60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#16100 Szevasztok Srácok! Bocsi, csak most értem haza, de ma már nem gammázok, mer holnap korán kelés.Tegnap is fáradtan ültem le, és vesztettem is honort... Szóval én baromira jól érzem magam köztetek, de én még azért kihagyom a klánosdit. Majd ha sokat gyakoroltam, és tapasztaltabb leszek! De a közösség mindenesetre nagyon fontos, és ezt így meg is kell őriznünk!Ezért jó volna, ha senki nem lépne le csak úgy szó nélkül örökre, v hosszú időre! Crassus! Veled nagyon fasza játszani (bár ez mindenki másra is igaz, akit itt ismerek!!!) HUA! -
#16099 Vajdi nem önfényezést tartottam csupán furcsállottam a sok nagyon kezdő kérdést.Nem vagyok egyetemi professzor,de tényleg nem bonyolúlt rájönni,hogy kell elkezdeni játszani.Én is segítek és válaszolok bárkinek ha megkérdez.Szerintem nem értelmetlen Flame az ha egyesek a saját véleményüket észrevételüket,tapasztalatukat megosszák másokkal.
ja és PEACE!:)) -
#16098 ez StiII és Gfreiter kedvenc időtöltése volt de egyébként a fórum előző 201 oldala publikus anyag ;) sokszor visszalapoztam 15- 20 oldalt azért, hogy segítsek egy recruitnak de ez sokaknak nehééééz pedig az én időm sem mondható olcsónak a materiális világban (nem online) :)) -
#16097 M313R uram...pls Tegyen már fel a Gamerek közé..köszönöm.. -
#16096 ..és ha nem segítettél volna, most leugáználak..de amit kérdeztem, tőled, arra válaszoltá..nekem..DE ha holnap megint eszembe jut valami, amire válaszoltál mondjuk két napja xy-nak, akkor nem biztos hogy én vagyok a gyagya igaz??..béke van.. -
[DFL]vajdi #16095 DFL - HSF volt az emlékezetes meccs :))) 13/0 :)) -
#16094 Hát igen, mindenkí írja, hogy hány honorja volt, amikor először találkozott magyar játékossal. Amikor én találkoztam akkor meg még honor se vót
Áhh, azok a régi szép honorevők nélküli idők...
Asszem a {HSF} tagjaival találkoztam először, és Fluga írta a supergamez-es fórumot. -
#16093 Jó kis game volt. Na ilyen az, amikor egy magyar szerveren csak magyarok vannak. Ja, amúgy azé mentem fel a CODE szerverre, mert megmutattam Zionline-nak a Radio Towert, és épp üres volt -
[DFL]vajdi #16092 PEACE! :D -
#16091 rám aztán senki nem panaszkodhat segítség ügyben :))
de ha beírsz egy nap 30-40 sornyit segítségből és két nap múlva ugyanaz az arc ugyanazt kérdezi attól ... de mint mondottam béke van :) -
[DFL]vajdi #16090 most ez van, segiteni kell a nooboknak aztán kész nem kell újabb értelmetlen flame ide ez miatt. amikor én kezdtem nekem se volt aki segitsen. Megérkezett az előfizetett pcguru ujságom, felraktam a szenzációs grafikájú amerikai hadsereg készítette csodát, bátyámmal megcsinaltuk a traininget éjjel, aztán másnap pipelinen nyomtam a gamát ( nem talaltam semmit meg eltévedtem... ) meg bridge volt kiraly nagyon. aztán ircen kerestem embereket akik jáccanak (persze senki nem volt akkor még, csak meier meg ricsik, aztán rátaláltam dilmorra: klán igy alakult :DD)
nem tart semeddig segiteni a kezdőknek, mivel eleinte nem egyszerű elkezdeni játszani -
#16089 detto, én is 20 honor körül találkoztam az első magyarral (Rush volt ) és addig nemhogy a supergamezról nem tudtam, de az AAO az első online játék amit nyomok (366órája nem :( LOL),ja és nem beszélem az angolt. Ja és zseni sem vagyok... az tény, hogy kényelmesebb mindent kérdezni, ami nem is lenne gond ha a válaszokat elolvasnák és pár nap múlva nem azt olvasnánk, hogy le sem szarják amit írtunk és akkor jön megint a plíííízelp... de nincs gond béke van MÉG :)) -
[DFL]vajdi #16088 honor lofaszt se szamit :) -
#16087 ...easy Crassus..én is 21 honoral jöttem ide...de sajna NOOB vagyok..asszem már van Klán mögötted...nekem csak tegnap óta... -
#16086 na aki él és mozog jöjjön a CODE szerverre MOST gammázni...
:D -
[DFL]vajdi #16085 Crassus = a jövő embere... TÖKÉLETES, IZMOS, és OKOS -
#16084 Aki tud jöjjön a CODE szerverre -
#16083 Tikal! Mit akarsz venni egzaltalan??En mar rendeltem Japanbol,Hong-Kong-bol es Olaszorszagbol is online.....(banki atutalassal fizettem)
Amugy a kezdoknek uzenem NE BENAZZATOK MAR en mar 20-as honort elertem mire egyaltalan talalkoztam magyar emberrel az AAO-n sot ezt a forumot meg kesobb talaltam meg.Felinstallaltam a jatekot es mindenre egyedul rajottem,hogy mit es hogyan kell szoval nem ertem ezt a nagyfoku nOOB-itast:))) -
#16082 Daniel: kellenek az AAOs fegyó leírások??
hova küldjem? -
#16081 Hali! Nem tudok egyetlen East szerverre sem csatlakozni 3 napja! A West szerevrekre megy! Mi lehet a baj? -
#16080 az odacsapodást nem pejorativ értelemben mondtam
Egyébként a Daniel oldalát ajánlom, ott minden meg van, (majdnem) -
#16079 Hali TIKAL!Köszi az építő kritikát..ami szarul esett(merthogy lelkis vagyok):odacsapódsz másokhoz......
Másrészt litöl beszélek englis...de ez igen kevés ehez a gaméhoz!!De nem vagyok lusta, sztem más se és szótárral jácccok..lol.. Aztán jó hogy feltetted az army.lap.hu-t, de kérdezd már meg pl:ddd_-t, hogy tudja e mit is kell keresni ott??Melyik web lap ad igazán kérdést a válaszaira??...
Amúgy én is a legtöbbet csak figyelek game közben -
#16078 Való igaz, de most mennem kell, csá mindenki! Jó gammelést...stb,stb. -
#16077 Vásárolt már valaki közületek on line, külföldről? Melyik cég szállit Mo-ra? -
#16076 YO lett -
#16075 Egyébként lehetne szolni egy moderátornak és kitehetné vagy ezt a lapot vagy a .lap.hu-s oldalt topic cimnek.... -
#16074 Szerintem sokan beszélnek angolul, és csak az anglolul nem tudók írnak ide
Ha lenne egy tuti jó játék japánul, biztos leszednéd hozzá a magyarítást, azt garantálom
De mivel ehhez a játékhoz nincs magyarítás, ezzel kell beérniük.
Egyébként felraktam egy kis segítséget az americasarmy.uw.hu oldalra. Mivel mindent én írtam a segítségben, kéretik nem lesz@rozni, hanem konstruktívan kritizálni -
#16073 késedelem, fasz ki van mááááá -
#16072 na mi van mááááááááá -
#16071 jahh, bocs, nem frissitettem, mindjar elolvasom mit irtal -
#16070 Odáig jutottam, hogy van egy olyan proxyn belül, hogy mapped links, és meg lehet adni, hogy UDP ami lehet unidirectional vagy bidirectional. Nem tudom melyik kellene. Vagy az Armynak a SOCKSot kell engedelyezni? + a serverek mennek a 1617 meg a 1618as porton, de pl amikor a Personal Jacket-nél loginolok, akkor oda is ez a port kell? Meg a PunkBuster-nek is engedelyezni kell egy IP-t meg egy portot?
-
#16069 UDP ports 1716 for the game, 1717 for the gamequery, 1718 for master server query, 8777 for standard UT query, 27900 for GameSpy and TCP 20045 for Auth server.
Na ezek kellenek: 1716, 1717, 1718, 8777, 27900, 20045
Nemelyik server nem a default portot (1716) hasznalja, hanem valami mast. pl 1816 akkor ertelem szeruen a proxy-n engedelyezni kell a 1816, 1817, 1818 portokat is. -
#16068 Az uj játékosok közül senki nem beszél angolul? Félreértés ne essék itt mindenki szivesen segit szerintem az uj játékosoknak, de pl én mikor elkezdtem játszani ezzel nemhogy a játékot magát nem ismertem de még azt sem tudtam mi az a multiplayer játék, és azelőtt csak a Ghost Reconnal játszottam egy pár alkalommal. Szoval arra akarok kilyukadni hogyha az uj játékosok vennék a fáradságot és elolvasnák a játék honlapját, a traininget szövegét plusz elnéznének ide is tuti kevesebb kérdésük lenne.
Beeci: szerintem a dfl-ben ugyis elfogják mondani mikor mit kell csinálni, de ha netán oda csapodsz másokhoz szerintem akkor is nagyon hamar meg lehet beszélni hogy éppen mit kéne tenned, pl fedezni ezt vagy azt stb, plusz én mindig sokat figyeltem a többi játékost mikor már meghaltam és porbáltam elllesni egy két trükköt több kevesebb sikerrel.
Na ennyi.
Üdv, Tik :) -
#16067 Engedelzeyni kell a proxyn a megfelelo portokat (1617, 1618 biztos kell neki) -
#16066 -
#16065 eddig a gumiban szédelegtem, s mit látok? Festik az ördögöt a falra naívan.... Most van egy kis időm, de csak fórumozni.... Sajnos... -
#16064 Na, most egy haladó kérdés: Tud valaki segíeni abban, hogyan kell beállítani a porxy-t, hogy tudjak proxy mögül is játszani?
-
#16063 minthaaaa egy Kutyikát láttam volna -
#16062 hmm, érdekes dolgok vannak itt.... -