60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17582 Akkor, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mikor is jön a peccs:
Q: When is the next patch coming out?
A: When it's DONE. Unlike packaged games we are always adding to America's Army. We don't give out dates because we don't know ourselves 'until it is done.'
(Last Updated: 2003-08-14)
A hivatalos FAQ-ból van, a lényege: SOHA nincs megadott dátum. -
#17581 Abrak mindig hazudik :) tuti ö a nagyi :D -
#17580 vannak dobantok is ott. amik magasra löknek. -
#17579 Amugy az már a vége fele van :D -
#17578 urgáléva át lehet menni :D -
#17577 nekem másfél perc alatt lejött... :) -
#17575 Oksi, értem én -
#17574 Köszi Mighty :) Asszem tudom melyik fegyverre gondolsz. -
#17573 Vagy éjjel 1 - 2-kor jövök mindig haza... Akkor mindig feljövök, de már senki nincs itt. -
#17572 Igen, mer 5 percekre hazaugrok :((( -
#17571 Bro, itten te nagy lélegzetű leveleket irogatsz, de jáccccani meg nem látlak, hm....... -
#17570 Asszem van egy olyan fegyvered, amivel ha magad ala losz es kozben ugrasz, akkor tavolabbra is el tudsz jutni. -
#17569 Most hogy mondod, lehet, hogy éppen az, hogy nem kell érte fizetni, éppen ez adja nekik a legtöbb "értéket", ha nem csak a manit nézzük.
Ezért a játékért soha nem kellett, kell és nem fog kelleni soha fizetni.
Amikor én HL-eztem, régi gépem volt, alig döcögött, és két hónap után sem tudtam végigvinni, úgyhogy méregből letöröltem. (szóval nem tudom a választ:) -
#17568 Egyébként asszem már kell fizetni a letöltésért. Figyi, nekem megvan a régi Half Life, vhonnan letöltöttem, de van egy pálya, valami X-szel kezdődik, és ott állok az űrben egy sziklán, a legközelebbi sziklára meg éppen hogy nem tok átugrani. A távolban lebegő platformok keringenek, de azokra se lehet ráugrani még, mert leesek a semmibe. Tudod hogy kell továbmenni? -
#17567 pedig ez a game tényleg arról szól hoyg az amcsi gyerekek játszanak vele. emlékez vissza az 1$ fizetés hirről milyen viszhang volt.
Ez a game tényleg sokat fejlödött elönyére én megkedveltem. Ez a legtovább fentmaradt game a gépemen (Baldurs Gate I-II. , HalfLife/ DOD kivételével .) ) Nem fizettünk a játékért és nem is fogunk én legalább is. Mert annyi játék van a világon hoyg nem venné fel a versenyt a többivel ha fizeni kelle érte hiába realisztikus. Szerintem ne adjana ki futva pecseket mert látuk milyen volt. Dolgozanak csak rajata és akkro ténlge olyan lesz mint egy teljesen uj game mint ahogy a 2.0 is jelzi. Én a helyükben megvárnám az Uj Half Life motort mert az igen ütös lesz. -
#17566 fignak = fognak ...egyébként angola kutatók szerint... -
#17565 Ha megveszek egy játékot a boltban, azt is patchelik, ha új verzió jönne ki. Így csak akkor kell megin játékot vennem, ha egy vadi új játék jön ki ua-zon a néven. Az Armynak egyébként pont a pénz nem lényeg, sokkal inkább a nagyközönség, azokon belül is hidd el, hogy a fiatal korosztály. Nem azt várják, mer azért az durva lenne, hogy majd mindenki belép a hadseregükbe, de a fiatal korosztályt a legkönnyebb befolyásolni. És egyszer ők is felnőnek. Amerikának ha még nem is észrevehető, egyre csökken a befolyása, és egyre romló helyzetében ez a legjobb megoldás. Mi (én) legalább különbséget tudunk tenni valóság, és illúzió között.De a kicsik? Igaz, hogy egy csomó FPS van a világon, de abba gondolj bele, hogy azért egy olyan játékra jobban fignak bukni, amiben azt ígérik, hogy az amerikai hadsereg teljesen élethű szimulátorjával tudsz majd játszani, és hogy még maguk az amcsi katonák is ezt nyomják. Én igaz, hogy nem a kezdetektől voltam itt, viszont az elején egy régi verziót töltöttem le, úgyhogy azért a különbséget én is látom. Amikor azt mondtam, hogy szarnak ránk, úgy értettem, hogy ba**ák kiadni végre a 2.0-ás patchet, és ráadásul az október végi ígéret is úgy tűnik, h karácsonyig fog húzódni. Egyébként szerinted akkor mért adták ki ezt a játékot, ha nem befolyásolni akarnak minenkit abba az irányba, hogy ne az egyre népesebb amerika-ellenesek táborába tartozzon?
UI: Részemről a téma lezárva
UI2:Bocs, ha off is volt benne -
#17564 A #17549 hozzászólásod alapján te ELVÁROD, hogy patcheljék, miközben a boltban kapható játékokért
1. fizetsz RENDESEN (Ha kijön egy játék második/harmadik... része szintén újra fizetsz)
2. azok is reklámok (saját magukat, cégüket, kiadót mittoménmit reklámoznak, amit az AA-ban nem találsz, gondolj minden játék elején található muvira)
3. sokkal ritkábban, és összességében kevesebbszer patch-elik (és ezek is max. pár pálya, de ugye Te Gfreiter nem voltál itt a kezdetektől, nem értheted, milyen ÓRIÁSI változáson ment keresztül ez a játék, és fog menni.), nem érdekli őket a nagyközönség, csak a mani.
A screenshotok igaziak (több, mint 40 db.), mert hivatalos mind. (kb. kettő nem volt hivatalos, amiket még én raktam be ide anno.)
Privátban pls világosítson már fel valaki, hogy politikai/történelmi okból kifolyólag mit fizet mondjuk egy 20 éves egyetemista, mert egy értelmes ember tuti hogy nem egy játéktól akar kimenni az amiba, vagy katona lenni, nincs sehol az a játékban, hogy "join the USA army", és ha azt mondod, hogy a kiskölökök a célkorosztály, akkor miért éppen ez a játék venné rá őket, mert ugye millió+1 fps van a világon, ami ugyanúgy háborús, és amcsi.
Ez hosszú lett, de tényleg nem értem, ha van jó érve valakinek, el fogom hinni neki, és én is követelőzni fogok az újabb patch-ekért. Most ilyen morcos hangulatban vagyok. -
#17563 Figyi, ha hiszed, ha nem, közvetve igenis nagyon sokat fizetünk a játékért. De ebbe most ne menjünk bele... Ez nem politika/történelem fórum. Viszont amit tudok a következő verzió-reklámról, hogy a screenshotok nem a valódi verzióból származnak. Mellesleg minden reklámot te fizetsz, méghozzá úgy, hogy nem is tudsz róla... :) -
#17562 4-5 órás letöltés után jól esik 1-2 óra kikapcsolódás! -
#17561 Érdekes ;) -
#17560 off
Aki szereti/szerette a Stunts nevu autos jatekot, annak kotelezo kiprobalnia a Track Mania nevu jatekot. Igaz meg csak demo van belole es bugos is egy kicsit, de nagyon elvezetes. 1-2 oras kikapcsolodasra szuper.
Klikk -
#17559 Valamikor az unnepekre prognosztizaltak. Akkor meg 3 unnep volt hatra (haloween, thanks giving day es christmas). Most mar csak ketto. Remelem a haladasra meglesz, bar a teszt serverek verzioszamabol (1.9.39) nem erre kovetkeztetek... :( -
#17558 Hmm, izé, én igazán nem értek hozzá, de az internetszolgáltatók között is van pénzforgalom? -
#17557 Értem, és az együttérzés jeléül szerinte a fejlesztők nem törődnek velünk, habár most is megjelent egy új interjú, a hivatalos fórumon és az IRC chaten "relatíve" aktívak, válaszolnak az értelmes kérdésekre, egy csomó új screenshot jelenik meg, soha nem mondták, hogy "Haloweenkor LESZ", készül az új hivatalos weblap.
Szerintem mindent megtesznek, ami tőlük telik, sőt én adnék nekik egy hónap szabit a kiváló munkáért. -
Prank #17556 ha nem is mi, de az amcsik fizettek érte, ők "jogosan" követelőzhetnek, Gfreiter meg együtt érzett velük:))
gondolom a programozók is kapnak érte fizut -
#17555 Ezzel a erővel akkor minden játékért/reklámért fizetsz, akármit nézel, használsz...
A játék jó, de én nem leszek tőle amcsibb, és katona sem akarok lenni, az biztos.
Még nem győztél meg. -
#17554 Ne feledd mindannyian fizetünk érte. Agymosás az egész... Nagyon jó befektetés ez nekik nemzetközi szinten is. Csak gondold végig nem játékos, hanem a politikus-manipulátor szemszögből.
patacsi a nem pozitív :)) -
#17553 Pedig megtehetnék, minden hónapban legalább egy kis javítás, erre vagy arra a bugra, ha nem is új pályát adnak ki, legalább a hibákat javítanák ki rendesen. jah, tegnap láttam egy Béta teszterest aszem... Kék ikonban egy nagy B-betű, az az ugye? -
#17552 Gfreiter #17549: Mennyit fizettél a játékért?
Zotyesz #17550: Ezt hol hallottad? Én úgy tudom, mindig is a "Kijön a peccs, ha kész vagyunk, punktum. Nincs soha megadott dátum." volt a politikájuk. -
#17551 Nos, akkor az eddigi jól bevált őrület folytatódik, a peccsvárással kapcsolatban... Én meg majd álmodozom tovább.. -
#17550 Ennyit arról, mit az E3-on ígértek, hogy visszatérnek a minden hónapban egy új patch gyakorlatához. -
#17549 Az Army mostanában szarik a fejünkre :( -
#17548 Igen, az a River Crossing, a 2. pálya! Azt én is nagyon szeretem. Egyszer úgy is megcsináltam, hogy amikor kiadták a parancsot, hogy hagyjuk el a terepet, és robbantsuk fel a hidat, akkor én még maradtam, és a híd mellet levő 50cal-ű játékkal szétcincáltam mindenkit, az utolsó emberig. Aztán már csak lazán átsétáltam hídon, és bummm :) -
#17547 Tudom, hogy nem árulok el nagy újdonságot, de nem lesz patch Halloween-re. Nem baj, majd karácsonyra, 2004-ben. -
#17546 Egész jó, élvezetes. amikor megkaptam, egyszer egy szombat délután, este végigvittem. :)
Gfreiter: az egyik kedvenc pályám még az elején van, amikor a 10-es hegyivadászokkal kell egy fegyverrakományt felrobbantani, aztán meg egy hidat szintén felrobbantani. Azt már az összes elérhető fegyverrel megcsináltam. :) -
#17545 állat a game,multiba még jobbbbb
Ha háloparty van a moha után ez viszi a pálmát -
#17544 ez így van Gfrei!! -
#17543 Nagyon jó!!!!! Én tiszta függő vagyok. Már kb 20 x végigjátszottam, de muszáj picit minden nap nyomnom. Mindig más pályához van kedvem, de amikor megnézem a filmet, általában együltömben végignyomom! Multiplayben is biztos nagyo jó, de úgy még nem próbáltam. Egyébként nem az Army miatt hanyagoltam a sulit, hanem beteg voltam, csak utána még rátettem 1-2 hetet :) De igazad van Daniel_F, nem szabad függővé válni (remélem még nem késő nekem :)) Csak amikor az ember játszik, akkor lehetősége van, hogy kikerüljön ebből a csoffadék világból egy másik világba, egy másik énbe. Amilyen szeretnél lenni, ami után esetleg vágyakozol. Bocsi az offért! -
#17542 ven ilyen játék is, azzal valaki nyomta már? milyen?