A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    Navégre!Tudok írkálni beregelve is!!Naszal Öreg rókák és mindenki...Délelőtt írtam egy hosszabb lélegzetű gondolatot...de azt -hatom...mert még nem telt el a 24óra a reg óta...Röviden mégegyszer...Szal nincs itt Gfreiter ügyeletes barátom...itt vagyok én...-iccsetek:-)
    Mi az hogy:Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna??
    és az hogy:nincs Ventrilo szerver a Code szerveren???
    Nanemáá...Szal teccikéteni...??És akkor az újfelszerelők találják meg az öreg bakákat..
    Bár van TeamSpeak2 RC2-m, de azt nem igazán tudnám használni(este), mert az asszony szerintem letépné a fejemet és tele****-ná a testemet...ha a pici fiam felébredne...
    Aztán jó lenne, ha néha segítenétek (öregek), ha má ott loholok mögöttetek:pl. itt állj meg, jobbra, balra, ezt csináld-azt csináld...Jobban esne egy két tő mondat..tudnám hogy számitanak azé rám és nem csak rohangálok, aztán ha kinyírnak vkit az a baj, ha meg engem, akko meg jön a camper duma...Kérem a tisztelt "Vének Tanácsát" gondolkozzanak el ezen...