A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Daniel_F
    A #17549 hozzászólásod alapján te ELVÁROD, hogy patcheljék, miközben a boltban kapható játékokért
    1. fizetsz RENDESEN (Ha kijön egy játék második/harmadik... része szintén újra fizetsz)
    2. azok is reklámok (saját magukat, cégüket, kiadót mittoménmit reklámoznak, amit az AA-ban nem találsz, gondolj minden játék elején található muvira)
    3. sokkal ritkábban, és összességében kevesebbszer patch-elik (és ezek is max. pár pálya, de ugye Te Gfreiter nem voltál itt a kezdetektől, nem értheted, milyen ÓRIÁSI változáson ment keresztül ez a játék, és fog menni.), nem érdekli őket a nagyközönség, csak a mani.

A screenshotok igaziak (több, mint 40 db.), mert hivatalos mind. (kb. kettő nem volt hivatalos, amiket még én raktam be ide anno.)

Privátban pls világosítson már fel valaki, hogy politikai/történelmi okból kifolyólag mit fizet mondjuk egy 20 éves egyetemista, mert egy értelmes ember tuti hogy nem egy játéktól akar kimenni az amiba, vagy katona lenni, nincs sehol az a játékban, hogy "join the USA army", és ha azt mondod, hogy a kiskölökök a célkorosztály, akkor miért éppen ez a játék venné rá őket, mert ugye millió+1 fps van a világon, ami ugyanúgy háborús, és amcsi.

Ez hosszú lett, de tényleg nem értem, ha van jó érve valakinek, el fogom hinni neki, és én is követelőzni fogok az újabb patch-ekért. Most ilyen morcos hangulatban vagyok.