America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Soma, szerintem bajos lenne elküldeni ide vidékre 😊 azt a CD-t.
Egy ideig akkor még leakadok az 1.5-el.

max. sebesseggel jon (66k/s) ugyhogy nem tudom mi a max, amit bír. még egy óra és meg tudom mondani crc-s e .
40k-val jon, hogy crc-s lesz-e, azt nem tudom😞(
na szóval mi leszedtük 1.6 unofficial patchet aztán probáltunk jáccani vele de izé laggolt nagyon.. nemtom a patch a hibás de eddig "száguldottunk" a 350-450 közötti pingünkkel.. de a patch után 1200-1500 közötti pingünk volt az insen...
na most akkor uninstall letöltjük frankón a crc hibás fullt.. erre elkezdünk anyázni..
de most végre töltjük lefele a repro jóvoltábol megadott linkröl a cuccost..
ha ennyire jól optimalizálták a netcode-ot akkor nekünk modemeseknek nagy cumi lesz..

De mostmár paranoiás vagyok! Olyan linket szeretnék, amin tényleg a jó file-j van, és nem a CRC-s. De azért köszi az építõ jellegõ hozzászólást. Sokat segítettél.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
kicsi gondolkozás :]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ez a fizetõs oldal linkje.. 😊))
annyival jön, amennyivel bírja a kapcsolatod..
N0 TXT TLK PLZ!4!
Csak az õ nete még szarabb.
Én is úgy vagyok vele, hogy akkor letöltöm, csak link kõ! Most keresem épp.
Bocsi az orditozásért, egy kicsit ideges vagyok. 😊)
hTTp://ror.hu/
Daniel_F, széntem elkezdem letölteni a fullt (ha egyáltalán sikerül). Jövõre majd talán le is jön
ISDNTudna valaki egy jó linket?
PLS!!
lasd: #4633 , #4634
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
még annyi hogy ha feltelepítem az 1.6 fullt, akkor ugye nem vész el egyik trainingem se, ugye?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Hosszú lesz,úgyhogy csak az olvassa végig akit tényleg érdekel!
1. 1.6 patch nincs és nem is lesz hivatalosan! A DEV team arra az álláspontra helyezkedett, hogy annyira megváltozott a játék és a fileok, hogy már nem supportállja (nem segít senkinek, ha problémája adódna) a patchet, amibõl így csak és kizárólag nem hivatalos létezik. Azok a fileok amiket lehúztunk teljesen rendbe vannak nem vírusosak nem illegálisak stb. Csak nem biztos, hogy megfelelõen mûködik vele mindenkinél a játék, és szinte tuti, hogy nem megy rá fel a következõ (áprilisban megjelenõ talán 1.7-es) patch.
Ez azt jelenti, hogy aki leszedte az 1.5-1.6 patchet (80 mega) az simán minden következmény nélkül tud játszani, viszont ha bármi problémája van magára marad.
2. Full 1.6 official download: Valóban egy ideig csak 2 dollár ellenében lehetett letölteni, de fontos, hogy ebbõl sem jött ki más verzió tehát aki letöltötte és az elõzõ verzió uninstalálása után felrakta nyugodtan használhatja senki nem fogja érte bannolni vagy bármilyen negatív szankcióban részesíteni!
Azoknak a paranoisáknak akik olyanok mint én, a letöltött exe paraméterei:
ArmyOps160.exe
373.85 MB (392009216 bytes)
MD5 checksum: 3764faca7fcd9f556e4b890c03337b63
3. Test5 map: MINDENKINÉL van bárhonnan bármit tett fel, ha upgradet, ha full installt (2 dollárost vagy ingyenest ami ugyanaz 😊 ) Ez az áprilisban megjelenõ új map helye amit teljesen titokban fejlesztenek és se a nevét sem képet róla nem raktak bele ebbe a verzióba. Ki lehet venni pl. a tours.ini és egyebek módosításával, de nem ajánlom, csak azoknak akik nem tudják elviselni, hogy not completed az airborne mission.
4. Cleaner.exe: a játék system menüjében található 6 megás önkicsomagoló zip file.
Tartalmazza az összes olyan file-t amit az anti cheat system ellenõriz, a játék telepítése után javaslom egyszer elindítani elkerülendõ az esetleges hibás install miatti lecheaterezést.
►►^._.^◄◄
De gondolom nem engem kérdezel, hanem egy hivatalos személyt
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
The patch that some people found available yesterday was leaked by a beta tester (we are taking steps to insure that never happens again, and the beta tester responsible has been removed from the beta team). There has never been an Official patch released, only the full version of the game. The Army is charge of distribution of the game, not the development team. Complaining to us will not achieve anything, and only manages to interfere with our continued development of the game. If and when the Army decides to release a 1.5 - 1.6 patch of the game, they will provide you with an officially supported version.
http://americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=54891&forum=15&start=90&90
Vagyis egy béta tesztertõl van a nemhivatalos peccs.
"Currently there is no patch released by the dev team for 1.5 to 1.6. There is a leaked early version, which does not encompass all changes in the full version."
nem veszodtek sokat a magyarazkodassal 😊
mindegy, lényeg a lényeg : itt az 1.6 örüljünk ennek.
http://americasarmy.com/downloads.php
Hivatalos 1.6 patch nincs, és nem is lesz.
Ennek ellenére már több, mint tízezren töltötték le a nemhivatalos peccset csak az aafiles.com-ról
http://www.petitiononline.com/dontpay/petition.html
come in and sign the petition
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
hogyan nõnek a honorpontjaim? má nagyon sokat írtok, meg nyer is a csapatom, de honor az még mindig csak 10...
vki help! 😄
Mar 17, 2002
Currently there is no patch released by the dev team for 1.5 to 1.6. There is a leaked early version, which does not encompass all changes in the full version.
ezt komolyan vegyem vagy megpróbáljam 4x re is leszedni?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
de hálisten fellehet menni minden pályára és a snipert is megkaphatom...
kicsit levert azért a víz..
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Majd csutortokon hazamegyek, es akkorra biztos tisztazodik az egesz😊
OFF
Ezen a hulye linuxon meg nincs magyar ekezet.
Csak van bennem egy kis csalódás. Eddig szvsz semmi gond nem volt az army-s csapattal. (jó! lassan csinálták a patcheket

)
De ez a mostani.... Elmennek a .....
És még finom voltam és nõies!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!