A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • PsychoStarfish
    3szor mondtam hogy fejlövés anélkül, hogy láthatnátok. Ez azért volt igen zavaraó, mert éppen hogy leértem a földre egy golyó fejbekapott. Még mozdulni sem volt időm. De egy szóval nem mondtam senkiről hogy csalna. Én ilyet nem írtam.

És amúgy meg egyből a game után mikor mentem a többiekkel játszani mit kapok? Mindenki le basz. Akkor most hogy Rush szavaival éljek. Ennyit ér a barátság? És nem tudom ki kapta fel a vizet egyből. Nálunk senki. Én megjegyeztem 3szor, de nem csináltam ügyet belőle. És én ki merem mondani, hogy nem is mi kezdtük a vitát. De nem is kellett volna folytatnunk. Friczy-vel is lebeszéltem. És szívesen bárkivel lebeszélem mégegyszer, vagy ahányszor akarjátok, bár nem téma a dolog. xSU megvert minket ez van. Majd legközelebb jobbak leszünk. =) És még valami. Én nem haragszom senkire, és nincs bajom senkivel. Jah... Rush bocsánatot kért. Én erről lemaradtam, de ez az én hibám =). De ha azt mondod, hogy ez csak egy játék, akkor miért kell idegeskedni és miután én már lebeszéltem valakivel, hogy nekem semmi bajom, megint a torkomnak ugrani? De ez megint csak egy mellékes kérdés. Csak akkor télleg úgy illik viselkedni ahogy azt mondjuk vagy nem? =)

Daniel: Engem is érdekelnek a demok =)

Szép volt xSU. Grat. =)