A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Johnny(HUN)
    Crassus:sztem beszéld meg lacekkal meg proyno-val ezt.Többiek:nem az egész [HWT]klán szare ahogy ti azt előadjátok és nem kéne az egész klánt leszavazni erre én is aztmondom hogy :PARASZTSÁG de én nem haragszok senkire mindenkinem magányügye hogy mit gondol....és engem nem érdekel a statisztika engem csak a játék érdekel nem a onor,meg hogy hányas osztályzatot kapott aklán ja és a klánba úgy lépnek be hogy előtte játszunk az emberekkel...a crassus vs lacek+pronyo-ba nem szólok bele mert nem voltam ott.de szarok a statisztikára felőlem 0,000000000000000 is lehetnék nekem nem az számít én azzért aa-zok hogy szórakozzak nem azért hogy statozzak meg anyázzak meg mittomén és nem bontom 2 részre a társaságot és nincs a [HWT] Crassus ellen csak LAcek meg Pronyo haragszik rá ennyi...ha vmit félreértettem szóljatok:)