America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[MHA]Inquisitor
a faszom ebbe a szar játékba...komolyan mondom már elment tõle a kedvem....
Ezek a szar szemét buzi fejlesztõk kiadnak egy patheket amiben egyre több hiba van.....

Én is tapasztaltam ezt a fegyver bugot....
Aztan olyat is tapasztaltam h berakott a páylára és csak forgott a képernyõ, mintha egy billentyû beragadt volna...
a hangok se lettek jobbak....

SZAR EZ A JÁTÉK

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
1.7!! (nah csak sikerult leírni) 😄
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
itt a full 1. is:
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all

schoma
tele volt, van

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
OFF

Jól otthagytál elõbb a RvS szerveren..

ON

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
ÚJ PÁLYA ULTRAGIGAMEGA RULEZ!

[negativ] Cirek
küldtem... már kettõt is... 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

ST-6*Rush
Vajdi gamestar-t vagy a PCGURU-t nem kérdeztétek meg a lan sponzorációról?
Mert akkor én megkérdezem van 1-1 ismerösöm ezeknél az ujságoknál, biztos tudnának szerezni valami sponzort!!!
Megrendezésre kerül az elsõ magyar Army Ops LAN !!!

Mint minden ilyenfajta felkérést, ezt is örömmel továbbítjuk a játszani vágyó hcgamer arcok felé:
"Megrendezésre kerül az elsõ magyar Army Ops LAN.
-Helyszín: Nagyvenyim (tornaterem)
-Idõpont: Június 27,28,29.
-Részvteli díj: 4000Ft (50 embernél)
(ebben benne van a teremdíj+AA póló+versenydíjjak)
-Jelentkezés: [email protected]
-Hozz magaddal:
Egy szamitogep
Min 5m UTP kábel
Hálózsák
3 napi kaja (lehet vasarolni a helyi boltokban)
Tisztálkodóeszköz stb...

A verseny menete: Random 4-es csapatok, kieséses küzdelmek, a végén a legjobb 4-es csapatot 2-2 fõre osztjuk, aztán a nyertes 2-es játszik egymás ellen az elsõ helyért...

A díjak: (DVD filmek)
1. Blöff/RavaszAzAgy...
2. Az õrület határán
3. Acéllövedék
+ FRAG-díj (a verseny alatt a legtöbb fraget összegyûjtö játékos kapja)
A LAN csak akkor lesz megrendezve, ha min 50 fõs jelentkezés van... (csak ezután kell elküldeni a pénzt)

Sponzor nincs, hanem saját megrendezés 😞

Aki még nem jáccott a játékkal az is jöhet, mert egy nap gyakorlás lesz, második nap verseny, és utána pedíg egy másik FPS jatekkal lesz a mûsor Mindenkit várunk "szeretettel"!!! 😊"

kellemes zúzást!

HUN crassus légyszi nézd vissza a fórumot, vagy a hcgameren is kint van 😊

America's Army: Operations LAN - Nagyvenyim Június 27-29.

jelentkezni --->

Lemaradtam valamiröl? Mire kell jelentkezni, miröl van szo?
A

guces küldjed te is a jelentkezésedet
adataidat

Bocs Tikal de én ugy tudtam hogy ami kimondott multip azon nincsenek ellenek vagyis egyedül rohangálok, vagy tévedek? Pl mig nem jött ki a Delta F BHD csak 1 demo ott ez volt.
Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KÜLDJÉTEK MÁ A KU'VA JELENTKEZÉST!!!!!!!!

NÉV, CIM, EMAIL CIM, TELSZÁM, PÓLÓMÉRET,
AKI MÉG NEM BIZTOS BENNE AZ IS KÜLDJE MÁ EL MER MEGHALOK RÖGVEST!!!!

[email protected]

Tikal
Ki lehet karcolni a multi részét nyugodtan, nekem is meg van CD-n.
A single-rõl még nem sokat tudok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pff!

Nemtom mit csinálnak ezek, dehogy minek adták ki ezt a marhaságot... azt nemtudnám megmondani 😊

Egyedül annyival jobb, hogy gyorsabban indul el nálam a jatek... Amugy meg az a bridge se egy kaki.

Probálnám de modemmel nem megyek messsze, a letöltött AA-t is azért kérdeztem hogy ki lehet e karcolni mert tesomnál kábelrol szedtem volna le, mellesleg ez a készülö single cd-s lesz vagy letöltés, mert ha utobbi és nem lehet kiirni akkor még1 jo játék amiböl kimaradok
Tikal
July 4, 2003
Ezt az idõpontot hallottam utoljára, de a multi része is nagyon jo, probáld ki!

Kösz Tikal, kb idöpont, vagy hol tudok utánnézni hogy mikor jelenik meg? AA honlapon nem találtam erre utalot.
M313R
Srácok!
Ha valakinek meggyült volna a baja Trackerének elkészítésével, azok számára készítettem egy magyar nyelvü leírást, Ricsik és Csabsz lektorálásával. Az oldal linkje szerepel a játékos lista végén is valamint a Landor oldaláról is elérhetõ.

►►^._.^◄◄

Tikal
Még nincs single része, de hamarosan meg jelenik az is, és nagyon jo lesz!!!!!

Köszike
ST-6*Rush
Nincs Single része
Hello mindenkinek
Lenne 1-2 kérdésem hozzátok, remélem tudtok segiteni. Nos AA-nak van single része vagy csak multip lehet játszani, másik ha van single akkor letöltés után ki lehet karcolni cd-re? Csak ennyi segitséget elöre köszi.
Nekem jó a külföldi is!!!!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

ST-6*Rush
1 kimaradt, LOL
ST-6*Rush
6000!!!!!!!!
ST-6*Rush
2!!
ST-6*Rush
3!!
[MHA]Inquisitor
full csak reggelre lesz magyar szerveren

[MHA]Inquisitor
ha 1.6 full volt eleg a patch

honnan lehet az 1.7 fullt letölteni?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

[negativ] Cirek
elég az 1.6->1.7 vagy a fullt érdemes inkább?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[MHA]Inquisitor
Itt az 1.7es patch (18.8mbyte)

http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6915&platform=all

Tikal
jaja, már látom és szedem is 😊

[MHA]Inquisitor
az 1.7 patch 1 perc mulva fenn van magyar szerveren. a full sajnos csak holnapra mert le vannak terhelve a szerverek és csak 7kval jon

[MHA]Inquisitor
foleg az audio javitas

[MHA]Inquisitor
bridge se palya és audio javitas

[MHA]Inquisitor
de

Tikal
ez nem csak az a pici amit igértek a hovégére?

[MHA]Inquisitor
aki nem hiszi:
http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=62608&forum=15&8

[MHA]Inquisitor
MINDENKI KIJOTT AZ 1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIJOTT AZ 1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7
KIJOTT AZ 1.7

persze...

Kb 15 gépet tudok szerezni... Csucsszuper cuccok 😮) Nagyvenyimi gépek : 100-as celeron 8mb sd kb igy lehet valahogy 😊

Bár majd Stunt-ot nyomhatjuk lanba 😄DD
Vagy impossible missiont c64 emuval :]]]

repro
ott születtem

N0 TXT TLK PLZ!4!

[MHA]Inquisitor
egyébként 2 40es van benne az egyik rackben

[MHA]Inquisitor
lófaszt... 2gigás elég😊)