60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15565 próbáld ezt
próbáld ezt is -
#15564 sajna nem mukodix -
#15563 na megvan próbáld ki csak audio kattint most ide
és a lap alja közepe XSU gomb de csak 3 másodperced van mert különben továbblép :) -
#15562 az FW-t vagy a tár-t látod ? elvileg ha csinálok egy linket FW-s lapról akkor FW keret alatt látod az UW-t is.
csináljak ?? -
#15561 az eminyé felbontás 1400x1050 azé látom kevesebbnek a sokat(sok sort) :)
-
#15560 vettem, nincs nem uw-s még :)
ez is az angol tudósok miatt van ;) -
#15559 Igen asszem egy kis kellemes hétfő esti onlájngyilok jó stresszoldó lesz (de már most rosok a keddtől...),feltéve, ha nem egyedül, magányos farkasként fogok barangolni szerverről szerverre, hanem ti is ott lesztek!! Ugye nem hagytok szarban?? -
#15558 Ja, bocsi, ostoba vagyok! Értem, h mire gondolsz, (a nő miatti stresszre). Hmm, meggondoltam magam! Veszek inkább egy guminőt :D De egy kis bajtársi bátorítás elkél maj a csata hevében :) -
#15557 ??? Nem, én csak fáradt vagyok! (Ádegy), és egyik hozzászólásom sem 7 soros (Ádkettő), az egyik 10 soros (Ádkettőperá), a másik meg 5 soros (Ádkettőperbé)! Bizti nekem intézted a választ? Ja, egyébként örülök, h viszontlátlak (Ádhárom)! -
#15556 melyik "nem"-et nem erted??? -
#15555 lazíts öreg mit veszíthetsz :) inkább ölj online és az levezeti a feszültsegget :) (látom ez 7sor lett) -
#15554 Hooah! Gyors tanácsadás: pályaváltás, vagy pedig votekick, de ebben nem vagyok szakértő, hogy kell. Ez biztos egy kis gyökér, és azért írta, h "your (ur) game is over", vagyis hogy "vége a játékodnak" mer gondolta, h a ROE miatt votekickkelnek (kiszavaznak) téged, és akkor megkaparinthatja a mágikus vibrátort (203, amit aztán az illető seggébe kell professzionálisan felhelyezni ) ).Ezért lépj te előbb (amennyiben tudod, hogy kell! Szívesen mennék segíteni, de tényleg minnyár elhullok... -
#15553 Helló mindenki, gondolom már húzzátok a lóbőrt, én meg most jöttem, haza, és első dolgom mi is volt?? Szóval átnéztem a hétvégi termést, s csak annyit mondhatok, örülök, h nem voltam ittehon! Szomorúan hallom, h a tracker megbolondult! Ezek szerint 47 honorom van, de nekem nem kell az ingyen-honor! Tiszta blőd!Azér ezt megnéztem volna, de most vszínűleg varia megy a trackeren, nem lehet megnyitni az oldalt! Hmmm, mi lesz itt? SSBeeci barátom, örülök, h kezd összeállni a dolog, a linkek, amiket kaptál, nekem is jól jönnek majd (így viszont nem engem néznek hülyének, bibibííííí , persze ezt csak viccesen mondtam :) ). Ma már hulla fáradt vagyok, 10 órát vezettem, úgyhogy szunya! Szal holnap felnézek, nyomhatunk is egy balhét, bár a trackerben egy életre csalódtam... viszont bocs, ha béna leszek (kedden lesz egy lánykával az 1. randi, és totál be vagyok fosva :( - bocs az offtopicért), szóval lehet, h ez maj kihat az egyelőre amúgy is satnya teljesítményemre! Saca, végre magkaptam a mailt, a héten válaszolok!! Na jóccakát! -
#15552 SEGICCCSÉÉG!!Az egyik Bridge Crossing pályán kőkeményen megszivattak...Lényeg:Mindeki elért ontjai alapján választott, én voltam a 2. a 203-asal nyomultam, míg nem egy kis fasszopás(elnézést) el nem akarta kérni tőlem...írtam neki, hogy a következő körbe az övé lehet, erre azt írta röviden "ur game is over"...nem foglalkoztam vele, egész addig, amíg éppen lőttem, aztán átrohant előttem párszor...kis fasz, gondoltam, így jártál. Következő körre megdumcsiztuk, nincs rohanás, fragelünk..bejött, ahogy kimondtam a bűvös szót, a fasz előre rohant és jól elszált, én pedig begyűjtötem az érte járó majdnem -200-at..Hát a túristen megbssssza az ilyet!!Ezt hogyan lehet kivédeni??PLS helpjetek!! -
#15551 ...és hogy mennék a Magyarok után nyomulni....DE AHOZ a két-három lézengő emberhez se férek be, me tele a szerver...Aztán meg kapom a fejmosást, hogy persze, me sosenem jövöl nyomúni, meg nem ismerünk, meg ilyenek...DE negu...(ez egy új rövidítés, most nyomták a swamp raid-en HEH, aki nem tudná:NEVER EVER GIVE UPHasznos és jól eső rövidítés! -
#15550 Cső-Csavar-Csapágy all!!Ezer köszi a sok választ, meg is lepődtem:D..Állatdurva sok infó, győzöm olvasni, azt közbe meg nem megyek írtani az ellentTényleg köszi mindenkinek, Danielnek és Mightnak külön thx!!
A lentebbi, "má megen"HWT-s hozzászólást nem kommentálnám, DE mint főkopasz és ügyeletes semmittudó azé megjegyezném, a témát má lezárták (asszem), és marad a Klánok közti egészséges PRESZTIZS harc...remélem...UGYE???!!! -
#15549 Hali PET!Ez egy idézet egy híres nagyMegamagyartól:MATÍZ Nagypapszitól -
#15548 Hogyan öltem meg 52.1 embert? -
#15547 Fura a tracker! A frags egy kicsit érdekes:Today, 17:53 Weapons Cache U.S. Army Official E 101 Frags:52.1 KIA:27 FR:1.9 -
#15546 persze! -
#15545 Neked is ilyen van? -
#15544 Tuti gép ócsón! -
#15543 tőlem csak kettőt csapott le, így én lettem a 35 honoros 'nagycsávó' ;) -
#15542 Ezt is megértem. 10 honor a különbség köztem és Rush között LOL :DDD -
#15541 sry
;) -
Johnny(HUN) #15540 Ez övön aluli volt -
#15539 http://xsu.uw.hu :) -
#15538 LOL gyonyoru honorokat lat a trakker a legtobbunknek. parunknak gratulalnek :
Rush gondolom kemenyen megdolgoztal erte! (20)
Ragtapasz es Stravinsky epp nagyerovel dolgoznak a pontszamok gyujteseben. szinten (20)
Gyadi is nehez kuzdelmek utan sikeresen elerte a 11 honort!
es hat nekem is megeete sok-sok orat belefektetnem a honor felkuzdesebe. (eddig sikertelenul) (10)
-
#15537 (xSU) van mar nem .uw-s weblapotok? ha igen mi a link? -
#15536 vigyázz Johnny jön a [DEV]Abraxas.... -
#15535 amúgy Johnny a témát a két résztvevő nagyjából megbeszélte, hellyel-közzel... -
#15534 Srácok ez az egész nem ér ennyit, a klánokat peddig valóban nem kell álltalánosítani, de magyar a magyarnak haját le ne ug*ssa... -
Johnny(HUN) #15533 Mármint nem az a parasztság hogy leszavaztátok hanem hogy 2részre oszlott a társaság pronyo,lacek vs többiek idáig OK,scakhogy szerintetek HWT vs többiek pedig nm na,jó vita lecsukva..."ezé asszem kapok anyázástt"... -
Johnny(HUN) #15532 Crassus:sztem beszéld meg lacekkal meg proyno-val ezt.Többiek:nem az egész [HWT]klán szare ahogy ti azt előadjátok és nem kéne az egész klánt leszavazni erre én is aztmondom hogy :PARASZTSÁG de én nem haragszok senkire mindenkinem magányügye hogy mit gondol....és engem nem érdekel a statisztika engem csak a játék érdekel nem a onor,meg hogy hányas osztályzatot kapott aklán ja és a klánba úgy lépnek be hogy előtte játszunk az emberekkel...a crassus vs lacek+pronyo-ba nem szólok bele mert nem voltam ott.de szarok a statisztikára felőlem 0,000000000000000 is lehetnék nekem nem az számít én azzért aa-zok hogy szórakozzak nem azért hogy statozzak meg anyázzak meg mittomén és nem bontom 2 részre a társaságot és nincs a [HWT] Crassus ellen csak LAcek meg Pronyo haragszik rá ennyi...ha vmit félreértettem szóljatok:) -
#15531 Na jó csak azért írtam, hogy én is hozzászóljak már :D -
#15530 Még van egy. =) Ezt Bridge SE-n lehet látni sokat:
e lcw (vagy left cat) = enemy left catwalk -
#15529 Ugye milyen jó, hogy a rövidítések is le vannak írva az americasarmy.uw.hu oldalamon a GYIK-ban?
És ha többen jönnének a veteránok közül, és kiegészítenék, milyen tuti lenne az új játékosoknak?
Vagy csak a GYIK rövidítést nem ismered? (Gyakorta ismétlődő kérdések)
Ez itt reklám volt. -
#15528 Ezt a hozzászólást farnkón nem tudom értelmezni SSBeci,bár gondolom magyarul van, de ez se gyenge: "faszompicsamegarecska" -
#15527 Irc leirasa. Olvasd at tuzetesen. Aztan ezt az oldalt is elolvashatod.
Ha mar ertesz mindent, akkor nem lesz nehez egy QuakeNET-es serverre csatlakozni, es bejonni az #aa.hu csatira. A magamfajta csokak ott szoktak mulatni az idot. -
#15526 lol=Laugh Out Loud
omg=Oh my god
gjt=good job team