A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    Egy hosszabb lélegzetű és Rohadtul idegesítő BUGokról írnék. Aki már találkozott ilyesmivel pls. írja meg, ill. aki közülünk a legilletékesebb, az írja meg pls az AAO-adminéknak...hátha szarnak rá...
    Szal Weapons Cache:A Shipping felől bejön az opfor, én az East Office bejáratánál campelek:-)..eddig vicces..A Shippingből feldob egy gránátot a lépcső tetejér, aki mellett közvetlenül robban az "GREEN"-en megússza, én pedig szó nélkül elhunyok..Remélem érthető...
    A második undorítóság:Szintén Weap.Cac., védőbe.:Az East Office alatt vagyok, a dobozok között és figyelem a középső bejáratot.Felettem az East Office-ból a csapattárs kidob egy Flash-Banget a hosszú folyosó felé!!!, majd robbanás után nézem a feliratot, XY attacked teammate SSBeecit...?????????de semmi bajom nem lett, és még véletlenül sem felém dobta!!!
    És végül:(előre is elnézést, már nem tom kik voltak ott, de Magyarok, Dexa, Atiti,Andrew, Gyadi,Audio és Mighty..asszem)
    szal a legundorítóbb:Támadók vagyunk, WeapCache:Shipping felől felrohanás, hosszú folyosón lövöldözés, egy sérülés, és elkezdem gyógyítani..aztán akit éppen gyógyítok, az bekap egy gránátot, és még valakit eltalál..én "green" maradok. A "gyógyítócsík" még a hullán végigmegy, majd semmi teammate attack, hanem a kör végén egyszerűen vagy 340-ROE..Pedig ebben a körben csak szinte gyógyítottam, nem lőttem egyet sem és az összes gránátom meg volt!!