A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #16068
    Az uj játékosok közül senki nem beszél angolul? Félreértés ne essék itt mindenki szivesen segit szerintem az uj játékosoknak, de pl én mikor elkezdtem játszani ezzel nemhogy a játékot magát nem ismertem de még azt sem tudtam mi az a multiplayer játék, és azelőtt csak a Ghost Reconnal játszottam egy pár alkalommal. Szoval arra akarok kilyukadni hogyha az uj játékosok vennék a fáradságot és elolvasnák a játék honlapját, a traininget szövegét plusz elnéznének ide is tuti kevesebb kérdésük lenne.

Beeci: szerintem a dfl-ben ugyis elfogják mondani mikor mit kell csinálni, de ha netán oda csapodsz másokhoz szerintem akkor is nagyon hamar meg lehet beszélni hogy éppen mit kéne tenned, pl fedezni ezt vagy azt stb, plusz én mindig sokat figyeltem a többi játékost mikor már meghaltam és porbáltam elllesni egy két trükköt több kevesebb sikerrel.
    Na ennyi.

Üdv, Tik :)