60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    mik ezek a DM meg CTF szerverek, he? csak nem halálmeccs meg kaptúráld a zászlót mapok?
  • [HUN]Crassus
    Rush! a DJ-d vegyen mar fel egy gatyat!!:))
  • [Rush]
    Nekem is :D
  • [HUN]Crassus
    nah van mar ideZtem nekm is
  • Free
    HM..............

Gyerekek én szégyenlem magam....

Azt hittem a mai meccs után itt poén hegyek lesznek és rőhögök mint az atom ez helyett meg ugyan az van mint régebben is volt párszor vita meg mutogatás meg túlmagyarázás meg minden meg téma ami negyen hozzászólással ezelött le lett záerva de még mindig van róla szó meg eleve minek jött fel a fórumra ha le lett zárva és egyáltalán minek a probléma miért nem lehet játszani????,

Nem vágom a dolgot. Az első magyar hivatalos Clan meccs -nek ha ez a vége és a zöngéje inkább Clan talan leszek
  • Slow
    buuu te embergyerek, barátságos mecsen nem szabad még kicsit se megkérdőjelezni a másikat... sehogy... gondolj amire akarsz, de ne írd be, mert azonnal ráugrik mindenki, és ez mindig így lesz és ez nem is csoda...

te te

na de ismerlek, tom milyen vagy
  • repro
    bázzz nem bsztunk be amikor 1 éves volt a HSF... vagyis én biztos, de valszeg nem azért...
  • [HUN]Crassus
    Rajottem STRAHDT akkor lettem szakaszvezeto amikor torott,begipszelt kezzel toltam a gamet.Es egy fan ulve a bal kezemmel iranyitva az egeret(jobbkezesek probaljatok csak meg 1x milyen az felcserelni az egerkezeleo kezeteket a billentyuzet kezelo kezzel)ugy kaptam le 15-20-asaval az ellent a sniperpuskaval mint Julis neni a szolot a tokerol szuretkor:))Na ekkor dontottem ugy ,hogy erdemes vagyok a posztra:))BAr amiota jo mar a kezem nem is tudok loni.....:))
  • [HUN]Crassus
    Vettem Repro! otthon nekem is OPERA van az meg nem tud "valaszolni":)
  • [HUN]Crassus
    DEXA toljal mezet az arcodba!!!
  • [HUN]Crassus
    Legkozelebb mar HOSPITAL RESCUE-n lesz a mecccs:)))
  • PsychoStarfish
    Lökjed =)
  • Dexa
    wazze, mindenki happy csak nekem nincs hangom...
    :D
  • repro
    a picsa.. krva Opera...
    #17391-re ment.. :)
  • repro
    legközelebb Tunnelt kapsz bázki!!!
  • PsychoStarfish
    /me egyetértően bólogat =)
  • PsychoStarfish
    Én is vettem =)
  • Dexa
    1ébként a fight-tal kapcsolatban végszóként csak annyit, hogy grat még1* az xSU-nak és megköszönöm mindenkinek a részvételt aki gammázott...
    az ilyen alkalmak legjobbak a tapasztalatgyűjtésre klánban...
    na csá all
  • PsychoStarfish
    Nem erre gondoltam. Ha nem miután lebeszéltem Friczy-vel átmentem hozzátok játszani. Egyből jöttek a kellemes megjegyzések. Na de sebaj. Legalább én nem szóltam vissza. Hiába próbált bárki kihozni a sodromból. De azért az fura, hogy mondják (Én is meg mindenki) hogy itt fejezzük be, azt mégis valakinek valamit a fejéhez vágnak a témával kapcsolatban. De mind1 =)
  • [HUN]Crassus
    Ja ja en mar vettem a lapot csak epp iromanyban voltam akkor:)
  • Dexa
    Crassus is vette a lapot csak a frissítésekkel most te is én is lemaradtunk...
  • PsychoStarfish
    Nekem úgy sikerült lezúgni ha fegyverrel a kezemben ugrottam =) Az sem vol rossz
    =)
  • PsychoStarfish
    Én melőztem eddig is, de akkor más is mellőzze és ne hozza fel, mert akkor nehéz mellőzni =)
  • [HUN]Crassus
    a palyavalasztas nem volt a megfelelo....Vedokent egy kitamasztott SAW-al siman lekaszalok 2-3-4 tamado jatekost annelkul,hogy latnam oket es mielott ok lathatnanak engem:)ez a palya olyan mintha egy tolcser vegebol kene tamadni a tolcser oblos reszet.Csak beteszel egy fix geppuskat a vegehez, beallitod az iranyzekot ugy 1m70cm-re(atlagos emberi fejmagassag)es tolod neki mint allat es mindenkit fejbekapsz annelkul,hogy komolyabb bajod lenne meg akkor is ha nem latod hisz csak egy iranybol johetnek.

Amugy FISH probald ki a levegoben az ernyokioldast nagyon LOL:))
  • Dexa
    na kicsi huszárok én most balra L, remélem reggel már lesz hangom (bízom benne)...
  • Dexa
    mellőzni kéne a témát, ez végképp nem fórumtéma szerintem...

most olyan ez a fórum mint vmi brazil/kolumbiai/tudomisénmilyen szappanopera 120 felvonásban...
    :D
  • [HUN]Crassus
    ROGER DEXA!
  • PsychoStarfish
    Ez azért nem egészen így van =) Nekem sosem sikerült =)
  • PsychoStarfish
    3szor mondtam hogy fejlövés anélkül, hogy láthatnátok. Ez azért volt igen zavaraó, mert éppen hogy leértem a földre egy golyó fejbekapott. Még mozdulni sem volt időm. De egy szóval nem mondtam senkiről hogy csalna. Én ilyet nem írtam.

És amúgy meg egyből a game után mikor mentem a többiekkel játszani mit kapok? Mindenki le basz. Akkor most hogy Rush szavaival éljek. Ennyit ér a barátság? És nem tudom ki kapta fel a vizet egyből. Nálunk senki. Én megjegyeztem 3szor, de nem csináltam ügyet belőle. És én ki merem mondani, hogy nem is mi kezdtük a vitát. De nem is kellett volna folytatnunk. Friczy-vel is lebeszéltem. És szívesen bárkivel lebeszélem mégegyszer, vagy ahányszor akarjátok, bár nem téma a dolog. xSU megvert minket ez van. Majd legközelebb jobbak leszünk. =) És még valami. Én nem haragszom senkire, és nincs bajom senkivel. Jah... Rush bocsánatot kért. Én erről lemaradtam, de ez az én hibám =). De ha azt mondod, hogy ez csak egy játék, akkor miért kell idegeskedni és miután én már lebeszéltem valakivel, hogy nekem semmi bajom, megint a torkomnak ugrani? De ez megint csak egy mellékes kérdés. Csak akkor télleg úgy illik viselkedni ahogy azt mondjuk vagy nem? =)

Daniel: Engem is érdekelnek a demok =)

Szép volt xSU. Grat. =)
  • [HUN]Crassus
    ANDREW csak,hogy ujabb bizonyitekot szolgaltassak Stravinsky baratom artatlansagahoz ha kiugrassz es eses kozben mnyomsz egy USE gombot(nekem enter) kikapcsolod az ernyot es 220-al zuhansz a kukoricasba:))
  • Dexa
    na jelzem, ennek a témának itt és most VÉGE, TSen már le lett tárgyalva...

1ébként még a hangom is kegyetlenül Lment most szal elég fárasztó game volt mindenkinek...
  • [HUN]Crassus
    STRAHD!
    Ez a beirasod valami ujjabb Angliai kutatas eredmenyen alapszik ??:)))
  • Dexa
    a dexa (nemecsek ernő design...) miatt WC-n majd kapsz...
  • Mighty
    Ha mondtad volna, hogy adminkent akarsz belepni, megkaptad volna a jelszot. De nem tudtam rola :(

Legkozelebb megkapod.

Szerintem kozze teheted a demokat.
  • Strahd_
    jó éjT :D
  • Strahd_
    gyadi nem a témán rágodásként , de olyan volt , mint aki feltéteezi hoyg a másik csitel. És ez már alabol baj. Én is ingerült voltam Zsozsra meg dexára mert áladoan lekaptak amikor nektek jobbrol jöttem. de megtudtam a helyeket és ugyanoda feküdtem. majd a SAw al kaszáltam a vakvilágba.
    Ha leset valki akkor jo na nem ugy is jo :) löszer van dögivel cimmel. De Fish beirása is kcsit zavaro volt hoyg fejlövés ugy hoyg nem is látunk odda. És? minek odalátnia a vaktávab valo lövésekhez. Andrew kérdése is ilyen volt amire mindenki ideges lett hoyg x ideje együtt játszunk egy barátságos mecsen valki a másikat lecsiterezi. Ez mindenkinek idegesito olt de ki hoyg reeaglta le. Rush igy amiért bocsanatot kért. szerintem ne vitázznkunk ITS JUST A GAME
  • Gyadi
    Nah, én elmegyek szunyálni legyetek jók, ne vitatkozzatok, hiszen ez csak egy JÁTÉK.
    Jó 8 all.
  • Prank
    lol
  • [HUN]Stravinsky
  • Gyadi
    Az egész úgy volt, hogy Andrew megkérdezett valakit hogy hogyan eshet ki valaki úgy a repcsiből hogy meghaljon a végén. Mert eddig nekünk csak úgy "sikerült" hogy sniperkedtünk a jrtc-n és előbb kaptuk kézbe a stukit...