én) legalább különbséget tudunk tenni valóság, és illúzió között.De a kicsik? Igaz, hogy egy csomó FPS van a világon, de abba gondolj bele, hogy azért egy olyan játékra jobban fignak bukni, amiben azt ígérik, hogy az amerikai hadsereg teljesen élethű szimulátorjával tudsz majd játszani, és hogy még maguk az amcsi katonák is ezt nyomják. Én igaz, hogy nem a kezdetektől voltam itt, viszont az elején egy régi verziót töltöttem le, úgyhogy azért a különbséget én is látom. Amikor azt mondtam, hogy szarnak ránk, úgy értettem, hogy ba**ák kiadni végre a 2.0-ás patchet, és ráadásul az október végi ígéret is úgy tűnik, h karácsonyig fog húzódni. Egyébként szerinted akkor mért adták ki ezt a játékot, ha nem befolyásolni akarnak minenkit abba az irányba, hogy ne az egyre népesebb amerika-ellenesek táborába tartozzon?

UI: Részemről a téma lezárva
    UI2:Bocs, ha off is volt benne