America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a szar szemét buzi fejlesztõk kiadnak egy patheket amiben egyre több hiba van.....
Én is tapasztaltam ezt a fegyver bugot....
Aztan olyat is tapasztaltam h berakott a páylára és csak forgott a képernyõ, mintha egy billentyû beragadt volna...
a hangok se lettek jobbak....
SZAR EZ A JÁTÉK
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all
Jól otthagytál elõbb a RvS szerveren..
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Mert akkor én megkérdezem van 1-1 ismerösöm ezeknél az ujságoknál, biztos tudnának szerezni valami sponzort!!!
Mint minden ilyenfajta felkérést, ezt is örömmel továbbítjuk a játszani vágyó hcgamer arcok felé:
"Megrendezésre kerül az elsõ magyar Army Ops LAN.
-Helyszín: Nagyvenyim (tornaterem)
-Idõpont: Június 27,28,29.
-Részvteli díj: 4000Ft (50 embernél)
(ebben benne van a teremdíj+AA póló+versenydíjjak)
-Jelentkezés: [email protected]
-Hozz magaddal:
Egy szamitogep
Min 5m UTP kábel
Hálózsák
3 napi kaja (lehet vasarolni a helyi boltokban)
Tisztálkodóeszköz stb...
A verseny menete: Random 4-es csapatok, kieséses küzdelmek, a végén a legjobb 4-es csapatot 2-2 fõre osztjuk, aztán a nyertes 2-es játszik egymás ellen az elsõ helyért...
A díjak: (DVD filmek)
1. Blöff/RavaszAzAgy...
2. Az õrület határán
3. Acéllövedék
+ FRAG-díj (a verseny alatt a legtöbb fraget összegyûjtö játékos kapja)
A LAN csak akkor lesz megrendezve, ha min 50 fõs jelentkezés van... (csak ezután kell elküldeni a pénzt)
Sponzor nincs, hanem saját megrendezés 😞
Aki még nem jáccott a játékkal az is jöhet, mert egy nap gyakorlás lesz, második nap verseny, és utána pedíg egy másik FPS jatekkal lesz a mûsor Mindenkit várunk "szeretettel"!!! 😊"
kellemes zúzást!
jelentkezni --->

A
adataidat
KÜLDJÉTEK MÁ A KU'VA JELENTKEZÉST!!!!!!!!
NÉV, CIM, EMAIL CIM, TELSZÁM, PÓLÓMÉRET,
AKI MÉG NEM BIZTOS BENNE AZ IS KÜLDJE MÁ EL MER MEGHALOK RÖGVEST!!!!
[email protected]

A single-rõl még nem sokat tudok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nemtom mit csinálnak ezek, dehogy minek adták ki ezt a marhaságot... azt nemtudnám megmondani 😊
Egyedül annyival jobb, hogy gyorsabban indul el nálam a jatek... Amugy meg az a bridge se egy kaki.

Ezt az idõpontot hallottam utoljára, de a multi része is nagyon jo, probáld ki!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha valakinek meggyült volna a baja Trackerének elkészítésével, azok számára készítettem egy magyar nyelvü leírást, Ricsik és Csabsz lektorálásával. Az oldal linkje szerepel a játékos lista végén is valamint a Landor oldaláról is elérhetõ.
►►^._.^◄◄

Lenne 1-2 kérdésem hozzátok, remélem tudtok segiteni. Nos AA-nak van single része vagy csak multip lehet játszani, másik ha van single akkor letöltés után ki lehet karcolni cd-re? Csak ennyi segitséget elöre köszi.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6915&platform=all
http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=62608&forum=15&8
KIJOTT AZ 1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
Kb 15 gépet tudok szerezni... Csucsszuper cuccok 😮) Nagyvenyimi gépek : 100-as celeron 8mb sd kb igy lehet valahogy 😊
Bár majd Stunt-ot nyomhatjuk lanba 😄DD
Vagy impossible missiont c64 emuval :]]]