60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16647 mi va, nem tom, e' öröm e' bodottá -
#16646 Rush, miota nem iszol, azota hogy emlékszel? -
#16645 kösz Béc hogy ÉN senki vagyok...
...ezt game közben visszakapod...
:D -
#16644 Nightvision tartó -
#16643 szombat délután...és senki nem gammázik... -
#16642 Szerintem igy fog mukodni:
Mikor celzasra emeled a fegyvert es kicsiket mozgatod, akkor csak a fegyvered mozog es nem a katona mozdul. DrAK tudja mirol beszelek. Ilyen a celzasi rendszer az Infiltration-ban (a legrealisztikusabb FPS mod UT engine-nel) is. -
#16641 Szia Zotyesz!Sztem nem mindenki..de legfőképp én nem értem..Mi az hogy bitmapos vagy 3d-s az irányzék? Mi lesz a legszembetűnőbb??Szal szerény elképzelésem szerint nem egy "kimerevített" képernyő fog előugrani, hanem egy "értékelhető" célkereszt? -
bocs a modemesektől -
#16639 Nem tudom, én az NV csatlakozásának gondolom, de lehet hogy kamera...
-
#16638 mi van a fejük tetején? kamera? -
#16637 A sima napszemüveg is rögzitve van egy fejpánttal, nem hinném hogy az leesne roluk, hiszen akkor nem hordanák... -
#16636 -
#16635 Na holnap estig nem jövök, úgyhogy jók legyetek! -
#16634 Én úgy értettem, hogy mért napszemüveget hordanak. Az instabil, bármikor elmozdulhat, leeshet, hogy tudsz benne ugrabugrálni, futni,vetődni stb. Nekem csak ezzel van gondom.Ezér mondom, hogy nem itt kéne divatozni.Az a sötétített porvédő búvárszemüveg az már ok!! De egy sima napszemüveg... -
#16633 Néhány napszemcsi... -
#16632 Néhány hasznos szemvédő, amit nem azért vesznek fel hogy jol nézzenek ki a CNN hiradásaiban -
#16631 Itt a szemüveg :D
-
#16630 Szerinted ha nem engedné meg az Army akkor feltennék, ráadásul fényképen mutogatnák magukat?
Mellesleg te hogyan céloznál tűzőnapban, porviharban?
Ha nem lenne hivatalos szerinted beletennék a játékba amit a hadsereg szponzorál? Nonszensz. -
#16628 igen, és sokkal lasssabb lesz, és kell maj' hozzá procit cserélni....:/ -
#16627 Szóval akkor a 2.0-tól sokkal igényesebben és élethűbben fog kinézni. Ok, köszi -
#16626 Csak annyi, höogy eddig bitmap volt, most meg 3D, és így már elmondhatjuk, hogy az irányzék is 3D. -
#16625 Hmm, és mi a különbség? -
A 2.0-tól meghonosítják a 3D-s ironsightokat a játékban. Az új fegyverek már eleve így jönnek ki, míg a többit fokozatosan lecserélik. -
#16623 nééé, ugyanilyen szemüvegem van (bal-felső), bringás ucc, cserélhető lencsével.... na má' csak NASA cuccokat hordok...;) -
#16622 Kicsi Huszár:
LOL
#16621 pill és jövök... -
#16620 Dexa várjál csak estig akkor majd jól széjjel lőlek :DD -
#16619 ...én is jó leszek??..lol:DDD -
#16618 1ébként jöhetne már vki gamázni... -
#16617 ...adjak 1 éjdzsbíót?
#16616 LOL
#16615 off
na csalódtam kicsit az Operában... ha a Válaszra nyomok, betölti megint az oldalt, de nem írja alulra, h kinek válaszolok
on
Nincs HBOm!! kövezzetek meg!! -
#16614 és milyen jó ötlet a reklámozás is!!
--
Faszi fejét darabokra lövik a közvetítésen kalával, de az Oakley XZ-15 ütésálló szemüvegnek semmi baja.
"Oakley. Built for eternity.. unlike You..."
--
-
#16613 és tutti, h hordják a szemkókat.
a dizájnos bicajost járőrözéskor, vagy ha nincs szolgálatban.
a "búvárt" meg bevetésen.. bázzeg minek közvetítik állandóan az iraki háborúkat, ha nem nézitek?! -
#16612 nem saját pénzből veszik, mivel hozzátartozik a felszereléshez, és nem lehet akármilyet venni -
#16611 én 100 hogy megnézem...
#16610 hogy bírják felvenni ezeket az ósdi szutyok cuccokat ;))
bezzeg a mi ... -
#16609 Aki még nem látta nézze meg! BLACK HAWK DOWN(A Sólyom végveszészben)
VASÁRNAP zulu:21:00 HBO -
#16608 megjobban utananeztem....
Pro M Frame
Shooting Array
Standard issue for U.S. Military
ami ugye azt jelenti, hogy nem kell erte fizetniuk. :)
-
#16607 tehááát? 1.7 felrak, kiválaszt, leszed, 1.9 felrak..